Books Review Shoptip winactie

Mijn Liefste Boek – Persoonlijk kinderboek (winactie # 85)

29 april 2019
Mijn Liefste Boek - Persoonlijk kinderboek (winactie # 85)

Een paar weken geleden was ik de gelukkige winnaar van een toffe Instagramwinactie bij A Little Bit Of Me A Lot Of Them. Ik won een van de toffe persoonlijke kinderboeken van Mijn Liefste Boek voor Lola en Coco. Ondertussen heb ik ook het nieuwste boek “Lola en Coco op ruimtereis” in huis én mag ik ook één exemplaar weggeven. Een persoonlijk kinderboek met jouw kid(s) in de hoofdrol! Hoe leuk is dat!?

Een persoonlijk kinderboek

Met twee boekenwurmpjes in huis móest ik wel meedoen met deze winactie en was ik natuurlijk super blij dat ik won! Op de website kon ik eenvoudig zelf mijn favoriete verhaal uitkiezen en daarbij verschillende persoonlijke gegevens invullen zoals naam, huidskleur, haarkleur etc. Ik koos voor een verhaal met daarin twee kinderen in de hoofdrol, zodat het boek over beide zusjes gaat. Hoe leuk is dat!? Binnen een paar dagen lag het boek “Lola en Coco in de dinowereld” in de brievenbus. Lola krijgt hem binnenkort voor haar verjaardag, dus ik kan niet wachten om hem aan haar voor te lezen. Zo leuk!

8 Verschillende verhalen

Op de website kun je binnen enkele stappen op een eenvoudige manier zelf een boekje personaliseren. Je hebt de keuze uit maar liefst 8 verschillende verhalen, voor verschillende leeftijdscategorieën. Verhalen met één of twee kindjes in de hoofdrol. Zo heb je bijvoorbeeld ook een boekje over grote broer of zus worden en andere toffe avonturen met jouw kid(s) in de hoofdrol.

Twee kinderen in de hoofdrol

Wij hebben in huis echt heel veel boekjes voor de meiden, zo ook een aantal persoonlijke kinderboeken. Nog nooit eerder hadden we een boek waar beide kinderen in voorkomen. Dat is toch wel extra bijzonder! We zijn nu aan het lezen over Lola en Coco op ruimtereis, over spannende avonturen in de ruimte. Het boek is voor kinderen van 4 t/m 8 jaar, dus ook nog leuk voor de komende jaren.

Je bestelt de boekjes online (let op, momenteel kun je ze alleen nog in Nederland bestellen omdat ze nog niet naar het buitenland verzenden). Je koopt ze al vanaf €19,99 (excl. €3,- verzendkosten) en ontvangt ze binnen enkele dagen in huis. Ook leuk om cadeau te geven!

 

WINACTIE (gesloten)

Namens Mijn liefste boek mag ik nog een exemplaar weggeven, wat helemaal gepersonaliseerd wordt voor jouw kind(jes)! Wil jij er graag een winnen? Volg dan de spelregels hieronder, alleen dan maak kans!

Hoe kun jij een van deze boeken (t.w.v. €31,-) winnen?

Laat in een reactie achter welk boek jij kiest en voor wie jij het boek wilt winnen!?

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen of taggen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 5 mei 2019. Daarna maak ik de winnaar bekend.

Gefeliciteerd, Femke Wiebers. Jij wint een persoonlijk boekje van Mijn Liefste Boek naar keuze!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Ingrid L 29 april 2019 at 06:58

  Mats, Dagmar en Hugo en de grote machines!
  Wat leuk is dit. De jongste twee zijn gek op boeken en de oudste leest ze graag voor. Wat zullen ze een pret hebben net dit boek!

 • G.T. 29 april 2019 at 07:24

  En de grote machines! Dat is al een tof boek als ik in de preview kijk, maar het is nog gaver als mijn kleuter daar de hoofdrol in speelt. (Ik wil alleen zijn naam niet noemen op internet)

 • elisabeth maria martina 29 april 2019 at 07:25

  Quinn en Lise en de boerderij
  De beesten op de boerderij daarvan worden die 2 pas echt heel erg blij en oma lies erbij

 • Hille Morel 29 april 2019 at 07:59

  Ja super leuk voor mijn vierjarig zoontje! Volg je op insta (syb_kees)

 • Suzanne Lemmens 29 april 2019 at 08:05

  O dat is leuk, een boek waarin namen van 2 kindjes gebruikt kan worden. Dat had ik ook nog niet eerder gezien. Mijn voorkeur gaat uit naar Daan en Pleun op ruimtereis, vooral omdat Daan de ruimte heel interessant vindt! Nu al benieuwd naar hun verbaasde gezichtjes!

 • Anne 29 april 2019 at 08:17

  Omdat er voor de naam van 2 kids keuze is uit twee boeken, heb ik beide gegevens ingevuld. Wat ontzettend moeilijk om te kiezen, ik zou ze beiden wel willen! Super leuk dat ook de ouders een plekje krijgen in het boek!! Het is dat ze echt op de interesses van kinderen gespeeld hebben in de verschillende verhalen. Yusuf en Jamal op ruimtereis vond ik leuk, nog leuker omdat er een derde naam in kan, van hun nichtje die ze elke week zien. En de dino’s zijn gewoon hip hier. Ik denk dat ik toch voor Jamal en Yusuf in de dinowereld ga! Leuk, vlot boek. Ohja, de namen in de genoemde volgorde, omdat ‘Jamal’ áltijd een pet op heeft. Zélfs dus in deze boekjes haha.

 • Fay 29 april 2019 at 08:24

  Omdat er voor de naam van 2 kids keuze is uit twee boeken, heb ik beide gegevens ingevuld Wat ontzettend moeilijk om te kiezen, ik zou ze beiden wel willen! Super leuk dat ook de ouders een plekje krijgen in het boek!! Het is dat ze echt op de interesses van kinderen gespeeld hehben in de verschillende verhalen. Yusuf en Jamal op ruimtereis vond ik leuk, nog leuker omdat er een derde naam in kan, van hun nichtje die ze elke week zien. En de dino’s zijn gewoon hip hier. Ik denk dat ik toch voor Jamal en Yusuf in de dinowereld ga! Leuk, vlot boek. Ohja, de namen in de genoemde volgorde, omdat ‘Jamal’ áltijd een pet op heeft. Zélfs dus in deze boekjes haha.

 • Femke Wiebers 29 april 2019 at 09:04

  Wow, wat tof dit! Ik dacht eerst dat het wel niks zou zijn gezien de blonde blanke kindjes die ik hier op de cover van de boekjes zag. Ook op de site van Mijn Liefste Boek zag ik als eerste alleen blanke kindjes en dacht ‘laat maar’. Tot mijn grote verbazing en blijdschap (!!!) kun je ook de huidskleur en haarkleur van de personages aanpassen. Wat GEWELDIG!! Wij hebben een mix kindje, en hij kan zich zo ook echt identificeren met het plaatje in het boek. Ik ben echt zo enthousiast nu! Het zou te gek zijn om dit te winnen. De wilde dieren en de dino wereld zijn geweldig! Moet misschien nog maar een muntje opgooien welke van de twee, want hij houdt van allebei 🙂 Dank je voor het delen, ik vind het echt te gek!!

 • Chantal heeringa 29 april 2019 at 09:07

  Wat super leuk! Wij hebben een heleboel boekjes in de kast staan, maar nog geen waar onze meiden een hoofdrol in spelen. Hoe leuk zou dat zijn!❤
  Duimen voor Demi en Lisa!

 • Cindy Framke 29 april 2019 at 10:00

  Wat gaaf zeg! Dan ga ik voor Romy en Davy in de dinowereld. Romy is mijn dochtertje en Davy is haar vriendje. Binnenkort gaan we verhuizen en dan gaat ze van haar huidige school af. Davy zit bij haar in de klas dus die moet ze dan ook gaan missen wat ze niet zo leuk vindt. Zo’n boekje zou dan wel heel erg leuk zijn

 • Maartje 29 april 2019 at 10:44

  Roxy en de verloren stem! Klinkt perfect voor mijn kleine lieve introverte meisje die thuis de oren van mn hoofd kletst, maar in de klas niet durft te vertellen wat we in het weekend hebben ondernomen.

 • Kelly Callemeijn 29 april 2019 at 10:50

  Wat leuk! Ik doe graag mee want ons zoontje Daley is gek op dino’s 💙 wat zou dit een leuk boekje zijn voor het slapen gaan 🍀 gedeeld en getagged op facebook

 • Mellany 29 april 2019 at 12:01

  Super leuke actie, en mooie boekjes! Ik kies ‘Max en Emma in de dinowereld’ omdat ze gek zijn van dino’s en we nog geen boekje hebben waar beide kinderen de hoofdrol in spelen. Met de duplo hebben we hele dino taferelen gebouwd en de T-rex en vogel zijn favoriet. Emma is bijna jarig en wordt 2 jaar, Max is 3 jaar en boekjes lezen en voorlezen doen we dagelijks, een nieuw boekje is altijd welkom.

 • a 29 april 2019 at 15:09

  Voor onze kids nieuw leesvoer leuk geen facebook etc. maar hopen toch mee te kunnen dingen

 • Linda Tromp 29 april 2019 at 15:25

  Leuk leuk net begonnen met voorlezen voor onze tweeling van 2 jaar ze kunnen hier zo van genieten dit boekje is meer dan welkom!

 • Nelly 29 april 2019 at 15:27

  Ik ga voor Lola en Coco in de dinowereld voor mijn kleine neef

 • Claudia Diependaal 29 april 2019 at 15:35

  Lijkt me een leuk boek in de Dino wereld! Ik doe dan ook heel erg graag mee!

 • Will 29 april 2019 at 16:27

  Wat een leuk boek, zo’n gaaf persoonlijk kinderboek.
  Ik ga meedoen voor ‘Op ruimtereis’ voor mijn kleinzoon.
  Hij heeft boeken over de ruimte en heeft samen met opa een ruimteschip van karton gebouwd.
  Ik volg op bloglovin en heb geen faceboek.

 • Anna wienen 29 april 2019 at 16:38

  Ik zou voor Julia en Bryan gaan op ruimtereis gaan..

  Voor mijn dochter Julia 3 en haar vriendje Bryan 4

 • Jan 29 april 2019 at 18:48

  Voor ons zoontje wagen wij graag een kansje voor Lola en Coco op ruimtereis .

 • Bets 29 april 2019 at 21:17

  Geweldig wat een super leuk boek is dit om te winnen, helemaal voor mijn kleinzoon Bjorn. Ik zou voor hem, het boek kiezen: Bjorn gaat naar de boerderij. Erg leuk om hem hiermee te kunnen verrassen !

 • iris 29 april 2019 at 22:26

  Lola en Coco in de dinowereld.
  Mijn kinderen housen er van als we sqmen verhaaltjes lezen. En zeker als het over dino’s gaat! Ik doe mee voor mijn 2 zoontjes😊

 • Nina Mol 30 april 2019 at 05:13

  Mats, Dagmar en Hugo en de grote machines omdat ik meedoe voor kleinzoon Jordan die dol is op grote machines 😉

 • Samantha 30 april 2019 at 10:19

  Op ruimte reis lijkt mij zo leuk. Mijn dochters Louelle en Selah hebben net thema ruimte op school gehad. En dit vinden ze vast geweldig. En super uniek ook dat hun beide namen terug te vinden is in het boek.

 • Shiv Chin 30 april 2019 at 11:45

  Ik doe mee voor mijn zoon en wil graag het boek ”Als …… een vliegje as” winnen. Dat lijkt me zo’n mooi boek om aan mijn zoon voor te lezen en ook voor hem om het zelf te lezen.

 • Claudia 30 april 2019 at 14:09

  Lola en coco oo ruinte reis super leuk voor mij zoontje😍😍

 • Cindy 30 april 2019 at 14:41

  Superleuk!!!
  Ik zou jailey en jeffrey op ruimtereis graag willen winnen!

 • Tamara 30 april 2019 at 16:22

  Emma is dol op dino’s, dus het dino boek!

 • Sandra 30 april 2019 at 18:56

  Ik doe als trotse tante onwijs graag mee voor mijn lieve schattige nichtje genaamd Deborah. Ik zou het heel leuk vinden om het volgende boek voor haar te winnen: Deborah in de dinowereld! Ik weet zeker dat dit haar lievelingsboekje gaat worden 😉

 • Marian B 30 april 2019 at 19:23

  Gepersonaliseerde boekjes zijn zo leuk! Hier hebben we nog geen boekje waar mijn twee kinderen samen de hoofdrol in spelen. Daarom doe ik graag mee voor Naam” en “Naam” in de dinowereld! Mijn zoon is een echte dino fan en zijn zusje een houdt van avontuur dus dit boek zullen ze helemaal leuk vinden.

 • lottie 30 april 2019 at 19:56

  Graag: Lola en Coco in de dierenwereld. Super leuk om aan mijn neefje voor te lezen/samen te lezen! 🙂

 • Marina Vink 30 april 2019 at 20:37

  Robin en de wilde dieren lijkt ons erg leuk!
  samen op avontuur vlak voor het slapen gaan 🙂

 • Dieuwke 30 april 2019 at 21:18

  Aangezien de kleine man van een goede vriendin pas jarig is geweest zou ik hem dit graag cadeau doen. Ik zou gaan voor Jesse houdt van auto’s.

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 30 april 2019 at 23:23

  Ella en Tess in de dinowereld. Wat ontzettend leuk dat je hier echt kan kiezen hoe je kind eruit ziet. Mijn jongste dochter is dol op dinos en op haar grote zus. Hoe leuk zou het zijn als we dit boekje aan haar kunnen geven op haar zesde verjaardag. Als beginnend lezer kan ze hem dan zelf lezen met een beetje hulp.

 • Nathalie Buttiens 1 mei 2019 at 03:26

  Ik zou graag het boek willen winnen ”Lola en Coco in de dinowereld” als cadeautje voor mijn neefje Levi.

 • SophiaG 1 mei 2019 at 15:14

  Isa en Beau in de dinowereld.
  Zo kunnen de zusjes samen op avontuur.

 • Callista 1 mei 2019 at 20:21

  Billie en Sjors op ruimtereis.
  Dat klinkt toch al fantastisch! Mijn tweelingmannetjes zijn dol op (voor)lezen en op ruimte, dus ideale match.☺

 • Ingrid 1 mei 2019 at 20:45

  Dit z ou super leuk zijn voor onze twee meiden

 • Maaike de Gruijter 1 mei 2019 at 22:13

  Ooh zou zo tof zijn!!! Luuk en Maud in de hoofdrol 😊

 • Linda 3 mei 2019 at 07:13

  Wow wat leuk! Ik ga voor het dino boek voor onze stoere dochter Zoë. Duimen!

 • Emmy 3 mei 2019 at 08:23

  Hier maar 1 kindje, die ik wel graag zo’n boekje geef. Wat als hij een vliegje was?

 • Anneliese de Waal 5 mei 2019 at 19:11

  Heel erg leuk voor de kinderen.

  Groetjes Anneliese