Bloghop Giveaway Shoptip winactie

Nieuwjaarsbloghop – Brikkon boomhut (Winactie # 77)

5 januari 2019
Yes! Ik heb vandaag speciaal voor jullie alweer de tweede toffe winactie van 2019! Ook in dit nieuwe jaar doe ik gezellig mee met de nieuwjaarsbloghop! Dit keer hebben we samen met 25 super toffe bloggers een coole bloghop met op ieder blog een toffe winactie! Ben je hier vandaag voor het eerst? Welkom op Janske.nl, kijk gerust eens rond en doe vooral mee met de winactie! Veel plezier met alle winacties en het ontdekken van alle leuke blogs!

Wat is een bloghop en hoe doe je mee?

Doe je voor het eerst mee met een bloghop zoals deze nieuwjaarsbloghop en ben je zojuist hier via Janske.nl binnengekomen, dan zal ik even in het kort uitleggen hoe het precies werkt. Een bloghop is namelijk erg simpel en vooral super leuk! In iedere blog zie je naar welke volgende blog je toe moet gaan. Wanneer je deze allemaal volgt dan kom je vanzelf weer op Janske.nl uit. Je hopt dus gewoon van blog naar blog en kunt meedoen met alle winacties die je leuk vindt (alle voorwaarden vindt je op in de desbetreffende blog). Have fun!

Via wie ben je hier gekomen?

Waarschijnlijk ben je hier terecht bent gekomen door te bloghoppen, dan ben je hiervoor dus bij BlogsbyIngrid geweest. Deze meiden mama kende ik nog niet en alleen daarom is een bloghop als deze zo leuk. Ook als blogger ontdek je tijdens het hoppen weer andere bloggers. Zo tof! Ingrid schrijft over haar nieuwe voornemens voor 2019, kids(fashion), gezond eten en nog veel meer interessante onderwerpen. Helemaal leuk!

Wie is Janske? Even voorstellen.

Ben jij vandaag voor de eerste keer op Janske.nl, wat leuk dat je hier bent! Welkom op mijn persoonlijke Lifestyle Blog! Mijn naam is Janske en ik ben mama van twee vrolijke en soms bijdehante dochters, Lola (mei ’14) en Coco (aug ’16). Ik schrijf inmiddels alweer bijna 7 jaar met veel plezier op mijn persoonlijke blog en plaats bijna dagelijks een nieuw artikel.

Wat kun je lezen op Janske.nl?

Ik geef je een kijkje in mijn leven als mama, met daarbij alle genietmomentjes en onzekerheden die ik onderweg tegenkom. Een eerlijk en open blog met een vleugje humor, korreltje zout en soms een dikke vette knipoog. Vaak herkenbaar voor veel mama’s of handig om iets van op te steken. Ik vind het fijn om anderen te kunnen helpen, maar ook om van elkaar iets op te kunnen leren. We willen tenslotte allemaal het beste voor onze kids en doen allemaal maar wat.

Daarnaast schrijf ik over alles waar ik blij van word. Over mijn liefde voor hippe kindermode, de leukste koopjes en shoptips, mijn afvalracede leukste kiekjes, toffe uittips en hotspots, maar ook veel interessante (eerlijke!) reviews, winactiesdiy’s en nog veeeeel meer leuks! Neem vooral een kijkje en laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!).

Je kunt mij natuurlijk ook volgen via:

Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest

Wat kun je winnen op Janske.nl?

Ook op Janske.nl kun je vandaag iets leuks winnen, namelijk een super toffe boomhut om met je Lego of Duplo op te bouwen, van Brikkon. Namens Brikkon mochten wij zelf het houten kasteel uittesten, zo tof! Vooral Lola heeft al met veel plezier gespeeld met haar nieuwe speelgoed. De Duplo mag aan de kant, want Lego is vanaf nu zoveel cooler. Zeker in combinatie met dit toffe kasteel van Brikkon!

Brikkon

“Brikkon daagt kinderen uit om zelf iets te bedenken en echt te maken. Even geen beeldscherm, maar gewoon lekker bouwen en bedenken wat je zelf wilt. Laat kinderen in hun verbeelding duiken en spelenderwijs hun creativiteit ontdekken. Dat is niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam.

Brikkon is een coöperatie van vijf ontwerpers/makers (en ouders!) uit Rotterdam. Niet alleen bedenken we er onze producten, we maken ze ook in Rotterdam. Van het eerste idee tot het instellen van de machines, van gebruikerstesten tot de verpakkingen. Wij staan voor de kwaliteit van ons product. Voor de Brikkon-producten gebruiken we hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Prachtig materiaal dat we zonder kunststof in een platte kartonnen verpakking leveren. Daarnaast is het natuurlijk helemaal mooi als je kinderen dankzij Brikkon hun oude bouwstenen weer uit de kast halen.”

Duurzaam en leerzaam speelgoed

Wij worden heel erg blij van Brikkon. Waarom? Omdat het gemaakt is van duurzaam hout, het de fantasie prikkelt en je het kunt combineren met Lego natuurlijk! Hier is al met veel plezier gebouwd met Brikkon. Een echte aanrader en leuke shoptip!

Super leuk dus, en wat nog leuker isdat ik er één mag weggeven tijdens deze toffe nieuwjaarsbloghop! Lees hieronder even goed de spelregels, zodat je voldoet aan de voorwaarden.

Hoe kun jij de boomhut van Brikkon t.w.v. €17,95 winnen? (winactie gesloten, winnaar staat onderaan artikel)

Laat in een reactie achter voor wie jij graag wilt winnen en waarom!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen of taggen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

De winactie loopt t/m zaterdag 13 januari 2019. Daarna maak ik de winnaar bekend.

De winnaar van de boomhut van Brikkon is geworden: Wiene Meurs! Veel bouwplezier gewenst!

Wil je niet wachten op de winactie, maar hem zelf kopen? Dat kan hier (morgen al in huis!):

[bol_product_links block_id=”bol_5c2fc85dc2865_selected-products” products=”9200000067784240,9200000067784252,9200000090574829,9200000067784312,9200000090574831,9200000090574845″ name=”Brikkon” sub_id=”” link_color=”FF00EE” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”13AFF2″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Naar welke Blog ga je nu toe?

Na je bezoekje op mijn blog (hopelijk tot ziens!) stuur ik je door naar Happinessfromme. Op haar blog schrijft Nadia over onderwerpen als home en interieur, mode en beauty,reviews en nog veel meer interessante onderwerpen. Ook Nadia’s blog ontdek ik vandaag voor het eerst. Nadia heeft ook een team van 6 (binnenkort 7) kids die haar helpen met alle reviews en recensies, hoe leuk is dat?!

Ik hoop dat je met veel plezier deze bijzondere nieuwjaarsbloghop mee hopt en hoop je snel weer eens terug te zien op Janske.nl! De komende dagen heb ik namelijk nog véél meer toffe winacties voor je klaarstaan! Wil je niets missen, zorg dan dat jij mij blijft volgen!

Heb je zin in nóg meer winacties? Check dan al mijn winacties hier!

Graag bedank ik alle andere bloggers voor deze toffe bloghop en Maaike voor de fijne organisatie van deze toffe nieuwjaarsbloghop!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Saskia 5 januari 2019 at 08:16

  Leuk voor mijn zoontje 😍. Hij speelt al graag met Lego. Maar leuk dat dit dan nog extra zijn fantasie prikkelt.

 • Lotte van Breukelen 5 januari 2019 at 08:17

  Jeej Wat een leuke actie!! 🎉🎉 Ik zou hem graag voor onze jongste willen winnen!❤❤ Hij houdt van spelen met lego maar zit stiekem best vaak achter een schermpje.. 🙈 Hopelijk krijg hij door deze boom weer een hoop zin om heerlijke verhalen te verzinnen!🧚‍♂️🧙‍♀️🧞‍♀️🧝‍♀️

 • elisabeth maria martina 5 januari 2019 at 08:19

  wat een origineel kado voor mijn kleinzoon

 • Ingrid 5 januari 2019 at 08:22

  Ze spelen hier heel graag met duplo..ook de oudste van 11 helpt nog graag mee. Deze boom zullen ze leuk vinden

 • Merel Hubers 5 januari 2019 at 08:29

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Gek op bouwen en ik ben gek op duurzaam speelgoed. Kunnen we samen genieten

 • Esmee 5 januari 2019 at 08:29

  Superleuk dit! Gelukkig Nieuwjaar 🙂 Net terug van vakantie en ga lekker lezen op jullie bloghop.. Wat fantasievol en mooi speelgoed, deze boom! Ik win het graag voor mijn zoon die zich kan verliezen in lego of ander bouwmateriaal. Heel benieuwd hoe hij dit vindt!

 • G.T. 5 januari 2019 at 08:37

  Nog de beste wensen voor 2019!
  Wat gaaf, om hout en Lego te combineren. Daar maak ik voor mijn bijna-kleuter graag kans op!
  En ik hop natuurlijk even rond bij de bloghop.

 • Linda Raaijmakers 5 januari 2019 at 08:37

  Ik wil graag winnen voor ons nichtje Tess omdat dit duplo extra leuk maakt

 • Jasmijn P 5 januari 2019 at 08:40

  Grappig! Dit kende ik nog niet. Heb net alle duplo naar zolder gedaan omdat er niet zo veel mee gespeeld werd, maar als ik het zo inschat zou deze boomhut wel eens een dikke hit kunnen zijn.

 • Tamara 5 januari 2019 at 08:43

  Super leuk! Mijn zoon is dol op bouwen. Nu nog vooral met de duplo, maar met deze boom kan hij ook al snel wat leuks maken met de lego. Ik doe graag mee voor hem.

 • Cobi Van braak 5 januari 2019 at 08:51

  Gaaf voor Mn boys!!

 • Lotte van Kins - Kettenis 5 januari 2019 at 08:54

  Super leuk voor onze oudste dochter! Eindelijk weer eens iets anders..!

 • Fay 5 januari 2019 at 08:55

  En daarom is de bloghop zo leuk, je ontdekt speelgoed die je anders niet ontdekt zou hebben haha! Ik doe mee met deze leuke winactie, want hoe leuk is het om 3d te bouwen!

 • jantine 5 januari 2019 at 08:56

  Wat een leuke prijs. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik zou er graag 1 willen winnen voor mijn dochter Mila. Ze is bijna jarig en krijgt van ons een grote doos met lego. Dus deze boom zou perfect zijn.

 • Sigrid 5 januari 2019 at 08:57

  Ik doe graag mee voor m’n 2 oudste die ontzettend graag met lego spelen (en de kleinste mag vanop een afstandje nog even kijken)

 • Wiene 5 januari 2019 at 09:12

  Ja super leuk!! Al 2 keer gezien bij een winkeltje in Middelburg en staat op ons verlanglijstje voor onze dochter Pom 🙂 En dan kan de Lego van papa ook van de zolder bij opa en oma gehaald worden.

 • Wendy v V 5 januari 2019 at 09:14

  Wauw, mooi spul. Lijkt me zeer leuk om met de kids op mijn werk(bso) mee te gaan spelen. De lego is al favoriet, dus hoe gaaf zou dit zijn.

 • Eline 5 januari 2019 at 09:16

  Wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Yara. Zij wordt op 16 januari 3, en begint nu ontzettend fantasie te ontwikkelen. Ik krijg regelmatig onzichtbare ijsjes bijvoorbeeld haha! Daarnaast is ze gek op Duplo, dus deze prijs past helemaal bij haar!

 • Bonnie 5 januari 2019 at 09:17

  Leuk doe heel graag mee voor mn zoontje. Heeft een grote fantasie en gek op bouwen.

 • Miriam 5 januari 2019 at 09:32

  Wow, dit is een leuk product! Echt iets voor onze jongste dochter, ze is bijna 5 en gek op spelen met lego. Dit is een mooie manier om haar ook echt te laten bouwen met lego🤗

 • Maaike 5 januari 2019 at 09:43

  Wat een geweldig product! Ik denk dat mijn oudste zoon dit echt geweldig zou vinden dus ik loot voor hem mee.

 • Jeanine 5 januari 2019 at 09:56

  Wat leuk dat jullieweereen bloghop doen! Ik ken het fenomeen pas sinds jullie bloghop met kerst. En zo heb ik jouw blog ook gevonden. Zo leuk! Ik ben benieuwd wie ik nu ga ontdekken, want dit keer begin ik bij jou. Ik volg jou op Facebook en Instagram.

  De boomhut zou ik graag winnen voor mijn dochter die over 3 weken 3 wordt. Wie weet gaan we samen nog eens een echte boomhut bouwen, mama heeft dat als klein kind vaak genoeg gedaan. 😁 Win ik niet, dan zet ik hem op haar verlanglijstje.

 • Marjo 5 januari 2019 at 10:08

  Dit is gaaf! Met 3 Lego fans nou ja 4 eigenlijk wil ik dit graag winnen. Oma en een goed jaar gewenst, ik ga weer genieten van je blogs!

 • Anna Wienen 5 januari 2019 at 10:28

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia… ze zal het beslist geweldig vinden!

 • Jennifer Lee 5 januari 2019 at 10:30

  Ik doe heel graag mee voor m’n zoontje. Hij speelt enorm graag met dublo en zal deze boom helemaal geweldig vinden!

 • Clowy 5 januari 2019 at 10:47

  Jaa weer zo’n gave winactie! Ik blijf lekker mee doen! En weer iets wat ik nog niet kende.
  Ik zou dit wel heel graag willen winnen om in mijn klas te gebruiken, ik heb kleuters die erg graag bouwen en op deze manier kan ik sommigr weer een stapje verder uitdagen.

 • Yessica koot ( leidner) 5 januari 2019 at 10:50

  Ja wat leuk zeg😍😀
  Doe dolgraag mee voor mijn dochtertje Jill💞🎀
  Ons dochtertje is op 21 Februari Jarig en hartstikke leuk om het aan haar te geven ze word trouwens 5 jaar.
  Ze kan uren spelen😁 heerlijk is dat,maar deze leuke boomhut zou ze echt te gek vinden
  Zojuist ook meegedaan via Instagram en gedeeld naar facebook met #janskenlwinactie

  Fb Jessica Jill John leidner
  Twitter yessicakoot1
  Instagram Yessicaleidner
  Én jou blog 🎀

 • Ineke 5 januari 2019 at 10:51

  Deze mooie boom zou ik graag winnen voor mijn neefje die eind deze maand 3 jaar wordt!!

 • Will 5 januari 2019 at 10:53

  Leuk weer zo’n Nieuwjaarsbloghop en wat een grappig speelgoed te winnen.
  Lego en Duplo ook nog eens op een andere manier te gebruiken, leuk idee.
  Graag doe ik mee voor mijn jongste kleindochter van 5 jaar.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag weer een kansje.
  Nu hopperdehop ik weer door naar Nadia van Happinessfromme.

 • Stefanie 5 januari 2019 at 11:28

  Super leuk voor mijn dochters! Ze bouwen graag met Lego, en zijn altijd erg creatief bezig, met de boomhut erbij kunnen ze nog meer bouwen!

 • Michael Bouwman 5 januari 2019 at 11:35

  Super leuk voor mijn kleine meid Abbygail 🙂 Ze is onwijs dol op bouwen dus deze set zal ze super leuk vinden.

 • Ruud 5 januari 2019 at 11:40

  Super leuk voor mijn zoontje en natuurlijk ook voor pappa. Want het is toch super leuk om samen met je kid met de lego te spelen en op deze manier wordt het nog leuker!

 • Tamara 5 januari 2019 at 11:52

  Nu het weer slecht is kan Emma niet zelf boomhutten bouwen, dan is zo’n brikkon boomhut een goed alternatief!

 • CindyL 5 januari 2019 at 11:53

  Leuk voor ons meisje haar verjaardag .
  Wat toffe blog weer zeg !.

 • Goele H 5 januari 2019 at 12:16

  De jongste is nog wat klein, maar mijn zoon en dochtertje spelen wel heel graag met Lego. Ik denk dat dit wel een leuke aanvulling zou zijn en weer nieuw leven in hun spel zou brengen. Ik doe dus erg graag mee.

  Vorige bloghops helaas geen geluk gehad, maar ik doe toch graag terug mee! Ik volg je op FB en IG.

 • Ilja W 5 januari 2019 at 12:26

  Ik kende dit speelgoed nog helemaal niet maar het ziet er echt geweldig simpel, leuk en duurzaam uit! Ik doe dan ook graag mee voor het stoere mannetje wat ik hiermee hoop blij te maken.

 • erika panjer 5 januari 2019 at 12:59

  De beste wensen en wat fijn om zo het nieuwe jaar te beginnen
  super leuk hoor die bloghop ik doe zeker mee
  ik maak dan ook graag kans

 • Majonne Twigt 5 januari 2019 at 13:18

  Ik heb hier al vaker naar zitten kijken, Ik vind het zo leuk! Dit prikkelt echt de fantasie en het ruimtelijk inzicht.
  Ik wil dit graag winnen voor mijn dochters van 6 en 10. Vooral de jongste is echt een fanatiek bouwer.

 • Heidie van der Steeg 5 januari 2019 at 13:28

  Leuk die bloghop. Ik heb tot nu toe nog geen nieuwe ontdekt maar wie weet komt dat nog. Het is sowieso altijd leuk om kans op mooie prijsjes te maken. Met 2 Legofans in huis, is die boomhut heel erg welkom hier. Erg leuk om dat houten speelgoed met de plastic Lego te combineren, weer eens heel iets nieuws.

 • Mirjam Hellingman 5 januari 2019 at 13:36

  ✨✨Allereerst iedereen een gelukkig en gezond 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣! ✨✨

  Superleuk initiatief deze Nieuwjaarsbloghop. Ik doe heel graag mee voor deze leuke Brikkon Boomhut!

  Nu hop ik weer even verder …🐇

  Ik volg je op Facebook (Mirjam Hellingman) en Instagram (mirremeid)

 • Marij brand 5 januari 2019 at 14:19

  Super leuk voor m’n zoontje. Het ziet er ook super mooi uit! Ik doe mee

 • Katrien van den Heuvel 5 januari 2019 at 14:28

  Wat origineel! Super leuke actie om het jaar goed mee te beginnen!🎉🎉 Met dit originele cadeau zouden onze kids erg blij zijn! Ze zitten volop in hun fantasiewereld tijdens het spelen, maakt niet uit of dat met lego, poppetjes of dieren is. Heerlijk om te horen welke verhalen ze weten te verzinnen!!❤ Zoiets als deze boom hebben ze nog helemaal niet. Dit zou weer kunnen inspireren tot nieuwe verhalen😍😍

 • Janine 5 januari 2019 at 16:46

  Morris heeft voor zn verjaardag onlangs de brug van Brikkon gekregen en ik vind t super speelgoed….boomhut willen we graag winnen als uitbreiding:-)

 • Diny Gijsberts 5 januari 2019 at 17:07

  Voor onze Amanda want haar amandelen moeten er binnenkort eruit en zo kan ze zich wat afleiden van haar pijn met deze mooie speelboom !
  volg op facebook en op ig onder Momzymom

 • Kristel Gubbels-daemen 5 januari 2019 at 17:38

  Super leuk voor onze dochter Noor die graag met lego speelt

 • MarjonS 5 januari 2019 at 19:43

  Onze zoon wordt vrijdag 5 jaar en heeft Lego gevraagd. Dus ik doe graag mee voor hem, deze boomhut past daar goed bij.

 • Nadine 5 januari 2019 at 22:22

  Leuk! Mijn oppaskindje blij maken!!

 • Annie den Uijl - Oudshoorn 5 januari 2019 at 22:50

  Wat een ontzettend toffe actie! Ik doe heel graag mee en zal onder het genot van een kop thee, mijn duimen gaan draaien. Hopen op een beetje geluk, 🍀 want ik maak toch heel graag kans op deze prachtige prijs voor Miley!

 • Nicole 6 januari 2019 at 00:06

  Jaa leuk is dat he. Heb het ook alleen kwamen we tot de conclusie dat we veel te weinig “gewone lego” hebben. Vooral lego Friends enzo en daar zit maar weinig gewone lego bij haha.

 • Djotie 6 januari 2019 at 00:11

  Lego is al leerzaam en Brikkon stimuleert de creativiteit. Een perfecte combinatie. Ik doe graag mee voor de kleine.

 • Marlies van der Schoor 6 januari 2019 at 09:02

  Leuk om met Lego een echte boomhut te maken.

 • wilmsen anita 6 januari 2019 at 09:02

  Ik doe mee voor mijn kleindochtertjes

 • Brit Weijers 6 januari 2019 at 10:02

  Je hebt altijd zulke leuke spullen om te verloten, ik doe graag mee.

 • Nelly 6 januari 2019 at 10:07

  Mooi en duurzaam speelgoed voor mijn dochter.

 • Annabel de Ruiter 6 januari 2019 at 10:28

  Wat een mooi duurzaam speelgoed. Dit speelgoed merk is voor ons nieuw. Fijn dat het speelgoed tot eigen Verbeelding aanzet. Onze fantasie rijke dochter zal hier vast veel speel plezier aan beleven. Erg leuk deze combinatie met hout. Waag graag een kansje!

  Volg je al langer 😉 via fb en instagram (Annabel.a.lovely.day)

 • Linda Tromp 6 januari 2019 at 11:28

  Duurzaam en leerzaam daar houden we hier van 😍

 • yonina 6 januari 2019 at 13:23

  wat leuk!! dit gaan mijn 3 kinderen geweldig vinden!!

 • marleen 6 januari 2019 at 13:31

  zouden mijn kindjes geweldig vinden

 • tine van aken 6 januari 2019 at 14:13

  Deze actie kan de boom NIET in haha, deel graag mee voor onze twee kleuters! Vooral ons dochtertje (jarig in januari bovendien!) zie ik zich hier urenlang mee vermaken!

 • Aleesha Verhoeff 6 januari 2019 at 14:46

  Ik zou deze boom graag voor de kindjes van mijn werk willen winnen. Met duplo spelen ze allemaal en het is goed voor hun ontwikkeling.

 • Anneliese de Waal 6 januari 2019 at 15:19

  Heel erg leuke voor mijn twee kleinste, doe graag voor ze mee.
  Ziet er erg leuk uit.

  Groetjes Anneliese

 • Katja Hendriksen 6 januari 2019 at 16:25

  Superleuke actie weer! Ik loot graag mee voor mijn tweelingnichtjes!

 • Femke Wiebers 6 januari 2019 at 16:42

  Oh, dit zou super leuk zijn voor ons zoontje! Zo te zien voegt het een nieuwe dimensie aan het spelen met lego toe. Geweldig!

 • Marja 6 januari 2019 at 17:25

  Leuk voor mijn dochter Eden, leerzaam bouwen weet ik zeker ze veel plezier aan zal beleven

 • Marian B 6 januari 2019 at 17:30

  Nog de beste wensen! Leuke start van het jaar zo’n bloghop. Dit lijkt me wel iets voor mijn zoontje, het maakt spelen Lego nog uitdagender. Ben benieuwd!

 • Fenny 6 januari 2019 at 17:36

  Ik zou deze Brikkon boomhut graag voor mijn dochter Flore willen winnen, ik denk dat ze hier heerlijk mee kan spelen!

  groetjes Fenny

 • Marjan 6 januari 2019 at 17:38

  Oh wat geweldig leuk. Mijn kleinzoon houdt van bomen en boomhutten bouwen is natuurlijk helemaal geweldig.nwat zou hij hier blij mee zijn.

 • Marian zw 6 januari 2019 at 19:00

  Lego en houten speelgoed dat is een super combi, beide zijn mijn favoriet, ik doe heel graag mee.

 • GerlindeIJ 6 januari 2019 at 20:41

  Ik doe mee voor mijn kleuter die steeds vaker de doos lego van zijn broers pakt. Hier kan hij leuk mee spelen

 • Danielle 6 januari 2019 at 20:45

  Vroeger speelde ik zelf al met Duplo. Leuk om mijn nichtje hier nu ook mee te laten spelen wanneer ik op haar mag oppassen. 🙂

 • Jolein jolein 6 januari 2019 at 20:55

  Oh wat super leuk zeg !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn dochters omdat ze graag met de lego spelen. Hoe gaaf is deze boomhut dan erbij 🙂 we liken en volgen je op facebook en instagram

 • Linda de Bode 6 januari 2019 at 21:02

  Ik doe mee voor 3 dochters die ook op scouting zitten en een boomhut zeer waarderen

 • Annelies van Hurne 6 januari 2019 at 21:04

  Wat een leuke boomhut. Ik waag een kansje voor mijn zoontje. Hij leert nu om met LEGO te spelen. Dus dan komt dit goed uit..

 • Bets 6 januari 2019 at 21:19

  Wat een super gaaf cadeau zou dit zijn voor mijn kleinzoon, erg leuk ook dat hij nu zijn Lego kan combineren met de Brikkon boomhut. Ik doe er super graag voor mee om mijn kleinzoon te kunnen verrassen met dit mooie Brikkon Boomhut cadeau!!

 • sylvia 6 januari 2019 at 21:30

  wat leuk, ik had deze boomhut al eens voorbij zien komen, denk dat onze lego fan dit helemaal geweldig zou vinden, hij heeft zoveel fantasie met de legoblokjes en deze boomhut maakt het nog leuker!!

 • Manon Laurier 6 januari 2019 at 21:33

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn dochter Fleur. Zij zag deze prijs voorbij komen en ze zei please! Ik moet nu dus wel mee doen 🙂

 • katrien 6 januari 2019 at 21:36

  Wat leuk om de lego te combineren met deze vrolijke boom. Het materiaal is me onbekend maar ik heb kinderen die dol zijn op lego en stiekem regelmatig in een boom hangen. Dus deze lego aanvulling zou een mooi cadeautje zijn.

 • anja 6 januari 2019 at 21:39

  erg leuk voor de kids om mee te spelen en bouwen

 • Jolanda Fransen 6 januari 2019 at 21:58

  Super leuk voor mijn neefje Siem van 1,5

 • Nele V 6 januari 2019 at 23:06

  Ik doe graag mee, hier kan ik mijn dochtertje erg blij mee maken

 • Saskia 7 januari 2019 at 13:10

  Onze dochter is in de overstapfase van Duplo naar Lego. Dat de boom met beiden kan worden gebruikt, zal ze super vinden.
  Graag doe ik dan ook mee met deze actie.

 • lottie 7 januari 2019 at 14:05

  Voor mijn neefje die dol is op dingen bouwen!

 • Kris10 7 januari 2019 at 15:12

  Wat een cool speelgoed! Mijn zoontje is een duplofan en zou hier erg blij mee zijn.

 • lizette 7 januari 2019 at 19:00

  Cool, mijn zoontje speelt daar graag mee, ik doe graag mee voor hem.

 • Lynn Mahieu 7 januari 2019 at 21:45

  Mijn dochtertje zou deze heel leuk vinden dus ik doe graag mee voor haar! 😀

 • Joke Luijten 7 januari 2019 at 22:42

  leuk voor mijn beide kleinzoontjes Nick en Alex . Houten speelgoed daar zijn ze super blij mee van blokken tot trein tot treinrails en deze prachtige boom nou reken maar die draagt vast bij tot ontzettend vele speelvreugde en speelplezier

 • iris 8 januari 2019 at 05:25

  Voor mijn zoontje. Hij kan uren bezig zijn met bouwen en met blokken. Hij zou het geweldig vinden.
  Vind het een leuke en waardevolle actie.

 • Minke 8 januari 2019 at 05:36

  Dat zou super tof zijn voor Luca. Ik doe graag mee zodat hij lekker kan bouwen. Uiteraard volg ik je overal al lang haha.

 • Jikke 8 januari 2019 at 07:48

  Hier had ik echt nog nooit van gehoord. Maar wat een tof speelgoed! Geweldige aanvulling bij de Duplo. Ik doe mee.

 • Elsbeth Verschoor 8 januari 2019 at 12:51

  Leuk voor ons zoontje van bijna vier dus net de Lego aan het ontdekken is!!!! Echt een mooie aanvulling….

 • Emmy 8 januari 2019 at 16:33

  Oh wat een leuk creatief speelgoed! Wil ik graag winnen voor mijn zoontje ❤️

 • SophiaG 8 januari 2019 at 22:00

  Leuk! Mijn meiden bouwen graag. Eens wat anders dan een kasteel 🙂

 • Ramona 8 januari 2019 at 22:12

  Mijn 2 kinderen zijn dol op Lego! (Duplo zijn ze alweer ontgroeit)
  En het prikkelt ook mijn fantasie, zou leuk zijn om hier mee te kunnen spelen, helemaal in de wintermaanden.

 • anita kempenaers 9 januari 2019 at 16:05

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes, spelen veel met lego en zullen dit super vinden

 • Alyt van der Heide 10 januari 2019 at 08:52

  Doe heel graag mee voor mijn dochter. Ze wordt in februari 9 jaar.
  Helemaal weg van haar LegoFriends (al meer dan 35 sets).
  Om haar weer een nieuwe uitdaging aan te bieden en een prachtig cadeau, doe ik mee.

 • Claudia Diependaal 11 januari 2019 at 00:26

  Ik had alleen op Instagram meegedaan, mega shocking! Poging 2 😉😍 wat een gave win actie is dit! Ik ben voor! Daarom doe ik ook graag mee. Heerlijk om de fantasie te genruiken!

 • Annie Thomassen 11 januari 2019 at 23:11

  Dit speelgoed kende ik nog niet maar vind het wel meteen superleuk. Ik weet dan ook wel zeker dat ik mijn kleinkinderen hier heel erg blij mee zal kunnen maken en daar word ik zelf dan ook weer blij van.
  Heel erg leuk dus zou ik hier mogen winnen.

 • Denise 12 januari 2019 at 07:06

  Ohh dit zou mijn bijna jarige meisje Noa geweldig vinden!! Ze wordt volgende week alweer 6 jaar en is dol op bouwen. Ook deze mama vind veel uren op de tablet niet goed en ben voorstander van lekker bouwen of knutselen. Dit zou wel een hele leuke verrassing zijn voor haar verjaardag!!

 • Hillie 12 januari 2019 at 20:07

  Voor mijn lieve kleine fanatieke bouwer.

 • Marian 13 januari 2019 at 00:23

  Ik wil graag winnen voor Tom van 4 want die is gek op Lego en dit is een heel leuke afwisseling!

 • Betti Scheringa 13 januari 2019 at 09:16

  Superleuk voor dochters en de grotere gastkinderen
  Zo word met lego spelen nog leuker