Kids Mommy Stuff My Adventures Personal Persoonlijk

Help, mijn mama is blogger!

10 januari 2019
Mijn mama is blogger en vandaag vertel ik, wat ik daar van vind. Over alle foto’s waar ik elke keer op moet lachen, de uitstapjes die ik mag maken en alle vreemde mensen die net doen alsof ik ze ken. Wat vindt ik daar nou eigenlijk van?

Help, mijn mama is blogger!

Mijn eerste bekendmaking aan de wijde wereld was via mama’s blog. Zij en papa plaatsten een gekke foto waarop ze vertelde dat ze in verwachting waren van mij. Al voordat ik geboren was, schreef mijn mama al over mijn avonturen in haar buik en hoe ze dit vondt op haar blog. Zonder dat ze mij had ontmoet. Dat is best gek, toch?

Ook toen ik geboren werd, kon de hele wereld dit lezen op mama’s blog. Ze deelde mijn mooie slaapkamer en ik moest iedere week opnieuw op de foto samen met meneer Beer in in mijn bed. Iedere keer kreeg ik een andere outfit aan en stond ze van die gekke bekken te trekken boven mijn bedje. Dat vond ik best wel grappig. Ik vond het nog grappiger om dan juist lekker om te draaien, hihi.

Wie waren deze mensen?

Toen had ik eigenlijk nog niet echt door dat mijn mama een blogger was. Dat werd pas later duidelijk. Steeds meer mensen lazen mama’s blog en wisten daardoor precies wie ik was. Soms begonnen deze mensen dan zomaar tegen mij te praten terwijl ik echt niet wist wie zij waren. En zij wisten wel dat ik Lola heette en wat ik die week gedaan had. Dat vond ik best een beetje gek. Wie waren deze mensen?

Toen ik een beetje groter werd, nam mama mij mee naar haar blogvriendinnen. Dat vond ik wel leuk, want dan kon ik fijn spelen met alle andere kindjes van deze mama’s. Dat was natuurlijk super leuk! Wij lekker spelen, terwijl die mama’s de hele tijd aan het kletsen waren over bloggen, of hadden ze het alleen maar over ons?

Sinterklaas helpen

Met die kindjes en mama’s mocht ik trouwens regelmatig leuke dingen doen. Zo mocht ik naar het hoofdkantoor van Sinterklaas, helemaal met de trein naar Amsterdam. Super spannend, maar zo cool! Daarna stuurde Sint mij een heleboel pakketjes op, met speelgoed die ik samen met mijn zusje mocht uittesten voor alle andere kindjes.

Dat was natuurlijk super gaaf, alleen wel weer een beetje jammer dat ik altijd eerst moest wachten met open maken omdat mama weer eerst een foto moest maken. Zucht. Gelukkig mocht ik daarna fijn spelen en het speelgoed uittesten voor Sint. Hij koos altijd erg leuk speelgoed uit, dus was het tof om te mogen testen.

Niet mijn blote billen laten zien?!

Zo neemt mama ons ook wel eens mee met leuke uitstapjes. Dan gaan we naar een pretpark en proberen we alle attracties uit. Of mogen we foto’s maken in een echte fotostudio! Dat vind ik vet cool, want volgens mijn mama ben ik een echt fotomodel. Ze maakt namelijk heel vaak foto’s van mij en van mijn zusje. Meestal met nieuwe kleertjes. Dan mag ik poseren als een echt fotomodel. Dat kan ik al heel erg goed. Alleen mag ik van mama niet steeds mijn blote billen laten zien wanneer ze een foto maakt. Maar dat is toch juist kei grappig! Hahaha!

Mama geeft mij echt veel kleertjes. Ik heb twee kasten en een super groot kledingrek vol. Al deel ik deze wel met mijn zusje. Coco krijgt mijn kleertjes als ik te groot ben geworden. Mama zegt altijd dat ik zo knap ben in mijn mooie kleertjes. Gelukkig kiest ze vaak de coolste kleertjes voor mij uit,dat is wel lief!

Dat is echt niet grappig!

Ik mag ook wel eens mee helpen met taarten bakken. Alleen moet mama dan altijd eerst 100 foto’s maken van de taart, voordat ik een stukje mag proeven. Dat is echt niet grappig! Zeker zo’n lekkere regenboog snoepjestaart! Die is zoooo lekker, want ik ben dol op snoepjes!

Mama maakt eigenlijk altijd overal foto’s van. Eigenlijk vind ik dat niet zo erg en weet ik nu precies welke coole blikken ik kan maken en maak ik zelf ook veel foto’s met mijn eigen camera. Dan ben ik net als mijn mama. Want mijn mama is blogger en dat is super cool!

Mijn mama heet Janske. Janske.nl” – Lola, 17 okt 2018.

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Maaike de Gruijter 10 januari 2019 at 07:52

  😍 wat leuk!!!

 • Will 10 januari 2019 at 11:37

  Wow!!!!!
  Ja als je moeder blogger is, dan heb je altijd voldoende foto’s, toch !!
  Hoe mooi kan het zijn.
  En je hebt altijd veel leuke dingen meegemaakt, omdát je moeder blogger is.
  Dat is inderdaad super cool !
  Nog veel plezier met je moeder

 • Lieke van Veen 10 januari 2019 at 11:54

  Wat schattig!
  Een blogger als moeder heeft zo zijn voordelen 😉

 • Coco 13 januari 2019 at 17:36

  Wat leuk geschreven! Ben benieuwd wat de kinderen later als ze groot zijn van ons geblog gaan vinden…
  Maar voor nu is het wel handig en leuk!

  • Janske 13 januari 2019 at 19:34

   nou, inderdaad! Voor zover ze het nu begrijpen, vinden ze het vooral wel leuk. Gelukkig!