My Adventures

Wanted: Last minute citytrip

6 januari 2019
Ik geniet ik van mijn laatste dag van mijn welverdiende vakantie. Wat was het ontzettend druk de afgelopen maanden en wat was ik toe aan vakantie. Maar misschien ben ik stiekem wel meer toe,dan alleen maar thuis zitten. Ik wil wel weer een weekendje weg, samen met mijn lief. Het is tijd voor een last minute citytrip!

Even uitwaaien

Begin vorig jaar ging ik samen met twee liefste vriendinnen een lang weekend naar Scheveningen. Even letterlijk en figuurlijk uitwaaien aan zee. Mijn verjaardag vieren, pizza’s eten, naar de film en cocktails drinken in de Pianobar. Quality time met mijn vriendinnen, allebei ook moeders met een drukke agenda. Een weekend wat voor ons alle drie zo ontzettend veel energie gaf, even geen “mama” zijn. Heerlijk! Zelfs wanneer ik er nu (bijna een jaar later) aan terugdenk krijg ik weer een relaxt gevoel. Wat was het fijn!

 

Even “alleen” jezelf zijn

In maart was het weer tijd voor een citytrip in eigen land. Dit keer was het de beurt aan vriendlief om samen met mij een weekend te genieten. Even samen zijn, zonder de kids. Een dagje Amsterdam, lekker shoppen en vooral veel relaxen samen. Even elkaars lief zijn in plaats van alleen maar papa en mama. Want zeg nou eerlijk,dat zijn we meestal. Die automatische (en logische) rol die wij 4,5 jaar geleden kregen zijn we iedere dag (meestel) met veel plezier. Maar soms is het o zo fijn om even “alleen” jezelf te hoeven zijn.

Last minute citytrip

Ik merk dat ik daar af en toe echt even behoefte aan heb en dat ik door middel van bijvoorbeeld een weekend weg samen met mijn lief,er echt weer even tegenaan kan. Ook al bezoek je een toffe stad en ben je de hele dag bezig met sightseeing, shoppen en eten. Toch krijg je er weer nieuwe positieve energie van. Daarom wil ik binnenkort samen met mijn lief er weer even tussenuit voor een last minute citytrip. Het maakt mij niet eens zoveel uit waarheen, als we maar even samen kunnen zijn en er niets moet.

Uitslapen tot je zelf op wilt staan, in plaats van een dochter die je wakker schreeuwt “Papa, mama, ik ben wakkkkeerrrrr!” Of eens rustig je eten opeten, zonder dat je jouw peuter terug op haar stoel moet zetten of je kleuter halverwege het eten ineens moet poepen. Dat lijkt mij wel wat!

Antwerpen of Brugge?

Eens kijken wanneer we opa en oma een weekend kunnen “reserveren” om op te komen passen, wat ze gelukkig allemaal ook erg leuk vinden. Dus voor iedereen is het dan feest. Een citytrip Antwerpen of Brugge lijkt mij wel wat. Hotel met spa? Ik ga eens rondneuzen en kan nu al niet wachten op onze welverdiende citytrip!

Ga jij wel eens op citytrip? Welke stad zou jij ons aanraden om te bezoeken? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 6 januari 2019 at 14:11

  Ik kan alleen maar zeggen, geniet van het samen zijn. Zó belangrijk.
  Wij zijn wel eens een lang weekend in Brugge geweest, maar niet in een hotel, met de camper. Is een leuk stadje met lekkere chocolade.
  Amsterdam, daar wil ik wel eens een lang weekend naar toe en dan lekker wandelen in het vondelpark. Daar gebeurt zoveel en is zoveel te bekijken. Ook lekker shoppen.
  Ben er eens geweest met mijn dochter, een dagje uit.
  Veel plezier alvast en sterkte met de keuze.

  • Janske 6 januari 2019 at 20:49

   Amsterdam is inderdaad super leuk, zoveel te doen en te zien! Brugge staat op mijn lijstje 🙂

 • Jacqueline 7 januari 2019 at 07:57

  Het jaar zit er bijna op? Zo snel gaat het nou ook weer niet. 😉
  Ik vond Berlijn ook heel tof om samen met mijn man te bezoeken.

  • Janske 7 januari 2019 at 11:52

   Haha iets met verplaatsen van publicatie 😜🤣 Berlijn is inderdaad te gek!

 • Daenelia 7 januari 2019 at 10:27

  Brugge. Brugge. Brugge.
  (Maar Berlijn vond ik ook erg leuk.)