Kids Shoptip Uittip winactie

VrijSpel – Hét kindercadeau van Eindhoven (Shoptip + winactie # 83)

6 april 2019
VrijSpel - Hét kindercadeau van Eindhoven (Shoptip + winactie # 83)
Woon jij net als ik in (omgeving) Eindhoven en ben je regelmatig op zoek naar een origineel verjaardagscadeautje voor een van de kids uit de buurt? Dan heb ik nu een perfecte shoptip voor je! Met de cadeauboxen van VrijSpel geef je namelijk een activiteit en/of uitje cadeau in Eindhoven en omgeving. Hoe leuk is dat!? Ben je benieuwd naar alle soorten cadeauboxen én wil je kans maken op een box naar keuze t.w.v. €15,-? Lees dan snel verder!

Nooit meer cadeaustress

Nu we ook hier in de fase zijn beland van de kinderfeestjes, is het soms knap lastig om een tof cadeautje te vinden voor de jarige job. Wat zal hij of zij écht leuk vinden en krijgt de jarige job het cadeau niet al van iemand anders? Daarvoor zijn de cadeauboxen van VrijSpel dé oplossing. Ze zijn te koop in verschillende prijzen, zo zit er voor ieder budget een box bij voor de jarige job. En al krijgt het feestvarken hem dubbel , dan is dat helemaal niet erg.

Wie zijn VrijSpel?

VrijSpel is voortgekomen door een onderneming die is opgezet door vijf studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail management in Eindhoven. Met als missie het gebruik van digitale middelen te minderen bij kinderen en er voor te zorgen dat ze er juist op uit gaan en zo meer ontdekken en bewegen.

Wat is VrijSpel?

Een cadeaubox van VrijSpel is daarom het ideale cadeau voor jouw kinderverjaardag. Met de cadeauboxen kun je een activiteit en/of uitje cadeau doen. Je hebt de keuze tussen spelen bij DippieDoe, spetteren in het Ottenbad, ontdekken bij de Ontdekfabriek en nog veel meer toffe activiteiten in (omgeving) Eindhoven.

Handige info:

Wat kost het?

Er zijn verschillende soorten boxen in vier prijsklassen bestaande uit €7,50, €10, €15 en €20 euro met daarin entreetickets van bestaande activiteiten in de regio Eindhoven.

Waar te koop?

De cadeauboxen zijn te koop in de Urban shopper of Strijp-S in Eindhoven en online. De boxen kun je laten thuis bezorgen of ophalen in de winkel. (Urban Shopper, Torenallee 60, 5617 BD Eindhoven)

WINACTIE

Namens VrijSpel mag ik een van jullie (kids) blij maken met zo’n toffe cadeaubox naar keuze! Yay! Wil jij er graag eentje winnen? Volg dan de spelregels hieronder en maak kans!

Hoe kun jij een VrijSpel cadeaubox naar keuze (t.w.v. €15,-) winnen?

Laat in een reactie achter welke cadeaubox jij het liefst wilt winnen en voor wie!?

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen of taggen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!
De winnaar is: Leonie! Van harte gefeliciteerd met de cadeaubox!

VrijSpel - Hét kindercadeau van Eindhoven (Shoptip + winactie # 83)

Spread the love

You Might Also Like

 • merel 6 april 2019 at 06:45

  Wat een leuke winactie ik maak kans voor Lotus wel pas in november jatig maar wat een leuk cadeau ga zo op hun site kijken want hoe leuk. dank voor de tip

 • Anna wienen
  Twitter:
  6 april 2019 at 07:00

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia

 • G.T.
  Twitter:
  6 april 2019 at 07:29

  Wat leuk! Ook mooie bedragen, fijn dat het al onder een tientje begint.
  Ik maak graag kans voor mijn zoontje, die is deze maand jarig en is dol op uitstapjes. We wonen niet helemaal in regio Eindhoven, maar we rijden er graag dat stukje voor als ik win.

 • elisabeth maria martina
  Twitter:
  6 april 2019 at 07:34

  FEESTBEESTBOX
  wat een leuk kado voor onze jarige job TIJE

 • Maaike 6 april 2019 at 07:49

  Wat een super leuke actie dit! Ik maak graag kans voor onze Luuk 😊

 • Leonie
  Twitter:
  6 april 2019 at 10:37

  Ik doe heel graag mee voor mijn beste vriendin. Zij heeft 2 geweldige lieve meisjes van (net) 3 en bijna 2 (18/7) waar ik trotse tante van mag zijn! Financieel hebben zij het niet makkelijk, en de afstand tussen ons is ruim 145km. Zij wonen vlak bij Eindhoven, wij in Den Haag. Ik zou het dan ook te gek vinden om hun te verrassen met een leuk uitje, zodat ze op de verjaardag van de jongste lekker kunnen gaan zwemmen <3

  • Leonie
   Twitter:
   6 april 2019 at 11:56

   Even ter aanvulling: ik zou gaan voor de Jarige job box, of de Feestbeestbox! <3

 • Annie Thomassen 6 april 2019 at 10:53

  Mocht ik hier zo een leuke cadeau-box winnen voor de mijn bijna jarig kleindochtertje Fiene, dan heel graag van het Parktheater. Daar zal ze zeker weten superblij mee zijn.

 • Will 6 april 2019 at 12:59

  Ik wens iedereen veel succes.
  Laat zelf deze winactie aan mij voorbij gaan, want ik woon in het Oosten van het land.

 • Dorien Cottaar 6 april 2019 at 16:12

  Wat een onwijs leuke winactie. De soort box maakt mij niet uit, maar mijn oudste zoon heeft een aantal verschrikkelijke jaren achter de rug en die zou zo blij zijn met zon fantastische box. Hij wordt volgende maand 7, dus het zou zo van pas komen😍

 • merel 6 april 2019 at 17:19

  gefeliciflapstaart box voor Lotus wat geweldig

 • lottie
  Twitter:
  8 april 2019 at 12:10

  Graag de FEESTBEESTBOX voor mijn neefje