Home Review Shoptip

10 x Hiervoor gebruik je de populaire Ay-Kasa opvouwkratjes!

1 februari 2019
10 x Hiervoor gebruik je de populaire Ay-Kasa opvouwkratjes!
Opbergkratjes zijn helemaal hot! Vooral de hippe kratjes van Ay-Kasa zie je overal opduiken. Ze zijn namelijk ook super hip én handig. Omdat ik onlangs de vraag kreeg “Wat moet je daar nou mee?!”, heb ik vandaag maar liefst 10 verschillende manieren  waarop je de kratjes kunt gebruiken. Genoeg inspiratie toch?

Hip opbergen

Ik ben altijd wel van het opbergen geweest. Liever alles in een bak of lade, dan overal losse rommeltjes. Zo hebben we al een flink aantal verschillende opbergbakken in huis. Toen ik de Ay-Kasa kratjes voor het eerst voorbij zag komen op Instagram was ik meteen verkocht. Wat een leuke, hippe kratjes! Die moest ik hebben!

Super vrolijk en handig

Ik besloot er een aantal te bestellen in verschillende kleuren en maten en heb er inmiddels nu 6 in huis. Op dit moment gebruik ik ze voor mijn administratie en de kleertjes van mijn kids. Ik weet zeker dat ik er vast nog meer ga aanschaffen, want ik vind ze super vrolijk en handig.

Drie verschillende maten

De Ay-Kasa kratjes zijn er in 3 verschillende maten. Mini 27 x 17 x 10,5 cm, Midi 40 x 30 x 14,5 cm en Maxi 60 x 40 x 22 cm. Ze kosten €8,95, €14,95 en €26,75 per stuk. Ze zijn inderdaad niet goedkoop, maar wel super tof. Je kunt ze in elkaar vouwen, makkelijk stapelen en ze zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ik kocht ze o.a. bij Micky Blue.

10 x Hiervoor gebruik je de populaire Ay-Kasa opvouwkratjes!

  1. Als decoratie met leuke plantjes er in.

2. Als mandje voor al het zoete beleg. Super handig, zo hoef je namelijk niet steeds alles los op tafel te zetten!

3. Voor alle boekenwurmpjes onder ons. Bewaar de favoriete boekjes in een kratje op het nachtkastje.

4. Voor in de hal, als schoenenkrat. Ieder een eigen kratje?

5. Op de babykamer of badkamer, voor alle verzorgingsproducten, luiers en douchespulletjes.

6. Voor het speelgoed van je kids. De mini kratjes (zoals deze hieronder) passen ook per vier in het kastje Duktig speelgoedkeukentje van Ikea.

7. Voor de kleivoorraad of andere knutselspulletjes van je kid(s). Kunnen ze alles na het spelen fijn alles zelf in hun kratje verzamelen.

8. Om kleding in te bewaren, zoals ondergoed, sokken of kleine kinderkleding.

9. Voor je eigen administratie of rommeljes, die anders altijd los op verschillende plekken in huis blijven slingeren. (guilty!)

10. Gebruik hem als fruitmand(je). Ook leuk!

101 mogelijkheden

Natuurlijk zijn er nog 101 verschillende manieren waarop je deze toffe kratjes kunt gebruiken. Zo kunnen kids er zich prima ook mee vermaken. Denk aan een poppenbedje maken of gebruiken als garage voor de auto’s. Ook leuk om het te gebruiken als mandjes om een cadeaupakketje van te maken.

Low-budget tip

Ik zou Janske niet zijn, als ik niet ook nog een low-budget tip voor je heb. De Ay-Kasa kratjes zijn namelijk niet super goedkoop. Je kunt ook bij de Hema (bijna net zo’n) leuke opbergkratjes kopen. Deze zijn helaas niet opvouwbaar, maar ook super tof! Ze kosten slechts €7,- per stuk en zijn verkrijgbaar in de kleuren (pastel) geel, roze, mintgroen en antraciet in de maat 41 x 31 x 15 cm. Ik kocht onlangs ook een stapeltje toen ze in de aanbieding waren, hihi.

 

Ben je ook geinspireerd en wil je ook deze toffe opvouwkratjes shoppen? Je koopt zo hier: (over)morgen al in huis!

[bol_product_links block_id=”bol_5c521ba629a01_selected-products” products=”9200000104807239,9200000104807218,9200000104409249,9200000104408418,9200000104830054,9200000104409339″ name=”Ay-Kasa” sub_id=”” link_color=”FFA8AE” subtitle_color=”4FBAE8″ pricetype_color=”0D96FF” price_color=”4D1FCC” deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”460″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Kende jij de kratjes van Ay-Kasa al? Waar gebruik jij ze voor? 

10 x Hiervoor gebruik je de populaire Ay-Kasa opvouwkratjes!

 

Spread the love

You Might Also Like

  • G.T. 1 februari 2019 at 07:18

    Ik had géén idee dat dit nu hip was. Ik loop hopeloos achter, denk ik: ik gebruik een klapkrat voor mijn weekboodschappen. Of om spullen die mee moeten in de auto niet door de hele kofferbak te laten rollen en makkelijk in en uit de auto te kunnen halen.