Review Shoptip

Mijn eigen rockster & Pluk van de Petteflet

21 maart 2019
Mijn eigen rockster & Pluk van de Petteflet
Hoeraaaa, het is lente! Oh, wat heb ik hier naar uitgekeken! Een half jaar om precies te zijn, hihi. Een maand geleden leek het al even alsof het lente was, maar nu is het officieel. In die mooie dagen in februari maakte vriendlief een aantal prachtige foto’s van de meiden op de heide. Zo mooi, dat ik ze het liefst aan de muur wilde ophangen. Dus dat heb ik gedaan. Een bijzondere foto, met zoveel liefde. Hij hangt nu aan de muur en ik ben verliefd.

Met je vingers door het heidegras

Tijdens een mooie wandeling op de heide in februari was het zo’n zacht weer, dat we zelfs zonder jas konden lopen. Struinen over de heide, met je vingers door het heide gras. Op zoek naar sporen van dieren en miertjes op de grond. Een vriendelijke groet van een andere wandelaar en een vogel in de lucht. Stokken rapen op het pad en dennenappels verzamelen in je jaszak. Voor kinderen is zo’n wandeling altijd één groot avontuur. Niets is er mooier om dit vast te kunnen leggen op foto.

wandelen op de hei

Vriendlief neemt hiervoor graag zijn camera mee op pad, zodat hij deze bijzonder momenten voor eeuwig vast kan leggen. Ook dit keer was het weer een feestje om zijn foto’s achteraf te bewonderen. Er zaten zoveel pareltjes tussen. Een foto vond ik echter zo speciaal, dat ik meteen wist dat ik hem graag wilde laten afdrukken. Of het nu als sleutelhanger met foto of een ander fotocadeau was, of mega groot op de muur. Hij was in ieder geval té leuk om niets mee te doen.

Een rockster & Pluk van de Petteflet

Toen ik zag dat ze dat je foto’s ook als schoolplaat kon afdrukken, was ik verkocht. Dat was precies de juiste sfeer voor deze bijzondere foto. Ik bestelde hem online en enkele dagen kwam ik ’s avonds thuis met de kids toen Lola riep; “kijk mama, een nieuw schilderij!” Ik keek naar binnen en zag de mega schoolplaat met daarop die bijzondere foto. Wauw, ik was op slag verliefd. Even schrok ik van het grote formaat en was ik bang wat vriendlief er van zou vinden. Het was namelijk een verrassing voor hem. Zijn reactie was gelukkig net zo enthousiast als die van mij.

Deze foto maakte vriendlief na onze avontuurlijke wandeling op de hei. Op het moment dat de meiden even konden uitrusten op een bankje en ik vertelde dat ik als verrassing “iets lekkers” voor ze mee had genomen. Die nieuwsgierige snoetjes…toen er twee doosjes Smarties uit mijn tas tevoorschijn kwamen…”klik!”. Die wilde haren, door de wind en het bukken naar vondsten van de natuur. Als een rockster en Pluk van de Petteflet zaten ze daar, twee zusjes samen op een bankje. Ik ben verliefd op deze foto. Hij is zo perfect en imperfect tegelijk. En op deze twee meiden. Kijk nou, hoe gaaf hij staat boven onze eettafel. Daar wordt je toch blij van?

Wat vindt jij van onze toffe schoolplaat? Ken jij deze nog van vroeger op school? 

Misschien vindt je dit ook leuk om te lezen:

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

You Might Also Like