Fashion Kids kinderkleding Review Shoptip

Janske’s kidsfashion musthaves #7 – Repose Ams SS19 “Selfhood” collectie

21 januari 2019
Repose AMS is een merk wat ik nog niet zo heel lang in de kledingkast van mijn meiden heb hangen. Maar de kledingstukken die ik heb zijn de krenten in de pap, mijn absolute favorieten. Gisteravond lanceerde Repose Ams haar nieuwe voorjaarscollectie en wauw, wat is hij prachtig! Wat mij betreft zitten er weer een heleboel musthaves tussen! Kijk zelf maar!

Selfhood

De collectie genaamd “selfhood” staat helemaal in het teken van dicht bij jezelf blijven. Hij bestaat uit prachtige jurken, heerlijk zachte badstofshorts en stoere trianingspakken. Allemaal met warme kleuren en gemaakt van duurzame materialen. Precies zoals je van Repose Ams verwacht. Een vintage stijl met hoog draagcomfort. Een perfecte combi dus!

Repose AMS – Selfhood

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van Repose Ams.

De collectie van Repose Ams is voor kids van 2 tot 14 jaar. 

Mijn favorieten van deze collectie

Oh jeetje, moet ik echt kiezen? Ik hou van de vesten van Repose Ams. Deze zijn zo mooi en blijven er prachtig uit zien. Deze komt daarom zeker op mijn wensenlijstje. Ook de roestkleurige trainingsbroek en de streepjesjurk vind ik erg mooi. De gele trui vind ik fantastisch en ook de rode en gele badstof shorts vind ik te gek! Ik ben fan!

Je vindt de hele collectie hier!

Wat vind jij van de nieuwe lente-zomercollectie van Repose AMS? 

Bekijk hier ook de toffe collecties van:

va

Spread the love

You Might Also Like