Fashion kinderkleding Uncategorized Zomer

Kinderkleding capsule wardrobe voor het voorjaar

6 maart 2019
Kinderkleding capsule wardrobe voor het voorjaar
De eerste zonnestralen voor de lente hebben we inmiddels al opgevangen. Wat was dat genieten! Het gaf mij meteen voorjaarskriebels en zin om de kledingkasten van de meiden eens even goed uit te zoeken voor het voorjaar. Winterkleding uitzoeken en kijken wat we nog nodig hebben voor het voorjaar. Een mooie capsule wardrobe maken voor de meiden, met daarin een aantal mooie basis musthaves!

Nieuwe lente en zomer collecties

In de afgelopen maand zijn er ontzettend veel nieuwe lente en zomercollecties gelanceerd met daarin de mooiste kindermode. De ene collectie is nog mooier dan de ander. Zo leuk allemaal! Ik word zo blij van alle vrolijke kleuren, prachtige stoffen en lekker luchtige kleding. De zonnige dagen de afgelopen maand maakten het feestje compleet, waardoor sommige kids zelfs al hun nieuwe zomerkleding konden dragen. En dat in februari! Wat een cadeautje!

Ruimte in de kledingkast

In diezelfde maand verkocht ik zo’n 30 kledingstukken van de meiden, dus dat geeft weer ruimte in de kledingasten (en in mama’s portomonee) om te shoppen voor het voorjaar! Inmiddels heb ik de eerste items al in de kast hangen, maar we zijn er nog niet. Daarom ging ik online op zoek naar toffe kinderkleding en kwam ik deze kinderkleding van OTTO tegen voor de meiden om een mooie capsule wardrobe te maken, met echte musthaves voor de lente en zomer. Perfecte items om goed mee te combineren met verschillende outfits.

Capsule wardrobe

Wat is een capsule wardrobe precies? “Een capsule wardrobe is een collectie van essentiële kledingstukken, denk aan broeken, rokken, shirts en jassen, die niet modegevoelig zijn en makkelijk kunnen worden aangevuld met een aantal seizoensgebonden kledingstukken.” Kortom, kledingstukken die makkelijk te combineren zijn en ook goed bij elkaar passen. De perfecte basics dus!

Basis musthaves

Ik hou erg van kinderkleding met vrolijke kleuren en toffe prints. Maar soms is het ook heel erg fijn om de juiste basisitems in huis te hebben. Kleding die het liefst in iedere kinderkledingkast te vinden is, waarmee je eindeloos kunt combineren.

Zo koop ik bijvoorbeeld iedere zomer een goede basic sneaker, zo hebben ze bij OTTO bijvoorbeeld deze witte Adidas sneakers of stoere rode Converse. Maar ook een spijkerbroekje vind ik een echte basis musthave! Met een stoere tanktop op de hete zomerdagen, of een shirt met een vestje in de koelere ochtenden. Maar ook een stoere basic tuinbroek of jurk is leuk om mee te combineren met coole kniekousen en daaronder leuke sandaaltjes of sneakers. De kledingstukken hierboven zijn voor mij perfect voor in de capsule wardrobe van mijn meiden.

Laat die zomer maar komen!

Ik krijg helemaal zin in de lente en zomer! Dat het maar snel stopt met regenen en warm genoeg is voor de mooie nieuwe outfits!

Shop jij een capsule wardrobe voor je kids? Welke musthaves mogen er niet in ontbreken? 

Kinderkleding capsule wardrobe voor het voorjaar

 

Spread the love

You Might Also Like