Shoptip

Een persoonlijk Moederdag cadeau (Shoptip: leuk & low-budget!)

2 mei 2019
Een persoonlijk Moederdag cadeau (Shoptip: leuk & low-budget!)
Het is bijna Moederdag. De dag waarop alle lieve mama’s, mama’s to be en wannabe mama’s in het zonnetje gezet mogen worden. Even stil staan bij het feit dat het stuk voor stuk allemaal kanjers zijn. Een dag waarop al deze mama’s wel een extra bedankje of cadeautje mogen krijgen, toch? Maar wat geef je dan? Hierij een leuke low-budget tip voor een persoonlijk Moederdagcadeau!

Mijn eerste Moederdag

Moederdag heeft voor mij de afgelopen jaren altijd wel iets bijzonders betekend. Mijn eerste Moederdag helaas een teleurstelling. Mijn verwachtingen waren anders en misschien wel te hoog, waardoor het de eerste keer flink tegen viel. Gelukkig heb ik toen een goed gesprek met vriendlief gehad waardoor alle Moederdagen daarna wel heel erg leuk waren.

Ontbijt op bed & knutselwerkjes

Zelf vind ik het op Moederdag erg leuk om een ontbijtje op bed te krijgen en een zelfgemaakte knutselwerkje van de kids. Veel meer heb ik echt niet nodig en ben ik al helemaal gelukkig. Ik hoef geen grote cadeaus op deze dag. Het gaat mij meer om het gebaar en de waardering naar je mama toe. Een verrassing krijgen die je niet verwacht is daarom extra leuk. Zo schreef ik bijvoorbeeld voor mijn eigen mama een persoonlijke brief. Daar was ze ontzettend blij mee, vooral omdat het zo’n verrassing was.

ik met mijn mama

Een persoonlijk kaartje

Zo vind ik het nog altijd leuk om een kaartje te ontvangen of versturen. Het liefst wanneer je er zelf eentje ontwerpt. Dat kost weinig tijd en geld, maar is toch ontzettend attent en leuk om te ontvangen. Hoe tof is het bijvoorbeeld om een zelfontworpen Moederdagkaart te krijgen voor Moederdag? Bij Kaartenhuis ontwerp je al een persoonlijk kaartje vanaf slechts €0,29!

Leuke tip!

Kijk, dat is nog eens low-budget én leuk! Want hoe tof is het om een mooie kaart te ontvangen voor Moederdag? Als je dan toch een kaartje gaat bestellen, maak er dan ook meteen een paar voor een aantal andere mama’s die je kent. Zij verwachten vast geen kaartje van jou, daarom is het extra leuk om er eentje van jou te ontvangen.

Hoe leuk is het om naar je vriendinnen die mama’s zijn (of worden) stiekem een kaartje te sturen, met hun eigen kid(s) als afzender?! Dat is toch té lief! Mocht je nog inspiratie zoeken, vorig jaar schreef ik deze brief aan alle mama’s. Het maakt eigenlijk niet uit wat je schrijft. Het is gewoon een lief gebaar en dat vindt iedere mama leuk!

Wie zou jij een kaartje willen sturen op Moederdag?

Spread the love

You Might Also Like