Fotodagboek Personal Persoonlijk Pictures

De 15 leukste kiekjes #42 – Februari 2019

11 maart 2019
De leukste kiekjes van Februari 2019
Oops, het is alweer bijna halverwege maart en ik plaats nu pas mijn leukste kiekjes van februari. Dit is niet geheel zonder reden. De afgelopen maand ben ik gewoon niet helemaal fit. Ik ben al vier weken aan het hoesten en voelde mij vaak vreselijk. Toch heb ik alles gewoon door laten gaan, tenminste, de hele dag. Tot het moment dat de kinderen op bed lagen, het moment waarop ik normaal gesproken achter mijn laptop krui om te schrijven voor mijn blog. Nu was ik op dat moment gewoon helemaal op. Daarom heb ik ontzettend weinig artikelen geschreven en dus ook geen leukste kiekjes meer gedeeld. Maar vandaar zijn ze daar dan toch eindelijk!

In februari hadden we een paar heerlijke dagen. Het leek wel lente, herinner jij het je nog (niet naar buiten kijken nu)? Samen met zijn viertjes gingen we wandelen op de hei. Papa én de meiden namen beiden hun camera mee en schoten allemaal mooie kiekjes.

Zo ook deze heerlijke foto! Eentje om in te lijsten, al zeg ik het zelf! Die haartjes ook!

Nieuwe kleertjes passen, want mama had weer eens geshopt. Lola’s outfit iets op de groei, hihi.

Niet alleen ik volede mij ziek. Iedereen in huis is ziek geweest. Lola en papa bleven zelfs thuis en op een dag heb ik de dames de hele dag lekker op de bank gelegd, samen ziek zijn. Gelukkig duurde het maar eventjes.

Voor Valentijn maakte ik een paar schattige foto’s van Lola en Coco met snoepjes op hun lippen. Jammie!

We bezochten samen het Muziekgebouw, voor een leuke familievoorstelling. Wat is dat toch altijd leuk. Ik kan daar zo van genieten!

Ook van de meiden, die samen in hun knutselhoekje zo fijn kunnen tekenen, knippen en plakken. Zo knus en gezellig!

Voor Valentijn had ik hartjes poffertjes gekocht. Dat was wel een heel lekker en bijzonder toetje! Hmmm!

Hier wordt nog steeds bijna dagelijks voorgelezen, of de meiden lezen “zelf” in hun bedje, voor het slapen gaan. Dat is echt een feestje!

Ik bezocht een bijzonder concert van Hanson, samen met een orkest in Utrecht. Zo tof om ze eindelijk weer eens te kunnen zien!

Heerlijk weertje om buiten te spelen!

Deze twee, boefjes zijn het soms ook hoor! Samen plannetjes maken…

En wedstrijdjes houden met Lola’s nieuwe step, waarmee ze altijd wint.

Gekke haren dag op school kon natuurlijk niet voorbij gaan zonder een regenboogstaart. Coco wilde ook even op de foto!

Samen met Coco bezocht ik deze maand twee keer het nieuwe Mase.conceptstore in de stad. Dé nieuwste winkel met hippe kindermode. Hier lees je alles over deze geweldige hotspot!

Dit waren mijn leukste kiekjes van februari, beter laat dan nooit. Binnenkort alweer de leukste kiekjes van maart! En ik kan je verklappen dat ook deze kiekjes weer erg leuk zijn!

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige leukste kiekjes.

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 11 maart 2019 at 10:33

  Zoals altijd weer leuke foto`s.
  Zó mooi weer om te zien.
  Jouw meiden boffen maar met zoveel foto`s .
  Soms blij, ziek of ontdeugend, leuk, hoor !

  • Janske 11 maart 2019 at 21:09

   Dankjewel lieve Will! Hoe tof zou het zijn geweest als onze ouders ook zoveel foto’s van ons hadden gemaakt inderdaad. Super gaaf!