Kids Personal Persoonlijk

Een brief aan mijn dochter – Lieve Coco – 29 maanden

27 januari 2019
Lieve Coco,

Meisje, oh meisje, jij ben mij er eentje! Alweer een maandje ouder, wat gaat het hard. Een maand vol leuke avonturen. Samen kerst vieren, naar concerten en het kerstcircus. Vuurwerk kijken tijdens oud en nieuw en spelen in de sneeuw. Je vindt alles even leuk en geniet van de kleinste dingen alsof het de grootste avonturen zijn.

Je woordenschat groeit met de dag en je kletst de hele dag door. Ook op het schooltje vinden ze al je verhalen zo gezellig. Je vindt het prachtig op het schooltje en speelt graag met je vriendinnetjes Jelka en Mijs. Dan spelen jullie samen de hele middag moedertje en mag jij de baby zijn. Dat doe je blijkbaar zo overtuigend, dat zelf de juf dacht dat ze een baby hoorde.

Je bent zo grappig en geniet er van om in de spotlight te staan. Het liefst maak je iedereen aan het lachen met je gekke streken en vrolijke snoet. Je doet trucjes alsof je een acrobaat bent en trekt de gekste gezichten.

Uren kun jij jezelf vermaken en speel je liefdevol met je poppen, bakje taartjes in je keukentje en deel je aan iedereen soepjes rond. Ook bak je graag samen met mama koekjes, al kun je dan niet wachten met versieren en verdwijnt er soms eentje in je mond. Hihi, kleine snoepkont!

Ik moet zo om je lachen wanneer je gaat slapen. Je roept nog steeds iedere avond “Fijne Kerstmis,mama!”. Hihi. Zo grappig. Wanneer je boos bent zeg je “Stomme mama, je mag niet op mijn feestje komen!”. Lekker ding! Al die grappige praatjes. Je bent mij er eentje.

Ik leer je steeds beter kennen en wat ben je toch leuk!

Ik hou van jou, lieve Coco, tot aan de maan en weer terug!
Dikke knuffel,
Mama

Lees hier de brief aan Lola toen ze 29 maanden oud (leuk om te vergelijken!) was alle vorige brieven voor Coco.

Bekijk hier nog een paar leuke foto’s van Coco’s 29 maanden fotoshoot: (klik op foto voor vergroting)
Spread the love

You Might Also Like