Kids Review school Shoptip

Heb jij de gratis Schoolbox al opgehaald voor jouw kleuter?

29 januari 2019
Heb jij de gratis Schoolbox al opgehaald voor jouw kleuter?
Ken je “Mijn Schoolbox” al? Een box vól met super tof speelgoed, spelletjes, leesvoer en nog veel meer leuks voor alle kids die voor het eerst naar de basisschool gaan! En hij is nog gratis ook! Lola kreeg er een en was super blij met al haar toffe cadeautjes. Lees snel hoe jij er ook een kunt aanvragen voor jouw (bijna) kleuter!

Een trotse blije kleuter

Dochterlief is net als dol op cadeautjes en gaat sinds kort naar de basisschool. Een nieuw avontuur en ze vindt het helemaal geweldig. Toen ik er achter kwam dat ik voor haar een gratis exemplaar van “Mijn Schoolbox” kon aanvragen heb ik dit meteen gedaan. Gelukkig waren we nog ruim op tijd en kreeg Lola een box vol met toffe cadeautjes omdat ze naar de grote school gaat. Met als resultaat; een hele blije en trotse kleuter!

Hoe bestel jij ook een gratis Schoolbox?

Via de website www.mijnschoolbox.nl kun je hem in een paar eenvoudige stappen aanvragen. Je vult wat informatie in over je kind, zoals de maand en jaar wanneer hij of zij is geboren. Je kind heeft recht op een Schoolbox voordat hij of zijn naar groep 2 gaat.Vervolgens krijg je in een e-mail een code waarmee je hem in een van de Top 1 Toys of Ko & Flo winkels op kunt halen. Let op: dit moet je samen met je kind doen én het is handig om vooraf even te bellen of ze op voorraad zijn.

Wat zit er allemaal in?

De Schoolbox is gevuld met allerlei leuke cadeautjes om lekker mee te spelen. De inhoud van de Schoolbox kan per keer verschillen. Het kan dus zijn dat de inhoud van jouw box weer anders is dan die van Lola. Bekijk hier een unboxing van een Schoolbox met andere inhoud.

Wat zat er in Lola’s Schoolbox:

 • Bobo tijdschrift (echt een aanrader voor kleuters trouwens!)
 • Kinectic Sand
 • Play Doh 3x mini
 • Lego bouwset mini
 • gymtas van Ko & Flo
 • Crayola Color Wonder
 • Parafix van Bison
 • Pakje drinken
 • Dobble kaartspel
 • Top1Toys spelletje
 • Flyers met kortingscodes van o.a. Wehkamp

Wat vonden wij van Mijn Schoolbox?

Wij zijn dol op cadeautjes en wat is er nou leuker dan een hele box vol met cadeautjes? Wat nou babybox of zwangerbox? Een Schoolbox is nog veeeel leuker! Onze kleuter vond het een feestje om uit te pakken. Samen speelden we het Dobble spel, Coco kreeg de Bobo (daar is Lola zelf al lid van) en het pakje drinken bewaarde ze zelfs om mee naar school te nemen. Helemaal trots. Erg leuk voor kleuters en dus echt de moeite om te bestellen!

Heb jij de gratis Schoolbox al opgehaald voor jouw kleuter? Janske.nl

Heb jij de Schoolbox ook gehaald voor jouw kleuter(s)?

Dit artikel is overigens niet gesponsord. Ik wilde het gewoon graag met andere moeders delen met (bijna) kleuters! 

Misschien vindt je dit ook leuk om te lezen:

 

 

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 29 januari 2019 at 09:25

  Nee ik kende het niet!
  En Bobo is inderdaad leuk, Fay heeft er een abonnement op 🙂

 • Rory 29 januari 2019 at 11:32

  Jaaaa! Destijds ook gehaald toen Mila voor het eerst naar school ging. Oprecht heel leuk dat ze dit doen.
  Voorheen was ze ook dol op het Bobo-boekje. Nu heeft ze inmiddels een Maan-Roos-Vis abonnement (heel leuk en sluit aan bij school).

 • G.T. 30 januari 2019 at 23:01

  Ziet er leuk uit! Maar ik vraag me dan altijd af wat ‘ze’ winnen door dit aan te bieden. Moet je privacy gevoelige informatie doorgeven? Krijg je veel spam? Enz

 • Els Wanders 4 februari 2019 at 23:08

  Ik kende deze box nog helemaal niet. Bedankt voor de tip, heb hem meteen aangevraagd, kan ik hem binnenkort met Lisa gaan ophalen, dat zal ze erg leuk vinden.

 • Mijn Schoolbox 21 mei 2019 at 10:00

  Fijn om te zien dat jullie blij zijn met de Schoolbox 😊
  Veel plezier in groep 1!