Giveaway Kids Review Shoptip winactie

JanskenlxMickyBlue – Pimp je Ikea Duktig keukentje met Zoeyzo Stickers (Winactie # 79)

31 januari 2019
JanskenlxMickyBlue - Pimp je Ikea Duktig keukentje met Zoeyzo Stickers (Winactie # 79)
Bij de toffe (web)shop Micky Blue in Oosterbeek shop je niet alleen de hipste kinderkleding. Je kunt er ook de leukste lifestyle producten shoppen zoals de mooie Olli Ella luggy’s. Je shopt er ook de coole stickers van Zoeyzo, waarmee je het Ikea Duktig speelkeukentje van jouw kid(s) eenvoudig super cool kunt pimpen! Van sushibar tot ijsjeskraam, van bloemenkraam tot friettent. Het kan allemaal! Wil jij er ook een winnen? Doe dan mee met onze winactie!

Wie wil er een ijsssjeeee?!

Onze meiden zijn dol op ijsjes. Of het buiten nou 30 of 3 graden is, een ijsje gaat er altijd in. Toen ik ze verraste met een eigen ijssalon als keukentje waren ze beiden natuurlijk super blij. Zo leuk! Vooral Coco is de laatste weken helemaal van de rollenspellen. Ze speelt graag winkeltje en “kookt” er flink op los. Het pimpen van het Ikea keukentje kwam hier dus op het perfecte moment.

Zoeyzo

“Zoeyzo Kids Concept is opgericht door Amber en Chantal, twee ondernemende zussen die sinds november ’17 zijn gestart met ZoeyZo Kids Concept. De dochter van Chantal vormde de inspiratiebron voor de bedrijfsnaam en de dochter van Amber was de inspiratiebron voor hun eerste product!

Ze zijn begonnen met het maken van exclusieve stickers voor de achterkant van het IKEA Duktig Keukentje voor kinderen. Met de stickers tover je de keuken om tot ijssalon, bakkerij, smoothiebar, burgerbar of sushibar. Inmiddels zijn er vele leuke varianten en is er ook een bijpassend keukenschort.”

Micky Blue

In december kon je al lezen over mijn eerste toffe samenwerking met de nieuwe Conceptstore for Kids Micky Blue in Oosterbeek. Het assortiment is inmiddels al flink aangevuld en naast de toffe Olli Ella luggy’s, scoor je er ook de hipste kinderkleding met maar liefst 70% korting op de Sale en ook de populaire Eef Lillemor kratjes. De mooie nieuwe kledingcollecties van het voorjaar van onder andere Soft Gallery, Tiny Cottons en CarlijnQ scoor je er nu in de winkel én webshop. In deze foto’s zie je Lola in haar nieuwste CarlijnQ setje (ook via Micky Blue) en Coco met haar Olli Ella luggy, zo leuk!

WINACTIE 

Namens Micky Blue mag ik een sticker naar keuze t.w.v. €29,95 weggeven! Wil jij ook zo’n super toffe sticker van Zoeyzo winnen om het keukentje van jouw coole kid(s) eenvoudig te pimpen!? Laat ons weten welke jij het liefst wint en voor wie?

Check hier de stickers waaruit je kunt kiezen. Hier alvast een paar van mijn favorieten:

Deze winactie loopt via mijn Instagram  en Facebook. Onder de post kun je alle spelregels terugvinden. 

Kende jij Micky Blue in Oosterbeek of de toffe stickers van Zoeyzo al?

 

Check hier mijn andere toffe winacties!

JanskenlxMickyBlue Pimp je Ikea Duktig keukentje met Zoeyzo Stickers (Winactie # 79)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Dit vindt je misschien ook leuk om te lezen:

Lola in CarlijnQ - SS19 "Let's Go On A Roadtrip" Collectie

Spread the love

You Might Also Like

 • Maaike de Gruijter 31 januari 2019 at 08:07

  Jaaaaa! Voor het keukentje van Luuk en Maud is the bakery erg leuk! Vooral Maud kruipt/loopt meteen naar het keukentje in de speelhoek. Alles eruit en erin maar weer 😊

 • Riannaenco 31 januari 2019 at 10:09

  Super leuk artikel!!! Ik doe mee voor zo’n toffe sticker via Facebook. Fingers crossed natuurlijk 🤞

 • Claudia Diependaal 31 januari 2019 at 18:38

  De zwart witte burgers gaaaaaaaaf! Voor de kleinkinderen! Hoe komen mensen op zoiets leuks!

 • marion poeste 1 februari 2019 at 07:19

  ik zou gaan voor de supermarket 🍐🍏🍌🧀🍞 omdat ons meisje nu al haar ogen uitkijkt in de supermarkt

 • Liesbeth 1 februari 2019 at 16:06

  Jjjaaaaaaa!!! Zo leuk voor ons zoontje. Het keukentje staat op zolder klaar. Onze Italiaanse chef zou dit geweldig vinden!

 • Fleur 2 februari 2019 at 06:06

  Super leuke actie Janske. 😍Leuk om ons keukentje te pimpen en er echt een bakkerskeukentje van te maken met de Bakery sticker! Als we winnen gaan we natuurlijk even een leuke post op Insta maken. 🧁🎂🍩🥧

 • Nelly 4 februari 2019 at 18:57

  Ik ga voor Zoeyzo Sticker Flowerbar, bloemen maken het super gezellig

 • Ruud 4 februari 2019 at 20:56

  Voor mijn zoontje die helemaal gek ik van koken! Van snijfruit, soepjes maken, koekjes bakken. Tot volledige hamburgers in elkaar toveren. Daarom zou Zoeyzo Sticker Hamburger Patat sticker er super mooi op staan!