Giveaway Kids Shoptip winactie

Oefenbroekjes van Zoocchini (Winactie # 81)

12 maart 2019
Oefenbroekjes van Zoocchini (Winactie # 81)
Al een flinke tijd wil Coco regelmatig zelf op de wc plassen. Het potje lijkt ze te hebben overgeslagen en het liefst gaat ze net als  haar grote zus Lola zelf plassen op de wc. Is het al tijd voor zindelijkheidstraining? We probeerden het uit met de oefenbroekjes van Zoocchini, om te kijken of mevrouwtje er echt al klaar voor was. Lees hier alles over onze ervaringen én win een setje naar keuze voor jouw stoere knul of meid om ze zelf ook uit te testen!

Oefenbroekjes van Zoocchini

“Eens komt het moment dat je kleine kindje de overstap zal maken van de luier naar het potje of de grote mensen wc. Speciaal voor dit grote moment in het leven van een peuter zijn de oefenbroekjes ontwikkeld. Deze oefenbroekjes van Zoocchini hebben een dikke laag dubbelzijdig badstof tussen de lagen van katoen. Deze onzichtbare absorptielagen zorgen ervoor dat kleine ongelukjes, die vooral in het begin gebeuren, worden opgenomen. Het ondergoed van Zoocchini is gemaakt van zacht organic katoen en hierdoor heerlijk comfortabel.”

Materiaal: 100% organic katoen. Global Organic Textile Standard (Gots) certificering. Leverbaar in maat: 2-3 jaar (12-15 kg) en 3-4 jaar (14-17 kg).

Wat vinden wij van de oefenbroekjes van Zoocchini?

Voor Coco koos ik de schattige girl Woodland Princesses oefenbroekjes uit, met daarop een lief vosje, konijntje en hertje. Super zoet! Coco wilde ze meteen aan toen ze het cadeautjes uitpakte en wist meteen waar ze voor waren. Trots paradeerde ze rond in de woonkamer, met een hertje op haar billen. Iedereen moest het zien, wat een grote meid ze al was. Coco was er helemaal klaar voor!

Al snel zat er een verrassing in haar oefenbroekje. Oopsie! Hihi. Gelukkig was het broekje makkelijk schoon te maken en hadden we er nog twee om verder mee te oefenen. Inmiddels heeft ze al regelmatig geoefend en vindt ze het helemaal leuk. Ik kan niet wachten tot het wat warmer weer is, zodat ze lekker in haar oefenbroekjes door het huis en de tuin rond kan lopen en zelf naar de wc kan. Ik denk dat het dan wel eens snel kan gaan met zindelijk worden. Ik kijk er nu al naar uit!

Coco draagt trouwens maat 2-3 jaar en is nu 2,5 jaar oud. Ze heeft “goede billen” en de oefenbroekjes zitten haar als gegoten. Ze vallen namelijk wat ruimer. Wij vinden dit een fijne en milieuvriendelijke oplossing voor het zindelijk worden. De broekjes zijn lekker zacht en sluiten perfect aan. Ze zijn makkelijk schoon te krijgen en zien er ook nog eens super leuk uit.

WINACTIE (gesloten)

Namens Kleine Giraf mag ik ook een setje oefenbroekjes van Zoocchini weggeven! Wil jij ze graag winnen? Volg dan de spelregels hieronder en maak kans!

Hoe kun jij ook een setje oefenbroekjes van Zoocchini (t.w.v. €29,99) winnen?

Laat in een reactie achter voor wie jij de oefenbroekjes van Zoocchini wilt winnen en welke (van de 8 verschillende) sets!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen of taggen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

De winnaar van deze winactie is femke Huisman! Van harte gefeliciteerd en veel plezier en succes met de oefenbroekjes!

Zelf shoppen?

Je shopt ze zelf bij Kleine Giraf in maar liefst 8 verschillende sets voor jongens en meiden in de maten 2-3 en 3-4 jaar. Ze zijn los verkrijgbaar of in sets van 3 stuks. De oefenbroekjes kosten €10,99 pers tuk, of €29,99 per set van 3.

Spread the love

You Might Also Like

 • Rosalie 12 maart 2019 at 07:03

  Wat een leuke actie en wat komt t goed uit! Tom is ook 2,5 net als Coco en zit nu soms op t potje. Willen ook actief hiermee aan de slag gaan en de broekjes komen dan ook als geroepen😊 ik zou graag de boys-set safari willen winnen in maat 3-4🎉

 • Goele H 12 maart 2019 at 07:17

  Het setje Jurassic Pals 2-3j lijkt me geweldig voor mijn zoontje. Wat een mooie originele broekjes zeg!

 • Leonie Timmers 12 maart 2019 at 07:23

  Wow, dié zijn leuk! Wij oefenen hier al een tijdje met zindelijk worden maar helaas wil het nog niet helemaal lukken (alles op zijn tijd natuurlijk). Avery wordt 22 maart alweer 3 en deze broekjes zouden echt een uitkomst zijn zeg! Wat zou hij hier trots mee rondlopen net als Coco, zie het al helemaal voor me (te cute haha). Ik zou voor Avery graag de safari box (boy) winnen in de leeftijd 3-4 jaar! Super leuk!!

 • Nancy Tulk 12 maart 2019 at 07:31

  Heel graag! Lisa is er op dit moment heel erg mee bezig. Ze roept al een jaar wanneer ze moet plassen en poepen maar durft niet op de wc of potje los te laten. We hebben alles geprobeerd, niets helpt. Vorige week heeft ze op de opvang voor het eerst geplast maar thuis durft ze nog steeds niet. Volgende week moeten we naar de poep en plaspoli. Hopelijk kan ze dan gebruik gaan maken van deze super mooie oefenbroekjes!

 • Francis 12 maart 2019 at 07:33

  Wat een leuke en schattige broekjes!! Wil graag kans maken op de set met het hertje erop. Deze vind mijn dochter het allerliefste. Ik wil graag kans maken voor mijn jongste dochter Charlotte. Vorige week 3 dagen geprobeerd maar geen succes. Zij wordt in juli 4 Dus enige haast komt er nu wel bij kijken, maar zij kent geen haast. Haha. Weer zeker dat het met deze broekjes makkelijker wordt.

 • Betti Scheringa 12 maart 2019 at 07:36

  Zoocchini oefenbroekjes girl Fairy Tales maat 2-3jaar voor ons meisje van 2.5 die al druk bezig is laatste week met op de wc plassen

 • Linda De Brouwer 12 maart 2019 at 07:45

  Dit komt precies op het goede moment en wat zijn ze leuk!!

  Ik zou graag een kansje wagen op de jurassic pals voor mijn kleine Tije! In de leeftijd van 2 jaar. Ze zijn zo leuk.
  Ik zie hem er al helemaal in lopen 😍

 • Loes 12 maart 2019 at 07:53

  Wat zijn ze leuk! De oefenbroekjes boys safari 2-3 jaar zijn hier heel erg welkom. Thijs is nu 2 jaar en 3 maanden, wil eigenlijk geen luier meer aan, maar wil ook nog niet op het potje plassen. Nu ik zwanger ben laten we dat nog maar even zo, maar als het lekker weer is willen we graag met hem gaan oefenen! En zo’n mooi broekje maakt dat oefenen een stuk makkelijker! Fingers crossed…

 • Brenda 12 maart 2019 at 08:12

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee voor mijn dochtertje, ze word over 2 weekjes 2 jaar oud, en af en toe toont ze intresse in het potje. Daarom zouden de woonland princess broekjes helemaal super zijn voor haar

 • Floor Verseveldt 12 maart 2019 at 08:43

  Wat een leuke actie! Onze oudste zoon is nu 3 jaar en als we hem op de wc zetten gaat hij plassen maar hij plast niet door dus ik hoop door deze leuke broekjes dat hij de knop om zet en straks geen luiers meer nodig heeft overdag. Ik vind de Jurassic Pals erg krukboor 3-4 jaar.

 • Anna wienen 12 maart 2019 at 08:53

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia en de meisjes slips forest

 • Noa 12 maart 2019 at 08:55

  Al enige tijd proberen we ons zoontje te stimuleren op het potje of naar de wc te gaan, maar tot op heden wil het nog niet echt lukken. Hij voelt wel precies wanneer hij moet, maar lijkt maar weinig zin in iets anders dan een luier te hebben.
  Met deze oefenbroekjes lijkt het me sterk dat hij het liefst nog een luier om wilt! Dus wellicht is dat een leuke stimulans om hem zindelijk te krijgen! We doen dus graag mee voor de Jurassic Pals 3-4 jaar.

 • Sabine Hensens 12 maart 2019 at 09:04

  Mijn kleine man is alweer 3,5 jaar! Nog heel even en hij mag naar de basisschool. De tijd is echt voorbij gevlogen!
  Hij is druk aan het oefenen met zindelijk worden maar het wil nog niet echt lukken. Omdat hij zoveel ongelukjes heeft wil ik hem eigenlijk niet zonder zijn luier laten lopen maar met een oefenbroekje kan ik dat natuurlijk wel proberen. Daarom zou ik graag een kansje willen maken. Ik vind de Jurrasic Pals (3-4 jaar)
  Natuurlijk volg ik al op Instagram en Facebook dus nu alleen nog duimen 😉

 • Sandrijn van Ierland 12 maart 2019 at 09:13

  Ontzettend leuk!! Ik wil met mijn zoontje Jack in de zomer gaan beginnen. Dus deze broekjes zijn dan fantastisch! Ik zou gaan voor jurassic pals 🦕🍀

 • Puck 12 maart 2019 at 09:14

  Heel erg graag voor mijn jonste dochter. Het wordt nu echt tijd dat we gaan beginnen met zindelijk worden. Ik zou kiezen voor het setje safari omdat ik denk dat zij die het leukst zal vinden.

 • Miranda 12 maart 2019 at 09:39

  Wat een leuke actie! Wij zijn ook bezig met ons zoontje zindelijk te krijgen en er is enige haast bij geboden want hij gaat na de zomervakantie naar de basisschool. Het wil nog niet vlotten en hopelijk wordt het met deze broekjes wat aantrekkelijker voor hem om de knop om te zetten. Hij is helemaal gek van dino’s dus met de jurassic pals set (3-4 jr.) zou het hopelijk moeten lukken.

 • Ilse 12 maart 2019 at 09:41

  Ik zou heel graag de oefenbroekejes voor girls fairy willen winnen voor mijn kleindochtertje Aivy.

 • Jean 12 maart 2019 at 10:03

  Wat zijn ze leuk!! Dochterlief vind het potje ook al reuze interessant en is megatrots als ze op het potje geplast heeft. Wat zou het toch fijn zijn als ze uit de luiers is voordat ons 3e kindje in juni geboren word. Het proberen waard!

 • Lise 12 maart 2019 at 10:09

  Ik doe mee voor het dochtertje van mijn lieve vriendin Jean. In Juni komt er een klein broertje bij dus het zou fijn zijn als ze vast kan gaan oefenen. Ze vindt de wc al heel interessant en ze moet nog 2 worden. Knap kind! Ik ga duimen!

 • Joyce van Dorp 12 maart 2019 at 10:58

  wat een leuke winactie! Ik ken deze broekjes nog niet en doe graag mee voor mijn jongste dochter. Ze wordt in juni 3, doet soms wel haar luier uit, maar plast nog niet op het potje of de wc. Haar zus was met eind 2 jaar al helemaal zindelijk dag en nacht (ging heel makkelijk), maar voor mijn jongste heb ik wat meer geduld nodig :). Oefenbroekjes lijken met ideaal. De girl Woodland Princesses oefenbroekjes vind ik ook de leukste! Duimen maar :). Ik volg je op Insta en FB.

 • Trotsema fati 12 maart 2019 at 11:06

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje die volgende maand 2 wordt en we gaan ook na zijn verjaardag gelijk starten met oefenen
  Ik loot graag mee op Zoocchini oefenbroekjes boy Safari.

 • Rianne 12 maart 2019 at 11:25

  Wat een schatjes zeg! Voor mijn dochtertje Linde zou ik ook graag meedoen voor de Woodland Princesses set in maat 2-3.
  Af en toe zitten we hier al op het potje, maar eigenlijk moeten we er even écht mee aan de slag. Met deze broekjes moet dat toch zeker gaan lukken.

 • Marta 12 maart 2019 at 12:59

  Hoi dat heb ik precies nodig!Ik ga mijn zoontje van 3 zindelijk maken maat 3-4 zou dus geweldig zijn!Jurassic pals zien er ook gezellig uit.

 • Annie den Uijl - Oudshoorn 12 maart 2019 at 15:21

  Het is bijna lente en jullie weten de bloemetjes buiten te zetten met deze toffe actie! Een kans wagen op deze dinsdag kan natuurlijk geen kwaad, nu maar duimen voor Miley voor de Zoocchini oefenbroekjes girl Woodland Princesses! 🍀

 • MarianB 12 maart 2019 at 16:08

  Mijn dochtertje van 2 wil ook steeds naar de wc maar er gebeurt nog vrij weinig … Het begin is er laten we maar zeggen. Deze leuke broekjes zijn natuurlijk ook een stimulans. Ik doe graag mee voor de girl Woodland Princesses maat 2/3 jaar.

 • Mara 12 maart 2019 at 18:41

  Wat gaaf! Ons zoontje van net 3 roept al tijden dat hij gaat poepen en dat mama even weg moet haha maar op het potje of de wc…. nee hoor!
  Hij vindt de luier wel prima, maar die mooie set “safari” is natuurlijk te mooi om vies te maken. Zeker de olifant! Wij gaan duimen! Zou dit er dan voor zorgen dat meneertje naar de wc gaat? 😊

 • Femke 12 maart 2019 at 21:14

  Wat een leuke broekjes zeg! Mijn zoontje van 3 is heel hard zijn best aan het doen op het potje en wc. Maar idd nog geregeld ongelukjes. Deze broekjes zou ook een hoop was schelen denk ik. En met zo’n coole dino erop weet ik zeker dat hij ze wel aan wil! Duim heel hard voor een mooi setje 🍀 en zal de Facebook pagina ook even liken.

 • Cindy Framke 12 maart 2019 at 22:22

  Dat lijkt me echt ideaal en ze zien er ook nog eens superleuk uit. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. De girl woodland princesses vind ik superschattig

 • Freya 13 maart 2019 at 08:02

  Mijn zoontje Marley van net twee kan deze heel goed gebruiken. We twijfelen de hele tijd om te beginnen, maar deze broekjes zouden goed kunnen helpen! Iets met dino’s en dan is hij gelukkig!

 • Jess Kniest 13 maart 2019 at 09:18

  Dit klinkt als hele fijne en leuke oefenbroekjes, onze kleine meid begint nu echt interesse te tonen in de wc dus voor haar zou ik graag de Zoocchini oefenbroekjes girl Safari willen winnen maat 2-3 jaar

 • Will 13 maart 2019 at 15:16

  Heel graag doe ik mee voor de kleindochter van mijn vriendin, die in juni verwacht wordt.
  Graag voor de Girl Fairy Tales, want die vind ik de leukste voor een meisje.
  Ik volg op Bloglovin, maar heb geen facebook.

 • Karen de Jong 14 maart 2019 at 11:40

  Ja heel graag voor onze Lucas die pas net begonnen is met zijn zindelijkheidstraining maar het al onwijs goed doet!!! Hij vind het ook helemaal geweldig! Ik weet zeker dat de Jurassic Pals 3-4jaar hem het extra rugsteuntje geven om het vol te blijven houden!

 • Bets 14 maart 2019 at 23:34

  Geweldig dit zou super fijn zijn om Bjorn op een leuke manier proberen helemaal zuiver te krijgen. Met deze leuke Zoocchini oefenbroekjes boy Jurassic Pals geeft dit hem vast een extra stimulans om zijn broekje droog te houden. in de maat 2 – 3 jaar maak je mij en Bjorn er echt super blij mee!!

 • Nelly 15 maart 2019 at 13:32

  Leuk voor mijn dochter

 • Sabine 15 maart 2019 at 14:39

  Ik zou graag https://www.kleinegiraf.nl/nl/zoocchini/zoocchini-oefenbroekjes/zoocchini-oefenbroekjes-girl-safari willen winnen voor mijn 2-jarige dochter. Plassen op de wc lukt al, maar zonder luier nog niet. Het setje met de olifant ( ‘olitant’) zou ze heel leuk vinden.

 • elisabeth maria martina 15 maart 2019 at 15:08

  voor kleinzoon quinn ideaal, die met dino’s vind hij vast geweldig

 • m chen 15 maart 2019 at 15:15

  Ik zal graag de oefenbroekjes van Zoocchini voor mijn nichtje willen winnen, voorkeur: Zoocchini oefenbroekjes girl Safari!

 • Femke 15 maart 2019 at 16:14

  Nou ja, hoe toevallig is dit! Ik had het afgelopen weekend met mijn vriend er over dat we binnenkort wel met zindelijkheidstraining konden beginnen. Ik was juist tegen hem aan het klagen dat ik de oefenbroekjes er zo saai uit vond zien, en dat dat vast ook niet motiverend voor onze mini zou zijn. Deze zijn echt super leuk! Fijn dat ik nu weet dat ze bestaan, en dat jij er positief over bent.

  Wij maken dus graag een kansje voor onze bink. De Forest Chums zijn echt te gek!
  Ik denk in maat 3-4 jaar (die van ons heeft ook flinke billen, maar zit qua kleding echt ver boven de gemiddelde maat van zijn leeftijd).

  NB: Ik heb je FB geliket, en ben je gaan volgen op Insta. Leuk om een nieuwe mommie blogger ontdekt te hebben 🙂

 • Nele V 15 maart 2019 at 18:57

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, we zijn net begonnen met de potjes training maar het is nog geen groot succes momenteel. De Zoocchini oefenbroekjes girl Woodland Princesses lijken mij super om haar te motiveren.

 • Reva Reitsma 15 maart 2019 at 20:54

  Hier wil Reva ook graag alles doen wat haar grote zussen kunnen. Dus als ze ook van die mooie (onder)broekjes aan mag zal ze vaste enorm trots zijn. Ik weet al wat ze zal zeggen als ze de Woodland princesses (2-3jr) aan heeft: Wauw!!

 • Jikke 16 maart 2019 at 11:19

  Ik kies dezelfde als jij. Die zijn echt leuk! Mijn zusje heeft een dochter en zij gebruikt wasbare luiers. Daar sluiten deze broekjes goed op aan. Ik doe dus graag mee voor haar.

 • Aide 17 maart 2019 at 22:12

  Dit lijkt me ideaal voor onze kleine. De safari boy vinden wij het leukste als is de wonderland van Coco ook erg leuk.
  Op IG volg ik je als @momnursestudentfoodie

 • Nadieh 18 maart 2019 at 11:33

  Ohh super leuk! In het kader duurzaamheid zou ik graag de “Boy Ocean” willen winnen zodat we de broekjes door kunnen geven aan het dochtertje van vrienden en ook voor onze dochter kunnen gebruiken. Alhoewel de Woodland Princesses ook geweldig zijn. Op IG volg ik je (begint met een s eindigd op 1)