sale Shopping Shoptip

Shoppen met korting doe je zo!

21 februari 2019
Shoppen met korting doe je zo!
Ik ben een echte online shoppingqueen. Maar wel eentje die op de kleintjes let en houd van korting. Daarom koop ik (bijna) altijd mét korting. Ja echt, want je hoeft echt niet voor alles de volle mep te betalen. Dit zijn mijn tips en trucs om te shoppen met korting!

Uitverkoop

De uitverkoop is natuurlijk een van de makkelijkste manieren om te shoppen met korting. De nieuwe collecties komen uit, dus er wordt flink opgeruimd in de winkels. Kortingen lopen als gauw op tot soms wel 70%. Dat is pas leuk shoppen. Het nadeel is alleen wel dat je moet wachten en volhouden tót de uitverkoop daadwerkelijk begint. Je scoort dan dus niet de nieuwste collecties én hebt kans dat jouw favoriet(en) inmiddels al zijn uitverkocht. Het is wel een voordeel dat de uitverkoop tegenwoordig steeds eerder begint en je dus nog in het juiste seizoen al met korting kunt shoppen.

Gebruik een kortingscode

Wanneer ik iets online koop vergelijk ik het product vaak bij verschillende webshops. Daarnaast check ik ook of er een kortingscode bestaat voor de webshop waar ik mijn product wil kopen. Voor veel webwinkels zoals Zalando kun je namelijk online verschillende kortingscodes vinden. Deze zijn super simpel en makkelijk te gebruiken en handig om zo te besparen op je aankoop.

Nieuwsbrieven

Veel (web)shops versturen regelmatig een nieuwsbrief met daarin de nieuwste collecties, maar ook een reminder wanneer de uitverkoop begint. Ook ontvang je wel eens kortingscodes welke je kunt gebruiken tijdens het shoppen bij jouw favoriete shop. Zo blijf je altijd op de hoogte en mis je geen enkele korting.

Lidmaatschap/spaarsysteem

Sommige (web)shops hebben een lidmaatschap of spaarsysteem. Zo krijg je bijvoorbeeld met jouw persoonlijke pas speciale korting of spaar je met iedere aankoop voor korting op je volgende aankoop. Extra interessant wanneer je regelmatig bij dezelfde winkel shopt. Zo heb ik bijvoorbeeld een klantenkaart van de Hemaontvang ik regelmatig extra klantenkorting én gebruik ik regelmatig een Hema kortingscode. Daarnaast spaar ik bij iedere aankoop spaarpunten, welke ik ook weer kan gebruiken voor korting. Zo shop ik altijd met korting.

Koop jij graag met korting? Wat zijn jouw tips en trucs?

Shoppen met korting doe je zo!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

Spread the love

You Might Also Like