Kids Lola Loves Review Shoptip

Lola Loves #14 – Yedoo New Mau Step (Review)

25 februari 2019
Lola Loves #14 - Yedoo New Mau Step (Review)
Terwijl het lentezonnetje heerlijk schijnt kunnen Lola en Coco niet wachten om naar buiten te gaan. Om samen op het pleintje achter ons huis op de loopfiets en nieuwe step rond te rijden. Lola heeft namelijk een hele stoere Yedoo New Mau Step gekregen en is er vanaf het eerste moment helemaal gek op. Lees hier mijn review over deze stoere degelijke kinderstep.

Step by Step

Op vrijdagmiddag kwam er een groot pakket binnen met daarin Lola’s nieuwe Yedoo New Mau Step. Het liefst wilde ze natuurlijk meteen met haar step gaan rondrijden op het pleintje. Ze had al bijna haar jas aan, toen ik haar even liet weten dat mama hem eerst even in elkaar moest zetten.

Super ongeduldig vroeg ze om de 15 seconden; “kan ik al op mijn step mama?!”, terwijl ik een poging deed om de handige Harry uit te hangen en hem zelf in elkaar wilde zetten. Ik kwam op zich best ver, maar de handremmen liet ik toch even over aan de man des huizes. Sorry Lola, nog één nachtje slapen. De volgende ochtend kwam natuurlijk meteen de vraag; “Papa, kun jij mijn step maken?” Na de zwemles in de ochtend kon het feest beginnen en maakte vriendlief af, waar ik de dag daarvoor aan begonnen was.

En losssss….

En vanaf dat moment kon Lola losssss…. Honderd rondjes over het pleintje heen rijden. De hele zaterdag én zondagmiddag wedstrijdjes racen met zichzelf, haha. Wat een plezier! Toen ik vroeg wat ze zo leuk vond aan haar nieuwe step antwoordde ze; “Dat hij zo hard gaat!” Kleine racekip! Maar inderdaad, ze ging echt hard, zo leuk! Woohooooo!

Step Yedoo New Mau

“Deze luxe step van Yedoo zorgt dat je kind veilig en comfortabel de omgeving kan gaan verkennen. De step heeft grote wielen en zal daardoor niet alleen stabiel zijn maar ook zorgen voor een zachte en comfortabele rit. De wielen hebben luchtbanden die voor nog meer demping zorgen en bovendien zorgen dat je zelf de grip van de wielen kunt bepalen. Hij is eenvoudig te controleren dankzij het grote en comfortabele stuur en kan ook snel gestopt worden dankzij de handrem.”

Lola Loves #14 - Yedoo Step (Review)

Yedoo

Yedoo is een -van oorsprong- Tsjechisch merk dat vanaf 2007 in Nederland is gestart. Yedoo produceert al jarenlang steppen, waardoor zij hier zeer gespecialiseerd en kundig in is. Yedoo is een groot Europees speler die op weg is wereldleider te worden op het gebied van kindersteppen. De steppen van Yedoo zijn herkenbaar aan haar aluminium velgen, veilige remmen en verstelbare sturen. Tevens bevatten de Yedoo steppen geen schadelijke stoffen.

Specificaties

 • Merk: Yedoo
 • Kleur: Wit
 • Materiaal: Staal
 • Gewicht: 5 kg
 • Heeft 12 inch wielen met luchtbanden
 • Rem: V-brake handrem
 • Afmeting: 1130 x 520 x 820 mm (L x B x H)
 • Maximaal gewicht: 75 kg
 • Geschikt voor kinderen vanaf: 4 jaar
 • Geschikt voor kinderen met een lengte vanaf: 105 cm
 • Prijs: €99,95
 • Verkrijgbaar in de kleuren wit, roze, rood en groen
 • Gratis verzending / gratis retournering / achteraf betalen mogelijk via Steppenstore.com

Wat vinden wij van de Yedoo New Mau step?

Lola is helemaal verkocht en wil het liefst op haar step overal naar toe.  Ze gaat als een speer op haar nieuwste aanwinst. Ze vindt hem echt super gaaf. Ik moet bekennen dat ik hem zelf ook wel erg cool vind en best wel een beetje baal dat ik meer dan 75 kg weeg. Anders had ik er zelf ook een rondje (of twee, drie) op rond gereden. Het is een mooie, degelijke step voor stoere boys en girls. Ik heb nu het stuur op de laagste stand gezet, zodat ik hem later steeds wat hoger kan zetten. De step is voor kids vanaf 4 jaar en Lola (bijna 5) kan er nu perfect zelfstandig op rondrijden.

Wij zijn erg blij met Lola’s nieuwe aanwinst. Een stoere, degelijke step om lekker veel op buiten te spelen. Een echte aanrader dus!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

Spread the love

You Might Also Like