Fashion Kids kinderkleding Shoptip

Janske’s kidsfashion musthaves #6 – Ammehoela S19 “Turtally Fine” collectie

18 januari 2019
Al een paar weken komen er via social media sneak peaks voorbij van de nieuwe lente/zomer collectie van kindermodemerk Ammehoela. Bij iedere foto werd ik enthousiaster en ik kon niet wachten tot de collectie “live” zou gaan. Sinds vandaag ligt hij in de winkels en zoals hij heet, deze collectie is “Turtally Fine”! Ammehoela weet ook dit keer weer te overtreffen met deze nieuwe collectie. Wauw!

Color my World

Ammehoela is een sterk groeiend Nederlands kinderkleding merk wat vooral lekker eigenwijs, kleurrijk en duurzaam is. Er wordt met zorg aandacht besteed aan de bijzondere zelf gemaakte prints, duurzame materialen en draagcomfort. Dit is ook echt te zien. Want wauw, wat is het weer een heerlijke collectie.

Ik kan niet wachten tot het zomer is en de kids lekker kunnen buiten spelen in deze kleurrijke outfits! Want kijk nou zelf, hier wordt je toch super vrolijk van!

Ammehoela – Turtally Fine

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van Ammehoela.

De collectie van Ammehoela is t/m maat 140 en ook voor mama zit er iets leuks tussen!

Mijn favorieten van deze collectie

Zoals je kunt zien is ook deze collectie weer lekker zomers en super kleurrijk! Ik zie mijn meiden eigenlijk wel in alle outfits lopen, ik vind ze daarom ook allemaal super gaaf. Mijn absolute favorieten zijn de geblokte en rode dungeree (tuinbroek). Die zijn zooooo gaaf! In combinatie met de streepjesshirts of een ander felgekleurd shirt, dan steel je toch de show!? Helemaal leuk!

Ook voor de mama’s zit er een tof twinning shirt bij, zie foto hierboven. Ook erg leuk!

Je vindt de hele collectie hier!

Wat vind jij van de nieuwe zomercollectie van Ammehoela? 

Bekijk hier ook de toffe collecties van:

Spread the love

You Might Also Like