My Adventures Personal Persoonlijk

Waar ik blij van word #7 – Summervibes, Julianatoren & Koningsdag

23 april 2019
Waar ik blij van word #7 – Summervibes, Julianatoren & Koningsdag
Het is de laatste weken een stuk rustiger hier op Janske.nl. Minder artikelen, maar er zijn nog steeds veel dingen waar ik blij van word. Een mooi moment om mijn favorieten van nu met je te delen in deze 7e “Waar ik blij van word”.

Summervibes

Dit weer, daar wordt toch iedereen blij van? Het lijkt wel zomer, zo fijn! Ik kan er zo van genieten, al merk ik dat ik nog echt wel wat zon kan gebruiken. Gisteren wilde ik bijvoorbeeld een vrolijk kort jurkje aantrekken, tot ik zag hoe wit mijn benen waren. Zo waren nog net niet glow in the dark, oops! De komende tijd moet ik dus maar even voorzichtig een tintje kweken hier in de achtertuin, voordat ik deze melkflessen in het openbaar kan vertonen. Met voldoende zonnebrandcrème, want rode benen worden we natuurlijk niet blij van.

Julianatoren

Afgelopen zaterdag mocht ik samen met mijn gezin voor Aukjes Wereld naar de Julianatoren. Wat was dat genieten! De kinderen vonden het fantastisch. Eén grote kermis, verschillende optredens en dat weer…het was echt een perfecte dag. Het park is super tof voor kleine kinderen, met ruim 60 attracties, (live) shows, speeltuinen en nog veel meer vermaak. Ondanks dat het erg druk was, hoefde je bijna nergens te wachten voor je aan de beurt was. Zo fijn! Op Aukjes Wereld kun je ons verslag met foto’s teruglezen.

Satin Sleepers

Na een dagje Julianatoren in de stralende zon was ik super moe. Tegenwoordig slaap ik op mijn satijnen kussensloop van Satin Sleepers. Ik mocht hem uitproberen en kan je vertellen dat ik er heerlijk op slaap. Mijn haar zit ook beter. Al weet ik niet zeker of dat komt door mijn kussensloop, of door mijn nieuwe haarproducten. Ik ben er in ieder geval blij mee.

Vakantie

Door de extra vrije maandag deze week, hoef ik er nog maar 2 te werken. Ik heb besloten dat deze week gaat voelen als vakantie. Lola heeft twee weken vakantie en wat boft ze met het weer. Omdat ze het super leuk vindt om naar school te gaan en haar “taakjes” niet wil missen, kan ze in de vakantie zich prima vermaken met een stapel Bobo’s en haar oefenboekjes van de Bijlesmeester. Lola mag ze uitproberen en ze vindt ze helemaal leuk. Ook de letterkaarten zijn al goed gebruikt. Op een paar letters na kent mevrouwtje alle letters uit het alfabet. Ze bvegint zelfs al woordjes te lezen, kleine slimmerik. Ze doet het hartstikke goed op school hoor, maar vind het leuk om ook thuis te leren. De oefenmaterialen zijn daarvoor perfect. Zo leuk om te zien hoe leuk ze het vind.

Koningsdag

Oh, wat hoop ik dat het weer bij Koningsdag een beetje meewerkt en dat het droog blijft. Voorgaande jaren ging ik altijd koopjes jagen op Koningsdag. Dit jaar willen we namelijk voor de eerste keer zelf spulletjes gaan verkopen. Samen met de meiden hebben we gisteren veel speelgoed en boekjes uitgezocht die nu voor andere kindjes mogen zijn. Ik ben erg benieuwd hoe ze het gaan vinden en of we iets kunnen verkopen,hihi. We hebben in ieder geval genoeg spulletjes om te verkopen, hihi. Het gaat mij er vooral om dat we een leuke dag hebben en dat de meiden er iets van kunnen leren. Ik verkoop tenslotte ook wekelijks hun kleding door, zo kunnen ze het een keer “zelf” verkopen. Leuk!

Ga jij dit jaar ook koopjes jagen of spullen verkopen op de vrijmarkt tijdens Koningsdag?

 

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • G. T. 23 april 2019 at 18:58

  Ik ga zeker even rondkijken of er iets leuks ligt! Spelletjes, boeken, Lego en laarzen zijn dingen die ik best tegen wil komen voor een schappelijk prijsje. En soms zie ik nog leuke kinderkleding ook. Al kan ik me voorstellen dat dat minder wordt nu ik maat 104 nodig heb.

  • Janske 23 april 2019 at 20:03

   Veel plezier zaterdag!
   😘