Kerst Pictures Sinterklaas

De 15 leukste kiekjes #40 – December 2018

2 januari 2019
Wauw, dat was 2018 alweer. Klaar. Einde. Nog één maandoverzicht met de 15 leukste kiekjes van december heb ik voor je! Een heerlijke feestmaand waarin we genoten van de leukste uitstapjes, Sinterklaas, Kerst en lekker veel kei hard relaxen thuis. Zo fijn! Kijk je mee naar de 15 leukste genietmomentjes op foto?

Begin december kwam oma een weekendje logeren zodat we samen onze Sinterklaas en kerst konden vieren. We gingen samen gourmetten en genoten van de kinderen. Ook ging ze mee kijken bij de zwemles en werd ze getrakteerd op mooie optredens, hihi.

We bezochten het kasteel van Sinterklaas in Helmond. De meiden én papa en mama, keken hun ogen uit. Wat was dat mooi gemaakt allemaal!

Samen met Piet luisteren naar de verhalen van Sinterklaas in het kantoor van Sinterklaas. Wat was iedereen onder de indruk, zo tof!

Samen met kindermodemerk Lucky Leaf mocht ik een hele toffe winactie organiseren op mijn Instagram. Hiervoor ontving ik een aantal super toffe kledingsetjes voor de meiden. Ze mochten samen op de foto en wat hadden we een lol. Coco met haar gekke snoetje, Lola en ik kwamen niet meer bij. De meiden wilden achteraf de kleding niet meer uittrekken, zo lekker zat het! Kijk nou, hoe leuk! Lucky Leaf heeft trouwens vandaag een hele toffe Sale actie! Even checken dus!

Zoals jullie weten mocht ik veel toffe winacties organiseren. Zo kon je ook het spel “Trap er niet in” winnen. Wij kregen er ook eentje en wat hebben we gelachen samen, met al die drollen tussen onze teentjes! Coco vond het wel een beetje spannend, maar gelukkig wilde Lola haar wel helpen.

Met vrienden gingen we een dagje naar Plopsa Indoor in België. Dat was zo leuk voor de kids. Fijn kleinschalig, toffe attracties en de kids vonden het geweldig. Een heerlijk uitstapjes dus!

Tussen alle uitstapjes door en alle feestelijke momenten, was het thuis vooral genieten van relaxte bezigheden, zoals samen spelen met de Tiptoi, films kijken of knutselen.

Met de kersverse hippe (web)shop Micky Blue in Oosterbeek had ik afgelopen maand ook een super toffe winactie. Ik mocht namelijk een super schattige Luggy weggeven. Kijk nou, hoe cute is hij! Micky Blue heeft nu trouwens ook een dikke vette Sale en krijgt binnenkort super veel nieuwe collecties binnen! Yay!

Tijdens Black Friday scoorde ik deze heerlijke hoodies via Beau Hudson, uit Australië. Ik moest even wachten tot ze eindelijk binnen waren, maar oh, wat zit hij heerlijk!

Voor de samenwerking met Opposuits mochten vriendlief en ik een tof pak uitkiezen. Dat was een mooie gelegenheid om vriendlief eens vast te leggen. De meiden wilden persé ook met papa op de foto. Dan krijg je dit soort kiekjes dus.

Voor Lola’s eerste kerstdiner op school maakte ze prikkers met groente en aardbeitjes. Helaas kon ik er zelf niet bij zijn, maar papa maakte deze foto van een trotse Lola. Alle aardbeitjes waren op! Wat vond ze het leuk, zo schattig!

Op kerstavond gingen we zoals altijd gezellig bij vrienden eten. Dit keer gingen we ’s middags al, zodat de kids fijn met elkaar konden spelen. En dat deden ze. Binnen een paar uur was AL het speelgoed uit de kast getrokken, inclusief de coolste verkleedkleding. Kijk ze dan staan ook. Lekkere bekkies!

Met kerst maakten we zoals ieder jaar weer een kerstselfie voor de boom. Hier wordt ieder jaar gekker, hahaha! Leuk om de verschillen na een jaar te vergelijken.

In de uitverkoop scoorde ik een paar pareltjes. Zoals deze stoere beanie via Micky Blue en dit Billy bandit jasje! Het staat Lola zo ontzettend stoer! I love it!

Voor de eerste keer gingen we samen naar het Kerstwintercircus in Eindhoven. Bizar genoeg, kon ik nog kaartjes kopen op de voorste rij, precies in het midden. De show was zo gaaf! De meiden keken hun oogjes uit. Vooral de clown was hilarisch!

Dit waren mijn leukste kiekjes van december. Het was het weer een fantastische maand. Zoveel mooie nieuwe genietmomentjes waar we echt van hebben genoten met zijn allen. Wauw!

Nu is het tijd voor een fris nieuw begin van het nieuwe jaar. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige leukste kiekjes.

Spread the love

You Might Also Like

  • Katleen 2 januari 2019 at 20:58

    Een overzicht om vrolijk van te worden 🙂