Giveaway Kids winactie

Cutie Tooties Surprise™ & Sparkly Critters™ (Dubbele Poopsie Winactie # 82)

25 maart 2019
Cutie Tooties Surprise™ & Sparkly Critters™ (Dubbele Poopsie Winactie # 82)

Zelf slijm maken, een cool poppetje, schattige accessoires, glitters en alles is nog een verrassing ook! Wat wil een kind nog meer?! Lola wist het wel, zo’n Poopsie goodie is helemaal te gek! Ik zei nog zo, geen slijm in mijn huis. Maar toch kreeg mevrouwtje haar eerste Poopsie goodies cadeau en kon ze niet wachten ze te unboxen!

Poopsie rage

Ondanks dat mijn oudste dochter pas vier jaar oud is, heeft ze al regelmatig aangegeven dat ze ook zoooo graag zelf slijm wil maken. Via videos op YouTube ziet ze natuurlijk hoe tof dat is en daarom wil Lola het natuurlijk zelf ook graag proberen. Ok, vooruit dan, ik regel voor haar ook twee hele coole Poopsie goodies. De nieuwste Cutie Tooties Surprise™ & Sparkly Critters™.

Unboxing Cutie Tooties Surprise™

Zodra de doos open gaat is Lola meteen helemaal excited. Aaaaaahhhhh! Het uitpakken kan beginnen en nee hoor, daar heeft ze echt geen hulp meer bij nodig. Eerst openen we de Cutie Tooties Surprise. Een grappige paarse unicorndrol, gevuld met super zacht oranje marshmallow slijm. Dat voelt zoooo zacht (aldus Lola). Daarna ontdekt ze een cadeautje in het midden waarin één van de figuurtjes zit verstopt. Het is een super schattig aapje, wat een cutie!

Cutie Tooties Surprise™

“Met de Cutie Tooties Surprise™, pak je Unicorndrolletjes met glitters uit die je open kunt knippen met een schaar, of uit hun omhulsel kunt laten knallen met een lipje aan de onderkant om de slijmsurprise te onthullen. Knijp het slijm eruit voor een leuke en totaal unieke uitpakervaring! Het slijm met een geurtje is beschikbaar in drie verschillende texturen: zo heb je mogelijk water-, knisperend of marshmallowslijm!

Door het slijm eruit te knijpen, onthul je het schattige Cutie Tooties™-figuurtje binnenin. Sluit na het spelen de regenboogkleurige verpakking opnieuw af met de strip om het slijm op te bergen en vers te houden.

Verzamel 25+ Cutie Tooties™ en 30+ verschillende soorten slijm. Verzamel de regenboog!™ Poopsie™ Cutie Tooties Surprise™ is een compleet nieuwe slijm- en uitpakervaring!”

Sparkly Critters™

“Laat je je liever verrassen? Dan zijn de Sparkly Critters wat je zoekt. Afhankelijk van welk figuurtje je te pakken krijgt, zal het beestje slijmdrolletjes achterlaten of slijm spugen. Meer specifiek kan je je de vraag stellen: wordt het regenbooghoopje of toch maar een spuugwaterval?

Elke Sparkly Critter is een leuk diertje met een sprankelende Unicorn-hoorn! Welk figuurtje zal jij krijgen – een Tiggicorn, een Kitticorn of …? Vul de unieke Silly Soda Can met water en kantel de Sparkly Critter achterover terwijl je haar voedt, net zoals een baby! Geef ze daarna haar fopspeen, schud haar vervolgens een minuut lang en kom te weten of ze slijm spuugt of slijmdrolletjes maakt!

Transformeer je slijm door er Unicornmagie, Unicorn glinsters en/of ultra-zeldzame Unicorn sprankels aan toe te voegen! Elke set bevat een hersluitbaar, voedsel-gerelateerd zakje om slijm in op te bergen en mee te nemen.”

Unboxing Sparkly Critters™

Dan is het snel tijd om de Sparkly Critters™ te unboxen. Spannend! Na het openen van de Soda can vol met losse cadeautjes is het uitpakken geblazen. Zakjes met glitters (waarvan Lola er meteen één open trek, met als resultaat…een tafel vol glitters…oops!), maar ook een bewaarzakje, slijmpoeder, een lepeltje, spuitje én een figuurtje. Dit keer mag Lola zélf het slijm maken en samen met mij én de handige handleiding. Ze maakt zelf het coolste slijm mét blauwe glitters en unicornglans. Jeetje, wat een feest. Ze is helemaal trots, dat ze zelf slijm heeft gemaakt. Zo schattig!

Wat vinden wij van de Cutie Tooties Surprise™ & Sparkly Critters™?

Nou, Lola hoef ik dat niet te vragen, zij is fan! Het uitpakken, het verrassingseffect, de glitters, figuurtjes en zelf slijm maken. Dat is toch helemaal te gek. Zelf ben ik nog steeds niet zo’n fan van het slijm. Het geeft af, overal glitters en blijft het echt zo lang leuk? De tijd zal het leren. Vooral het verrassingseffect en de uitvoering van de figuurtjes is erg tof, maar dat slijm? Dat hadden ze voor mij weg mogen laten,hihi.

WINACTIE (gesloten)

Heb jij ook zo’n Poopsie fan in huis? Ik mag namens MGA een Cutie Tooties Surprise™ én een Sparkly Critters™ weggeven! Woohoooo! Wil jij ze graag winnen? Volg dan de spelregels hieronder en maak kans!

Hoe kun jij de Cutie Tooties Surprise™ & Sparkly Critters™ (t.w.v. €26,98) winnen?

Laat in een reactie achter voor wie jij de Cutie Tooties Surprise™ & Sparkly Critters™ wilt winnen!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen of taggen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 31 maart 2019. Daarna maak ik de winnaar bekend.

De winnaar is geworden: Jasmijn Pinxt. Van harte gefeliciteerd! Ik neem contact met je op!

Zelf shoppen?

Je shopt ze o.a. bij Bol.com:

[bol_product_links block_id=”bol_5c97b1f14625a_selected-products” products=”9200000103019117,9200000103019119″ name=”Poopsie” sub_id=”” link_color=”FC12CD” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC31CC” deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”460″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Spread the love

You Might Also Like

 • Jasmijn Pinxt 25 maart 2019 at 06:46

  Hier ook slijm fans… Het is ze alleen nog nooit gelukt het zelf te maken (wel talloze mislukte pogingen). Ik ben zelf ook heel benieuwd naar deze, alleen al de verpakking ziet er cool uit. Ik doe dus mee voor mijn kids!!

 • Nienke 25 maart 2019 at 06:53

  Heeeel graag voor Sare! Helaas mislukt slijm hier altijd, maar met dit leuke exemplaar komt dat vast goed! Wat zal ze blij zijn😍😍

 • Sabrina 25 maart 2019 at 06:55

  Oké….. als jij nu ook slijm in huis hebt gehaald wil ik het ook proberen 😊😉😁
  Onze meid zou daar zo blij mee zijn..ik moet zeggen ik vind deze figuurtjes ook wel heel schattig! 💖

 • elisabeth maria martina 25 maart 2019 at 07:07

  wat een ontzettend leuke actie, maak kleine lise maar blij met deze leuke verwennerij

 • Jantine 25 maart 2019 at 07:08

  Ja super leuk voor Evie. Ze is bijna jarig en dol op slijm en eenhoorns. Op YouTube kijkt ze ook altijd die uitpak filmpjes dus dit gaat ze geweldig vinden. We volgen je al op fb en zullen je bericht delen en liken!

 • Kristel Gubbels-daemen 25 maart 2019 at 07:09

  Super leuk voor mijn nichtje Liz die bijna jarig is. Wat zal ze dit gaaf vinden

 • Patricia 25 maart 2019 at 07:15

  Ok dan moet ik er misschien ook eens aan geloven. Ze wil zo graag een unboxing slijm vlog maken, maar ik ben nog niet zo overtuigd van slijm. 😉

 • Kelly 25 maart 2019 at 07:16

  Voor mijn 2 meiden natuurlijk! Slijm, glitters, eenhoorns, poep, allerlei dingen die ze heel leuk vinden hihi. Duimen dus maar!

 • Jacqueline Van de Manakker 25 maart 2019 at 07:18

  Dit zou ons meisje echt geweldig vinden, dus waag heel graag een kansje

 • Anna wienen 25 maart 2019 at 07:27

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia

 • Bonmie 25 maart 2019 at 07:27

  Jaa doe heel graag mee voor mn dochter. Bijna jarig en nog steeds zo een grote slijm fan. De Poopsie poppetjes vind ze ook zo leuk!
  Volg op FB en Insta 👍🤞

 • Monique 25 maart 2019 at 07:54

  🙋‍♀️👩🏽‍🔬 ja leuk kan mn dochter net als mama experimenteren 🧫🦠

 • Lieke b 25 maart 2019 at 08:02

  Wat leuk
  Doe graag mee voor mn nichtjes die zijnn er gek op !! Hebben ze gelijk wat
  Leuks
  Om te spelen als ze bij ons zijn ! Ik volgde je al op faceboook

 • Sabine Sierat 25 maart 2019 at 08:08

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Hier 1 poging gedaan voor het zelf maken en dat mislukte. Dus de poopsie is ideaal dat alles goed beschreven staat hoe je het moet doen.
  Ze is ook een grote fan van kleine poppetjes dus een dubbele verrassing.

 • Jolanda 25 maart 2019 at 08:08

  Leuk! Graag doe ik mee voor mijn zoontje van 4. Hij is dol op slijm, glitter en drollen 😀

 • Mandy 25 maart 2019 at 08:22

  Voor mijn lieve nichtje die gek is van slijm en poopsie 🍀❤

 • Wendy van Zetten 25 maart 2019 at 08:22

  Wauw ik doe graag mee voor mijn lieve nichtjes ze zijn groot fan en gun ze deze slijmerige verwennerij hopelijk maken jullie ons heel blij

 • Maaike Pigmans 25 maart 2019 at 08:36

  Dat zou mijn dochter echt geweldig vinden. Laatst eentje gekocht voor haar rapport en ze was er helemaal weg van. En ze is 13 april jarig, dus zou een mooi verjaardagscadeau zijn😍

 • Lisanne Bons 25 maart 2019 at 09:00

  Ja, super graag. Mijn dochter blijft Poopsie’s super leuk vinden dus doe graag mee voor haar.

 • Marange 25 maart 2019 at 09:05

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Mia. Bijna jarig, en uiteraard wilt ze dit heel graag! Fingers crossed

 • Wendy Van De Reyd 25 maart 2019 at 10:03

  Omg , wat een geweldige actie, lijn dame Sharona is al fan van de poopsie , maar als ze deze ziet gaat ze helemaal uit haar dak gaan hahah , kansje wagen dus en duimen hoog omhoog

 • Bjorn Neys 25 maart 2019 at 11:34

  Ooh zo een toffe actie daar waagt deze trotse papa🧔 graag een kansje voor, mijn jonge dame👱‍♀️ vind dit🦄 GEWELDIG🦄, zou leuk zijn haar ermee te verrassen 😍🤞🧔 Wendy , deze is mega leuk zeg

 • Bianca Fenna 25 maart 2019 at 13:29

  Ik waag heel graag een kansje voor mijn dochtertje van 7. Ze is er zo enorm dol op. Ze wilde voor haar rapport heel graag een poopsie cutie tootie, helaas in de lokale speelgoedwinkel niet te vinden, dus maar voor haar via bol.com besteld en ze was me er toch blij mee. Nu is hij mee naar school, want op maandag mogen ze iets meenemen om over te vertellen. De poopsie sparkly glitters kent ze nog niet, maar daar is ze zeker weten net zo blij mee als met de poopsie cutie tootie. Ik ga MEGA hard voor haar duimen

 • Will 25 maart 2019 at 14:19

  Heel graag doe ik mee voor mijn slijmfan, mijn kleindochter van 6 jaar.
  Zij heeft een heel goed tussenrapport met alleen moeite met lezen .
  Haar gun ik deze Poopsie Sparkly Critters, dus wie weet……….
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Jos nys 25 maart 2019 at 15:19

  Hoe geweldig is deze actie , en hoe schattig , de grote poopsie Slime heeft ze al, vind kleindochter geweldig, en die kleine drollentjes, maar ze gaat pas glitteren en schitteren als ze deze zou zien, ze zijn gewoon mega cool , zoals ze het zelf zou zeggen , kansje gewaagt , wie niet waagt nooit wint he

 • Marian zw 25 maart 2019 at 15:23

  Ik maak heel graag kans voor mijn dochter. Welk meisje vind dit nu niet een mega ceadeu! Daar wordt iedereen toch heel blij van!

 • Sonja Rietjens 25 maart 2019 at 17:04

  Wie niet waagt niet wint
  Het blijft een klein kansje , maar deze actie is veel te fantastisch om zomaar over te slagen, kleindochter is een poopsie fannetje , en zou glunderen als oma moest winnen

 • Sharon v Bregt 25 maart 2019 at 17:32

  Ik wil het graag winnen voor onze meiden. Zullen ze helemaal geweldig vinden.

 • Iris 25 maart 2019 at 20:31

  Jaaaa, mijn vijfjarige is gek op slijm!

 • Heidie van der Steeg 25 maart 2019 at 21:14

  Mijn dochter van 6 vindt al dat slijm geweldig. Ik moet zeggen dat ik tot nu toe vrij streng was en dat er hier nog geen slijm in huis is geweest. Dus ze zou het helemaal niet verwachten als ze dat Cutie Tooties Surprise & Sparkly Critters set cadeau zou krijgen. Zeker weten dat ze superblij daarmee zou zijn. En ik, ik strijk wel met de hand over mijn hart, want als mijn meid er zo blij mee is, dan bring on, dat slimey gedoe!

 • G.T. 25 maart 2019 at 21:35

  Gelukkig leeft dit nog totaal niet bij mijn peuter, maar de dochter van vrienden zou ik hier erg blij mee maken!

 • miranda van klaveren 26 maart 2019 at 07:20

  voor mijn oppas kindje

 • Ingrid L 26 maart 2019 at 08:02

  Wat gaaf, dit soort speelgoed vinden ze hier heel erg leuk, ik doe graag mee!

 • Trotsema fati 26 maart 2019 at 11:19

  Hier zou mijn dochter echt heel erg blij van worden😍😍
  Ik doe graag mee

 • Claudia Diependaal 27 maart 2019 at 12:31

  Wow hier gaan mijn kleinkinderen vast van glimmen! Zeker als ik ze schoon heb moeten boenen voor ze weer naar mama gaan, van het slijm dat afgeeft zoals jij zelf zegt 😉.

 • Brenda 27 maart 2019 at 20:26

  Ik doe heel graag mee voor de grootste slijmfan van Nederland want dat is namelijk mijn dochtertje Lynn. Ik denk dat ze hier heel heel erg blij van word als ze mag winnen🤞🏻🍀

 • Kim Pijnaker 27 maart 2019 at 20:47

  Tegen mijn dochter gezegd hier komt geen slijm in huis, maar dit klinkt echt geweldig met glitters en al (ik maak een uitzondering 😉). Ik denk dat mijn dochtertje dit net als Lola geweldig zou vinden.

 • Marian B 28 maart 2019 at 14:46

  Ook weer zo leuk! Uiteraard doe ik weer een poging voor mijn meisje.

 • Gerjan Palm 29 maart 2019 at 08:01

  Slijm is en blijft het favoriete speelgoed van mijn dochter, al vele bussen lijm lenzenvloeistof en scheerschuim gebruikt. Hopelijk gaat dit langer mee als het zelf gefabriceerde slijm van haar. Ik doe graag mee dus.

 • Thomas Geurts 29 maart 2019 at 09:35

  Ik doe graag mee voor ons Lynneke! Die zou dit wel heel erg leuk vinden.

 • Melissa 29 maart 2019 at 09:45

  Dit soort speelgoed vind ook mijn dochter te gek; die is helemaal van die kleine uitpak-friemeldingen 🙂 Ik doe graag voor haar mee; ik volg uiteraard al via FB.

 • wilmsen anita 29 maart 2019 at 11:11

  echt iets voor mijn kleindochter

 • Susan 29 maart 2019 at 12:30

  Dit zou mijn nichtje helemaal gewldig vinden

 • Nelly 29 maart 2019 at 12:45

  leuk voor mijn kleindochter

 • nicki 29 maart 2019 at 15:51

  Voor mijn kleine meid, die dit helemaal fantastisch vindt. Ik ben er zelf niet zo kapot van, maar zij vindt het prachtig. En dat is uiteindelijk toch wat telt.

 • Maisy 29 maart 2019 at 16:33

  Dit zou mijn nichtje helemaal te gek vinden. Alles wat glitter heeft is volgens haar super mooi!

 • Ran slag 29 maart 2019 at 19:28

  Het is al een feestje om alleen al naar te kijken!

 • Jeroen 29 maart 2019 at 23:10

  Ik wil ze graag winnen voor mijn kleine nichtje die over een paar weken 5 jaar wordt.
  Ze is helemaal gek van dit soort dingen dus daar scoort ome Jeroen vast punten mee :-))

 • Annelies van Hurne 30 maart 2019 at 09:49

  Oke ik heb echt een ontzettende hekel aan slijm :/ Mijn dochter helaas niet. Dit is in ieder geval beter dan haar eigen slijmcreaties. hahaha. Voor haar doe ik mee!

 • Marieke 31 maart 2019 at 15:30

  Ohhh, wat zelf heb een hekel aan slijm. Omdat ik het elke keer uit de bank en vloerbedekking kan krabben…. Mijn dochter is er echter dol op

 • Corinne de Graaf 31 maart 2019 at 16:58

  Leuk! Voor mijn dochter

 • anja 31 maart 2019 at 19:51

  grappig ik doe graag mee

 • Anneliese de Waal 31 maart 2019 at 20:48

  Heel erg leuk, doe graag mee voor mijn dochters, zullen ze helemaal geweldig vinden.
  Waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 • Nathalie Buttiens 31 maart 2019 at 22:36

  Ik wil mijn nichtje graag laten sparklen!