Fashion Kids kinderkleding Shopping Shoptip

Lola in CarlijnQ – SS19 “Let’s Go On A Roadtrip” Collectie

24 januari 2019
Lola in CarlijnQ - SS19 "Let's Go On A Roadtrip" Collectie
We gaan nog lekker even door met alle toffe kersverse kindermodecollecties, met alweer de 8e “Janske’s Kidsfashion Musthaves”. Vanaf vandaag ligt de nieuwe SS19 “Let’s Go On A Roadtrip” collectie van CarlijnQ in de winkels! Speciaal voor de leukste (web)shop Micky Blue uit Oosterbeek mocht Lola een van de leukste setjes showen. Kijk nou, wat een vrolijke collectie! Lola laat de zon alvast stralen in haar nieuwe outfit. Laat die zomer maar komen!

Steeds leuker!

Al sinds de eerste collectie van CarlijnQ ben ik fan van dit toffe Nederlandse kinderkledingmerk. Toen nog bestond hij uit allerlei hippe monochrome printjes. Super tof! Iedere nieuwe collectie die voorbij komt, is nóg kleurrijker, hipper en populairder dan zijn voorganger. Tegenwoordig kun je Carlijn’s kleding in meer dan 200 winkels kopen wereldwijd! We kunnen echt niet meer om dit coole merk heen. Ook de nieuwe SS19 “Let’s Go On A Roadtrip” collectie is nóg kleurrijker en toffer dan de vorige collecties!

Kleding voor vluchtelingen

Deze lente-zomercollectie is echt een schot in de roos. Vrolijke prints, mooie kleuren en gemaakt van 100% organisch katoen. Van ieder kledingstuk wat je van deze collectie koopt, doneert CarlijnQ een item aan de vluchtelingen in Lesvos i.s.m. Movement On The Ground. Hoe geweldig is dat!?

Micky Blue

Deze collectie shop je onder andere in de leukste (web)winkel uit Oosterbeek, Micky Blue. Naast alle items van de CarlijnQ collectie, shop je er ook de nieuwste kindermode van o.a. Tiny Cottons, WauwCapow en Soft Gallery. Maar natuurlijk ook die toffe luggy’s van OllieElla, waar ik er laatst een van mocht verloten! Dit was zo leuk, dat ik volgende week opnieuw een super toffe winactie mag organiseren samen met Micky Blue! Ook deze winactie wil je niet missen!

CarlijnQ – Let’s Go On A Roadtrip

Alle bovenstaande persfoto’s zijn eigendom van CarlijnQ.

De collectie van CarlijnQ is voor kids met maat 50 t/m 140. 

Mijn favorieten van deze collectie

Ik vind het echt een heerlijke collectie. De kleuren, prints en combinaties zijn super tof. Mijn favorieten zijn toch wel Lola’s streepjesrok met het zonnetjes shirt, maar ook de geblokte sneakers en de kusjesjurk met kraagje. Die is ook zo stoer en zoet tegelijk. De sandwich en roadtrip camper print is ook echt te gek. Ik zie hier wel een stapeltje in huis komen voor de meiden deze zomer! Helemaal leuk!

Je vindt de hele collectie hier!

Wat vindt jij van de nieuwe CarlijnQ outfit van Lola en wat is je favoriet van de collectie?

Janske’s kidsfashion musthaves #7

Deze artikelen vindt je vast ook tof om te lezen:

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

Spread the love

You Might Also Like

  • Ester 25 januari 2019 at 15:48

    Wat een mooie collectie.
    En dat rokje, love it!!

    • Janske 25 januari 2019 at 16:29

      Leuk hè, is ook echt een heerlijk stofje 👌😍