Fashion gekocht I Love kinderkleding shoplog Shopping Shoptip

De Hipste Kinderkleding Mega Shoplog # 9

14 januari 2019
Zoals beloofd heb ik na mijn tweedehands kinderkleding mega shoplog, vandaag deel 1 van mijn “nieuwe” kleding (mega) shoplog voor je! Ik weet het, het zijn mega veel kleertjes…maaarrrr…in het afgelopen jaar heb ik maar liefst 100 items zelf weer door kunnen verkopen  (daarover onder aan het artikel meer). Dan valt het best mee, toch 😉 Veel plezier met het bekijken van mijn aanwinsten van het afgelopen jaar. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

Here we go!

Al jaren ben ik verliefd op de kinderkleding van het Spaanse merk Bobo Choses. De kleuren, de prints, stijl en materialen, ik word daar zo blij van. Helaas zijn de prijzen wel ontzettend hoog, dus moet ik vaak wat langer geduld hebben en shop ik lekker in de Sale. Zo ook deze vrolijke zomerkleding. Zo tof! (klik op de foto’s voor een vergroting)

Mingo is ook zo’n geweldig mooi merk. De kwaliteit is geweldig en de “dots” print vind ik al jaren geweldig. Ik heb er daarom al veel kledingstukken in de kast (gehad) voor de dames. Daarnaast blijft Mini Rodini ook super tof, zo scoorde ik deze toffe bomberjack en vossenjurk.

Hieronder zie je alle andere aankopen van Mingo, behalve de zwarte legging (van Soft Gallery). Deze scoorde ik samen met het Mingo Shirt tijdens een bezoekje aan the Kids Department. Zo’n toffe shop!

Ook een van mijn favoriete merken is het vrolijke One Day Parade. Vorig jaar had ik nog een toffe samenwerking en mochten Lola en Coco shinen in de zomercollectie. Kijk die leuke prints dan, zo gaaf!

Verder scoorde ik in de uitverkoop deze leuke jurk, badpak, faux fur jas en apen shirt van Bobo Chosen, de eenhoornbroek en zwaluwshirt van Mini Rodini, streepjesshort van CarlijnQ en roze short van Gardner & The Gang.

Een van mijn favoriete aanwinsten van afgelopen jaar was toch wel dit prachtige vest van Repose AMS. Ik kocht een maat 6, zodat we er extra lang plezier van kunnen hebben. Wat een topper is dat zeg! Zo’n mooie kwaliteit en die kleur, wauw! De zwarte legging is van Tiny Cottons, shirt van Bobo Choses en de streepjeslegging van Mini Rodini.

Het hele jaar door komt onze vaste pakketbezorger de leukste pakketjes brengen. Zo ook deze. Helemaal uit Londen, maar o, zo tof! Mooie basics van Mingo, een hip balletpak van WauwCapow (voorheen BangBangCopenhagen) en een super toffe rok van Bobo Choses. Heerlijk toch!?

Ook kocht ik toffe winterkleding, zoals deze toffe tuinbroek, jurk en blouse van Soft Gallery, drie leukerds van CarlijnQ en dit heerlijk zachte blauwe faux fur jasje van Mini Rodini.

Op een beurs kocht ik de leuke super zachte jurkje van House Of Jamie en het gele broekje scoorde ik op de jongensafdeling van de Zara. Vanuit Australië liet ik deze stoere petten, vest en sjaals komen van Beau Hudson. Dit vind ik ook zo’n fijn merk! Het vestje kocht ik bij 4FunkyFlavours. Zo’n mooie lavendelkleur.

Voor beide dames kocht ik deze mooie blouses met visjes er op van Bobo Choses. Voor Coco het vossen shirt (Mini Rodini) en de vrolijke jurk van BangBangCopenhagen. De lichtblauwe romper is van Jetpaq, een super tof Nederlands merk, wat alle items zelf en uniek bedrukt.

Ook van Bobo Choses kocht ik deze mooie maillot en sjaal en muts uit voorgaande collecties. Zo leuk! Ook het krabbetjes shirt is zo grappig! De vale look is trouwens een typisch detail van Bobo, dat vind ik juist wel erg leuk. Deze hysterisch coole rok kocht ik bij Big & Belg in Amsterdam. Hij is van Caroline Bosmans.

Ik kocht deze tuinbroek nog een keer in een maatje groter, omdat hij vrij klein uitviel. Ik verkocht de ander. Dit jurkje van kocht ik voor Coco voor de zomer, zo leuk!

Zelf ook deze kleding shoppen?

Wil jij ook deze toffe kleertjes shoppen? Zoek je iets speciaals? Misschien kan ik je helpen! Check sowieso mijn super handige Sale overzicht van deze winter, met daarin alle webshops waar je nu met super hoge korting heerlijk kunt shoppen! Of shop deze originele kleding via mijn Instagrampagina @janskeverkoopt. Hier verkoop ik namelijk de leukste items weer door voor een nieuwe ronde draagplezier! Wanneer je “meldingen inschakelen” aanvinkt bij de drie stipjes rechtsboven, mis je niets en kun je precies zien welke kleding ik verkoop.

Nog meer shoplogs?

Binnenkort lees je hier ook deel 2 plaatsen met alle nieuwe kinderkleding van het afgelopen jaar. Laat vooral een reactie achter als je hier benieuwd naar bent!

Wat vindt je van mijn aankopen en wat is jouw favoriete item van deze shoplog?

Bekijk hier mijn vorige shoplogs! (+ klik op foto’s hieronder)

De Hipste Kinderkleding Mega shoplog #9 – Janske.nl

Spread the love

You Might Also Like