Fashion kinderkleding Review Shoptip

Janske’s kidsfashion musthaves #5 – Bobo Choses SS19 “To Make A Garden” collectie

17 januari 2019
Mijn favoriete kledingmerk Bobo Choses lanceert vandaag haar nieuwe collectie voor de lente/zomer van 2019. Yay! Zoals altijd ben ik ook dit keer weer verliefd op de bijzondere herkenbare “Bobo look”. Zoveel mooie kleuren, materialen en prints. Ik kan hier zoooo blij van worden! Is het al zomer?

Mijn eigen Bobo winkel

Van voorgaande collecties stromen hier nog steeds de leukste winteroutfits binnen en mijn grootste favorieten uit mijn vorige Bobo Choses wishlist hangen allemaal in de kast. Ondertussen mag ik vanaf vandaag mijn Pinterest wensenlijst weer gaan vullen met al mijn favorieten van deze kersverse lente/zomer collectie. Heerlijk! Het is maar goed dat ik zelf geen kinderkledingwinkel heb (een echte dan, want de speelkamer van de meiden begint aardig op een kledingwinkel te lijken), anders kocht ik alle kleding zelf.

Ook deze collectie is weer zo ontzettend tof! Ik hou er van! Kijk zelf maar!

Bobo Choses SS 19 – To Make A Garden

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van Bobo Choses.

De collectie van Bobo Choses is voor de leeftijd van 0 tot 11 jaar (maat 148). 

Mijn favorieten van deze collectie

Wauw, ook dit keer wil ik het liefst de hele collectie zo inslaan. Helaas zijn de prijzen van Bobo Choses zo hoog dat ik liever probeer te wachten tot ik het in de uitverkoop kan scoren. Gelukkig gaat het toch nog eerst vriezen, dus tegen de tijd dat het warm genoeg is, kan ik de leukste items shoppen voor de meiden!

Mijn favorieten zijn toch wel de mooie jurken en pakken in vintage looks. De kleuren, appeltjesprint en eigenwijze teksten en modellen. Zo anders dan alle “normale” kindermode van tegenwoordig. De hele sfeer van deze typische Bobo Choses look, vind ik zo geweldig! Jep, bereid je maar vast voor, Lola en Coco!

Je vindt de hele collectie hier!

Wat vind jij van de nieuwe zomercollectie van Bobo Choses? 

 

Bekijk hier ook de toffe collecties van:

Spread the love

You Might Also Like