Fashion Kids kinderkleding low-budget Mommy Stuff sale shoplog Shopping

Hippe Tweedehands Kinderkleding – Mega Shoplog # 8 – Mini Rodini, Bobo Choses & meer!

8 januari 2019
Op veler verzoek heb ik vandaag ein-de-lijk weer eens een bomvolle kindekleding shoplog voor jullie. En niet zomaar één. Een mega shoplog vol met mijn mooiste tweedehands pareltjes, welke ik in 2018 allemaal voor de meiden heb gekocht. De lucky basterds! Het was alweer een tijdje geleden dat ik mijn vorige shoplog plaatste, vandaar dat het een mega shoplog is geworden. Ik ben benieuwd wat jullie van al mijn tweedehands aankopen vinden!

Tweedehands pareltjes

Ik hou er van om hippe tweedehands kinderkleding te shoppen. Een mix van kleurrijk, vrolijk en vintage looks vind ik te gek om te combineren. Veel van mijn favoriete merken zijn wanneer je ze nieuw koopt ontzettend duur en ver boven mijn budget. Daarom is tweedehands shoppen voor vaak mij de perfecte oplossing. Zo scoor ik de leukste pareltjes voor een (veel) klein(er) prijsje!

Zo kocht ik van één van mijn favoriete “Instagram moms” deze te gekke kleertjes over van merken BangBang Copenhagen en Bobo Choses. Haar drie dochters zien er altijd te gek uit en ze heeft helemaal mijn smaak. Hier word ik zo blij van! Ze gaf mij er nog een paar schoentjes bij cadeau. Zo lief!

Ook bij mijn favo kidswinkel The Kids Kartel shop ik (veel te vaak) de leukste tweedehands kinderkleding. Niet alleen uit de rekken met meisjeskleding, maar ook vind ik regelmatig hele toffe items tussen de kleding voor de boys. Zo ook deze short en blauw vestje van Mini Rodini, Monkey T-Shirt van Diesel en de stoere roze zwembroek van GardnerAndtheGang.

Ook deze leukerds scoorde ik bij The Kids Kartel. Lekker stoere denim en meisjesachtige rokjes. Zo leuk om juist deze stijlen met elkaar te combineren.

Misschien wel mijn beste koop van het jaar waren deze Nike Air Max sneakers voor Coco. Kijk dan, hoe cool! Ik scoorde ze voor slechts €5,25 bij the Kids Kartel. Zo jammer dat ze veel te snel alweer te klein waren! Ook deze mosterdkleurige jas van Zara is zo tof! Hij is nog veel te groot, maar ik kon hem echt niet laten hangen!

Eigenaresse Manon van the Kids Kartel zegt altijd dat ik de leukste items er uit weet te pikken. Jep! Dat doe ik met veel plezier, want kijk nou zelf, ook deze leukerds hieronder verdienen toch een tweede ronde! Alle drie van mijn favoriete merk Bobo Choses.

Ook deze setjes kocht ik bij The Kids Kartel. Lekker stoer ook!

Als laatste scoorde ik deze coole overal  voor Lola in bovenstaande shop. Hij staat haar zo cool! Dit is trouwens de achterkant. Hij is van het merk Picnik en is zwart.

Mini Rodini blijft ook nog een van mijn favoriete merken, al vind ik de laatste collecties minder leuk dan voorgaande. Gelukkig zijn juist de oude prints tweedehands, dus kan ik af en toe een van deze leukerds online overkopen van andere liefhebbers.

Deze Mini Rodini jurkjes zijn ook te leuk en schattig. Lekker anders dan alle stoere outfits!

Maed for Mini is een merk uit Amsterdam waar ik ook al lang groot fan van ben. De printjes, de materialen en de modellen zijn zo tof en duurzaam, dat ze zonder problemen prima door meerdere kids gedragen kunnen worden en dus prima (als nieuw) tweedehands verkocht en gekocht kunnen worden.

Voor de zomermaanden vond ik deze heerlijke zomerkleertjes voor Coco van Bobo Choses. Ik hou hier zo van!

Ook deze jurk en rugzak van Bobo Choses, de Mingo jumpsuit en Hugo Loves Tiki sweater scoorde ik voor leuke prijsjes!

Hip & Duurzaam

Zo, dat waren mijn super toffe tweedehands kinderkleertjes, welke ik het afgelopen jaar heb gekocht van andere mama’s en in een tweedehands kindermodewinkel. Zo zie je maar, dat je kind er ook hip uit kan zien in tweedehands kleding.

De meeste kleding is vaak nog zo goed als nieuw en kan ook ik, nadat het hier niet meer past ze zelf vaak ook weer doorverkopen. Zo bespaar ik een hoop geld, maak ik weer een andere mama blij én draag ik een klein steentje bij voor een beter milieu. Daar wordt je toch blij van!

Hierbij een paar leuke foto’s Lola en Coco in hun tweedehands outfits.

Jouw kind in deze kleding?

Mocht je deze kleding nou ook super tof vinden en graag de volgende eigenaar willen worden van een of meerdere outfits? Volg dan mijn Instagrampagina @janskeverkoopt. Wanneer je “meldingen inschakelen” aanvinkt bij de drie stipjes rechtsboven, mis je niets en kun je precies zien welke kleding ik verkoop.

Uitverkoop

Mocht je nou denken, dit is helemaal mijn stijl. Deze merken wil ik ook shoppen  maar liever niet tweedehands. Check dan mijn super handige Sale overzicht van deze winter, met daarin alle webshops waar je nu met super hoge korting heerlijk kunt shoppen!

Nog meer shoplogs?

Binnenkort zal ik ook meerdere shoplogs plaatsen met alle nieuwe kinderkleding van het afgelopen jaar. Laat vooral een reactie achter als je hier benieuwd naar bent!

Wat vindt je van mijn tweedehands kinderkleding shoplog? Wat is jouw favoriete item?

Bekijk hier mijn vorige shoplogs!

Hippe Tweedehands Kinderkleding - Mega Shoplog # 8 - Mini Rodini, Bobo Choses & meer!  - Janske.nl

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Cindy 8 januari 2019 at 07:42

    Super leuk! Vooral die twee jurkjes van Maed for mini! Ben benieuwd naar de andere shoplogs 🙂