Review Shoptip winactie

Happy Birthday / Help!? (+ winactie #76)

1 januari 2019
Hieperdepiep hoeraaaaa….it’s my birthday today! Yay! Ben ik gewoon voor de tweede keer 18 geworden! Wauw! Tijd voor een feestje én een muzikale winactie  én in ruil daarvoor ik heb je hulp nodig! Help je mee?

Een nieuw jaar Janske.nl

1 januari is niet alleen mijn verjaardag, het is ook de dag waarop ik 3 jaar geleden mijn blog heb omgedoopt naar Janske.nl. De beste (blog)beslissing ooit! Inmiddels staan er alweer ruim 1400 artikelen online en groeit mijn blog in alle (goede) manieren.

Mijn persoonlijke plekje in het wereld wijde web, vol met persoonlijke verhalen, toffe hotspots, uittips, shoptips en winacties. Alles waar je blij van wordt en waar ik ontzettend trots op ben! Ook dit jaar wil ik er samen met jullie weer een mooi feestje van gaan maken, met te beginnen met een hele toffe winactie.

Namens JVC mag ik namelijk een roze JVC HA-KD7 Tinyphones draadloze koptelefoon weggeven! De afgelopen weken hebben we hem hier mogen testen en we zijn erg enthousiast over deze mooie, duurzame en veilige koptelefoon. Hierbij de voor en nadelen op een rijtje.

Voordelen:

 • volume beperker
 • goed geluid
 • draadloos
 • lange accuduur
 • kindvriendelijk in gebruik (makkelijke knoppen)
 • pauzeknop
 • makkelijk koppelen aan verschillende apparaten via Bluetooth
 • duurzaam ontwerp
 • makkelijk opladen via universele USB-aansluiting

Nadelen:

 • helaas geen reserve kussentjes (bij veelvoudig gebruik heb je deze wel nodig na een tijdje)
 • niet inklapbaar

Wat vinden wij van de JVC  JVC HA-KD7?

Zoals je misschien al verwacht met zoveel voordelen hierboven, zijn wij erg enthousiast! Beide dames hebben hem al uitgebreid getest en ook is hij geslaagd voor de “Papa test”. Ondanks dat er een volume beperking via de Active Volume Limiter op zit voor de veiligheid, blijft het geluid goed. De stickers die erbij zitten om de koptelefoon persoonlijker te maken vinden de meiden natuurlijk fantastisch en ook de coole roze kleur valt erg in de smaak. Wij zijn erg blij met deze aanwinst voor onze muzikale kids. Zo kunnen ze heerlijk muziek of luisterboeken luisteren op een veilige en kindvriendelijke manier. Helemaal top!

WINACTIE (gesloten)

Namens JVC mag ik een de (roze) JVC HA-KD7 Tinyphones koptelefoon weggeven! Wil jij hem graag winnen? Volg dan de spelregels hieronder en maak kans!

Hoe kun jij deze JVC HA-KD7 Tinyphones koptelefoon twv €49,99,- winnen? (spelregels)

Om mij ook te helpen met Janske.nl heb ik daarom een paar vragen voor je.

Let op: Alleen door ook deze te beantwoorden, maak je kans op de koptelefoon!

Mijn 3 vragen:

 1. Wat lees jij het liefst op Janske.nl?
 2. Wat mis je nog op Janske.nl?
 3. Heb je nog tips/vragen/opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen of taggen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 5 januari 2019. Daarna maak ik de winnaar bekend.

De winnaar is: Kristel Gubbels-daemen. Van harte gefeliciteerd! Jij ontvangt de koptelefoon binnenkort in huis!

Wil je niet wachten op de winactie en hem zelf bestellen? Dat kan hier:

[bol_product_links block_id=”bol_5c2a2022828aa_selected-products” products=”9200000097468276,9200000097468278″ name=”JVC HA-KD9BT” sub_id=”” link_color=”FF08EF” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”0DA6FF” deliverytime_color=”0F1EF2″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • G.T.
  Twitter:
  1 januari 2019 at 09:05

  Happy birthday!
  Ik maak graag kans op die gave koptelefoon.
  Je vragen:
  1) ik lees het liefst over de kinderen. En dan vooral over Lola, omdat zij iets ouder is dan mijn peuter en ik zo kan zien wat me te wachten staat. En ik vind je foto’s vaak gaaf. En je winacties trouwens ook.
  2) Ik mis niet echt iets, volgens mij. Ik vind je blog tof!
  3) Veel blogplezier in 2019!

 • elisabeth maria martina
  Twitter:
  1 januari 2019 at 09:59

  daar zou ik graag mijn kleindochter mee verrassen

 • Ingrid 1 januari 2019 at 10:24

  – het leukste vind ik de foto’s en verhalen over de kinderen en ook de uittips lees ik graag. Uiteraard zijn de winacties en de reviews die erbij horen ook altijd leuk!
  – ik mis niets…je deelt al veel verhalen en ervaringen
  – gefeliciteerd en ga zo door!

 • Goele H 1 januari 2019 at 10:26

  3 jaar al, hip hip hoera! Fijn als bevestigd wordt dat zo een beslissing een goede keuze was.

  Ik lees erg graag je reviews, shoptips en uitjes. Ik vind je foto’s altijd erg leuk/duidelijk. Tot nu toe heb ik nog niets echt gemist. Moest ik dat wel doen, geef ik het je graag door.

  Leuke winacties heb je ook! Ik volg je via FB.

 • Majonne Twigt 1 januari 2019 at 10:26

  Fijne verjaardag!
  1) ik vind reviews altijd handig , jouw reviews zijn altijd eerlijk, ook de nadelen worden verteld. Ook de mamastuff en I love stukjes vind ik leuk om te lezen. En winacties zijn altijd goed natuurlijk.
  2) ik mis niet echt iets
  3) blijf zo eerlijk en oprecht

 • Jacqueline Van de Manakker 1 januari 2019 at 11:10

  Hartelijk gefeliciteerd met je 2x18e verjaardag en ook gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum en natuurlijk ook nog de beste wensen voor 2019
  1. Het liefste lees ik over je kinderen, je kunt daar echt zo heerlijk over vertellen.
  2. Missen doe ik niets eigenlijk
  3. Eigenlijk ook geen tips of opmerkingen, ik zou zeggen blijf gewoon zo doorgaan, echte een dikke pluim van mij hoor.

 • Jasmijn P 1 januari 2019 at 11:23

  Happy birthday!!
  1. De shoptips en uit-tips (je sale lijsten, black Friday lijsten zijn echt superfijn)
  2. Ik mis niet echt iets eigenlijk
  3. Blijf lekker jezelf, ik vind het leuk om over jou te lezen. Er zijn zoveel blogs die heel algemeen en oppervlakkig zijn om een zo groot mogelijk publiek te trekken (als je er 1 hebt gelezen..).

 • Anna Wienen
  Twitter:
  1 januari 2019 at 11:26

  Het liefste lees ik blogs over opvoedkundige dingen of welke uitstapjes men bijvoorbeeld kan maken..!

  Ik kan vaak tips meenemen echt super!

 • E. Wout
  Twitter:
  1 januari 2019 at 11:54

  Leuke Winactie !! Ik lees graag de shoptips. Wat ik ook graag lees is dat je vaak de voordelen en nadelen bij zet, zoals bij deze Winactie !! Ik hou erg van bakken, misschien nieuwe producten omtrent bakken ook uittestten. En tips… Ga zo door 🍀🍀

 • Patricia Paling 1 januari 2019 at 12:19

  Van ❤e gefeliciteerd met je verjaardag en 3-jarig jubileum! 💐🎉🎉🎉
  En wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn net 7-jarige dochter! Dit zou echt iets voor haar zijn! 💝🍀
  1: Ik lees heel graag de persoonlijke verhalen, over de kids en jullie avonturen. En de foto’s zijn vaak zo lekker vrolijk.
  2: Ik kan echt niets verzinnen wat ik hier mis. Hoogstens omdat mijn kids wat ouder zijn (9 en net 7jr), maar dat is dan logisch, dus dat telt niet! Ondanks dat geniet ik toch van jullie verhalen en foto’s.
  3: Geen tips! Blijf zo mooi oprecht en heerlijk spontaan en vrolijk. En ga vooral hiermee verder.

 • Sherida 1 januari 2019 at 12:55

  Leuke site net lid geworden , maar nu al fan.
  Lees graag over de uitjes met de kids.
  Kan zo snel niet bedenken wat ik mis🙂 dat is geloof ik een goed teken .
  Leuke win acties en hopelijk nog veel leuke tips dit jaar.

 • Roxy 1 januari 2019 at 12:56

  Ik doe graag mee voor mijn peutertje!
  1. De blogs over je kids & shoptips.
  2. Hmmm, kan het zo niet bedenken.
  3. Lekker zo doorgaan! Je hebt een hele leuke website over van alles.

  De beste wensen en gefeliciteerd natuurlijk!

 • Jantine 1 januari 2019 at 14:30

  Ja leuk! We doen graag mee.
  Mijn 2 meiden zijn omgeveer even oud. Dus blogs over hen vind ik erg leuk. Bijvoorbeeld de eerste keer naar de basisschool.
  Ik mis niet echt iets op blog.. Elke blog heeft zijn eigen onderwerpen. Onze kledingstijl ligt heel ver uit elkaar maar toch lees ik je shopblogs.
  Tips niet echt. compliment wel. Je schrijft heerlijk nuchter en spontaan.

 • Will 1 januari 2019 at 15:53

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag .
  Wat een leuke winactie heb je nu.
  Ik doe graag mee voor deze leuke koptelefoon.
  Antwoord op je vragen.
  1.De verhalen over je kinderen , die zijn altijd leuk. om te lezen.
  2.Nee ik mis tot nu toe helemaal niets. Kan zo gauw niets bedenken.
  3. Ik heb maart één complimentje : Je blijft altijd aardig, ook al is de reactie niet zo aardig, dat vind ik goed van je.

 • marjolijn 1 januari 2019 at 16:49

  Ik zou super graag de koptelefoon winnen voor mijn kinderen thuis maar ook om te kijken of het iets voor in de klas is!
  1 Ik lees je blog pas sinds kort maar ik kijk graag naar je mooie foto’s! Ik ben ook gek op winactie en vaak zijn de onderwerpen heel herkenbaar. Het stuk over het circus bijvoorbeeld. Daar waren wij ook net geweest.
  2 Ik mis helemaal niets!
  3 Ik hoop.je blog in 2019 verder te leren kennen! En ik hoop dat jij blijft genieten van je mooie gezin!

 • Helena 1 januari 2019 at 17:29

  – ik vind de foto’s en de verhalen over de kinderen heel plezant, de tips voor de leuke uitstapjes zijn interessant en de talrijke winacties met de reviews mogen niet vergeten worden
  – ik zou niet weten wat ik mis, er wordt nu al heel veel, altijd met een glimlach, gedeeld
  – er hoeft niks veranderd te worden, ik word er blij van telkens ik de site bezoek

 • Marian B
  Twitter:
  1 januari 2019 at 17:31

  Allereerst van harte gefeliciteerd en de beste wensen! Zo’n handige koptelefoon kunnen we wel gebruiken. Ik lees het liefst de persoonlijke (moeder)blogs. Wat ik mis, ik weet het zo niet, je hebt een complete site. Misschien wat meer moeder ontspan tips 😉 Je hebt een fijne, eerlijke en open blog blijf dit volhouden!

 • Claudia Diependaal
  Twitter:
  1 januari 2019 at 18:37

  Hpi hoi,

  Whoop whoop ik doe heel erg graag mee! Dan uiteraard van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 1) Ik lees eigenlijk heel veel. Ik lees graag over de kindjes! Wat een vrolijkerds. De maandelijkse brieven vind ik heel erg leuk! 2) wat ik mis mmmm, weet je een blog is persoonlijk! Dus wat jij wel behandelt doet een ander niet en vice versa! Dus ik vind niet dat ik wat mis. Want dit is jou blog! 3) Ga zo door en ik hoop voor 2019 nog veel meer volgers!

  Groetjes Claudia!

 • Kristel Gubbels-daemen 1 januari 2019 at 19:04

  Proficiat en een hele fijne avond 🍰🎂🥂
  Proficiat met je blog 3 jaar.

  1.lees jij het liefst op Janske.nl?
  Vind de leuke foto’s altijd leuk om te zien. Je dochters zitten qua leeftijd best dicht bij die van mij dus leuk om daarover dingen te lezen. Leuke uittips en shoplogs

  2. Wat mis je nog op Janske.nl?
  Niets ga zo door

  3. Heb je nog tips/vragen/opmerkingen? Ik lees ze graag!
  Ga zo door. Ik volg je heel graag

  De koptelefoon lijkt me ook handig voor onze dochters

 • Heidie van der Steeg
  Twitter:
  1 januari 2019 at 19:07

  Gefeliciteerd met je verjaardag, bijzonder om op 1 januari jarig te zijn. Om 00.00 uur altijd vuurwerk als je verjaardag begint.

  Ik lees altijd graag over leuke uitjes met kinderen, zoals bv. het bezoek aan het theater, zeker als het ook in Zuid-Oost Nederland is handig voor de volgers die in het zuiden wonen. Reviews van spellen of speelgoed vind ik ook fijn om te lezen.
  Ik mis niet echt iets, ik volg meer bloggers dus alle onderwerpen komen wel ergens aan bod.
  Tip: Binnenkort al iets over Leuke uitjes/familiehotels in Nederland voor de meivakantie, plaatsen.
  En ik kom niet heel vaak in Eindhoven centrum, als jij daar wel geregeld komt, zou ik het leuk vinden om te lezen over leuke winkels daar, zodat ik de volgende keer daar ook eens kan gaan kijken.

  Ik maak graag kans op de kinderkoptelefoon. Mijn dochter heeft een kindertablet voor de kerst gekregen en nu lijkt een kinderkoptelefoon me wel heel erg handig. Die geluiden van de spelletjes of muziekjes hoef ik niet de hele tijd te horen…..

  • Janske 1 januari 2019 at 21:13

   Over wat voor soort winkels zou graag meer willen lezen?

   • Heidie
    Twitter:
    1 januari 2019 at 22:51

    Woonwinkels, hebbedingetjes winkels (zoals die leuke Scandinavische cadeauwinkels) , kinderkledingwinkels, dameskleding, boekenwinkels, speelgoedwinkels)
    Eigenlijk alles behalve sport en herenkleding, ha ha!

 • Puck 1 januari 2019 at 19:57

  Hoi, natuurlijk doe ik super graag mee. Ik lees heel erg graag je shopverhalen van kleding voor de meiden. Ik heb zelf ook twee meiden van ongeveer dezelfde leeftijd dus dat is altijd leuk! Wat ik mis is dat veel van je verhalen zich rondom Eindhoven afspelen. Dat is natuurlijk ook de omgeving waar je woont, maar voor mij is dat helemaal niet in de buurt. De enigste tip die ik voor je heb is om de kwaliteit van je filmpjes op instagram te verhogen. Verder kan ik alleen maar zeggen ga zo door. Ik vind het super leuk om je mogen volgen!

  • Janske
   Twitter:
   1 januari 2019 at 20:04

   Bedankt voor je tip! Bedoel je daarmee dat ze groen zijn of dat de inhoud beter kan? Het groene (technische) weet ik namelijk niet hoe dit te verbeteren… Ik baal daar zo van.. Mocht je weten hoe ik dit kan oplossen… Dan hoor ik het graag 😘
   Janske recently posted…Mijn 19 goede voornemens voor 2019My Profile

 • Annabel de Ruiter 1 januari 2019 at 19:59

  Happy birthday! Wat ik het leukst vindt zijn de blogs over jullie leuke dochters. Denk aan shoptips, ervaringen eerste keer school, verjaardagen/ feestjes. De regenboogtaart hebben we, Liselotte en ik voor haar 4e verjaardag in 2018 gemaakt. As jaar staat de Candy cake op de to do list!

  Tips heb ik niet echt. Ga zo door 😉

  Ik volg je via instagram (Annabel.a.lovely.day) en fb. Al zie ik sneller een berichtje via fb.

 • Sherry 1 januari 2019 at 21:08

  Happy birthday!!
  1. Reviews.
  2. Niets
  3. Waar ben je het meest trots op (op het bloggebied)?

  Als extra volg ik je op facebook.

  • Janske 1 januari 2019 at 21:11

   Wat een leuke vraag Sherry! Ik ben het meest trots op het feit dat ik soms als blogger een echte influencer kan zijn. Op een positieve manier. Of het nou gaat om dat laatste zetje om toch af te vallen, bijv met mijn afvalrace of doordat iemand door mijn persoonlijke ervaring weet dat ze daar niet alleen in staat. Dat vind ik erg bijzonder en mooi. Daar ben ik wel trots op.

 • Marian zw
  Twitter:
  1 januari 2019 at 21:30

  Fijne verjaardag! Ik lees het liefste de reviews, vooral van de wat duurdere dingen, spelegoed waarvan ik twijfel of het de aanschaf wel waard is bijvoorbeeld. Ik lees bij jou een eerlijke review en kan dan een betere overwegen maken of ik het de aanschaf wel of niet waard vind. Ik mis niet echt iets op de blog, volg je via facebook en op insta. Wat ik me wel eens afvraag is de samenwerking met andere bloggers….kies je zelf de bloggers die je “leuk” vind, of prettig om mee samen te werken of wordt er soms door een fabrikant een samenwerking op touw gezet waarbij je zelf weer in contact komt met nieuwe bloggers.

  • Janske 1 januari 2019 at 21:51

   Ik probeer inderdaad altijd mijn eerlijke mening te geven over de producten welke in review. Dat is ook vanzelfsprekend, vind ik. Anders heeft de lezer er niets aan. Wat betrefd je vraag over samenwerken met andere bloggers, ik werk altijd samen met bloggers die ik leuk vind. Ik heb zelf eigenlijk nog nooit gehad dat een bedrijf mij aan een andere blogger heeft “gekoppeld”. Gelukkig vind ik ook bijna alle andere bloggers tof, dus dat zal voor mij niet zo snel een probleem zijn 🙂 Dankjewel voor je antwoorden en vraag!

 • Nelly 2 januari 2019 at 09:28

  1. Ik ben het meest geïnteresseerd in het item KIDS
  2. Het is zo divers, ik mis niet echt iets.
  3. Positiviteit waardeer ik zeer.
  Ik loot graag mee.

 • l tromp 2 januari 2019 at 13:15

  echt een geweldige blog de persoonlijke verhalen zijn bij mij absoluut favoriet ik heb zelf 2 kindjes van net 2 die alles aan het ontdekken zijn het item Kids vind ik daarom ook heel interessant.

 • Bianca 2 januari 2019 at 14:40

  Het leukste vind ik om te lezen over speelgoed. Leuk is vooral om te zien waar kinderen nu echt geïnteresseerd in zijn om te doen.

  Ik mis niets maar zou best eens willen lezen over vakantieparken en campings die bijzonder zijn voor kinderen om wat ze voor hen doen tijdens de vakanties dus niet standaard Centerparcs of Roompot.
  Maar misschien schrijf je hier al wel eens over. Ik ben nog niet zo lang op de site aan het rondneuzen. Wel superleuk.

  De koptelefoon zou voor mijn zoontje zijn die volgende week 2 jaar wordt. Hij vindt het superinteressant als zijn vader er een opheeft. Kleur zegt hem nog niets 😉

 • Sharon de Ridder 2 januari 2019 at 16:19

  Hi Janske!

  Even je vragen in volgorde:
  1. Wat lees jij het liefst op Janske.nl?
  Het liefste lees ik dat jij dingen test, dan hoef ik het niet te doen, hahaha! Bijvoorbeeld dat je op Koningsdag naar de Efteling bent geweest en het echt niet rustiger is dan normaal, dat lees ik graag. Maar ik lees ook graag je artikelen over de kinderen (ook al zijn de mijne een stukje ouder) en de artikelen onder My Adventures vind ik ook fijn leesvoer.

  2. Wat mis je nog op Janske.nl?
  Gut, ik heb geen idee… Mocht ik ooit iets missen, laat ik het nog weten 🙂

  3. Heb je nog tips/vragen/opmerkingen? Ik lees ze graag!
  Alleen een opmerking: ik vind je zó humorvol! Echt fantastisch om te lezen, meestal lees ik met een grijs op mijn gezicht. En die foto’s die je plaatst zijn ook vaak grappig!

 • Tamara 2 januari 2019 at 17:17

  Allereerst nog van harte! Ik vind het onderdeel KIDS het leukste, ik zou nog wel meer uitjes voor de (school)vakanties willen lezen. Altijd handig! Voor de rest vind ik de winacties heel cool! Keep up the good work 🙂

 • Annelies van Hurne
  Twitter:
  2 januari 2019 at 17:32

  – ik vind het fijn om al je avonturen te lezen. Mijn zoontje is van dec 2016 en dan zie je veel overeenkomsten tussen Coco en hem.
  – Iedere blog is uniek omdat je veel privé geeft over jezelf en dat is als lezer fijn.
  – geen tips of vragen een gewone ga zo door zou ik zeggen en heel veel blogplezier in 2019!

 • Jeanine 2 januari 2019 at 21:21

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  Ik volg jou in elk geval op instagram. Volgens mij ook op facebook, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik daar bijna niet op zit. Dus nieuws van jou lees ik vooral op Insta.

  Ik lees graag je uittips en reviews van spullen voor de kinderen. Wat ik mis?? Ik zou het eerlijk gezegd niet weten.. Mijn opmerking: ik moet vrijwel altijd lachen als ik jouw foto’s op mijn tijdlijn zie, heerlijk dat enthousiasme dat er vanaf spat!

 • Danielle 3 januari 2019 at 17:05

  Ik vind de uittips altijd leuk om te lezen, om zelf wat ideeën op te doen 🙂
  Op dit moment mis ik niet iets op Janske.nl. Ik lees wat ik voorbij zie komen. Ga zo door! 🙂

 • Ineke
  Twitter:
  3 januari 2019 at 21:07

  Graag doe ik mee met deze leuke winactie! Zo’n mooie koptelefoon wil ik wel winnen, zodat ik lekker relaxed jouw blogs kan lezen 😉

  Ik lees graag altijd jouw adventures en dan met name de uittips.
  Heerlijk om je eerlijkheid met humor te lezen. Je blijft veelzijdig en hierdoor verrassend. Meer uittips zou ik geweldig vinden.
  Ik wens je een gelukkig en liefdevol 2019! Geloof in je eigen voornemens, dan weet ik zeker dat je ze allemaal gaat waarmaken!

 • Katrine 4 januari 2019 at 18:28

  Ik vind je uittips erg leuk om te lezen! Zo komen we weer op nieuwe ideeën en op plekken die we zelf niet hadden bedacht.
  Ook vind ik het leuk om te lezen wat je van bepaald speelgoed vind. Je benoemt eerlijk de plus en min punten.

  Ik hoop, nu de lente er weer aan komt, veel ideeën voorbij te zien komen voor uitstapjes die buiten plaatsvinden. De kinderen zitten met dit slechte weer al zo vaak binnen. Lekker naar buiten willen wij!!

  Maar… nu de kinderen nog binnen zitten…. zouden wij heel blij zijn met deze prijs. Zo kan de oudste haar sprookjes luisteren zonder dat de rest daardoor wordt afgeleid!

 • Betti Scheringa 4 januari 2019 at 21:55

  Nog gefeliciteerd!!

  Lees graag de revieuws , persoonlije verhalen en ben dol op de winacties 😇

  Mis eigenlijks niks
  Veel verschillende blogs te lezen en altijd makkelijk weg te lezen en eerlijke mening

  De beste wensen voor het nieuwe jaar voor jou en jou gezin
  En lees nog graag heel veel blogs 😄

 • Mirjam Hellingman
  Twitter:
  4 januari 2019 at 22:21

  🤩🎈🎁Allereerst natuurlijk nogmaals gefeliciteerd!🤩🎈🎁

  🍰Wat lees jij het liefst op Janske.nl? Alles over kinderen vind ik leuk, shopping en foto’s en natuurlijk ook de winacties.
  Wat mis je nog op Janske.nl? Iets over oudere kinderen, maar ik begrijp dat wanneer je zelf nog jongere kinderen hebt.
  Heb je nog tips/vragen/opmerkingen? Ik lees ze graag! Lekker zo door gaan, altijd leuk om te lezen en te kijken. 🍰

 • Rianne weer 4 januari 2019 at 22:26

  Allereerst van harte gefeliciteerd. Op naar nog meer mooie jaren! Je blog is divers en dat spreekt mij aan. Ik zou ook niet echt weten wat ik mis. Wat mij betreft ga je gewoon zo door 😉 ik volg je al lang via fb en ig. En je springt er eigenlijk altijd wel een beetje uit, dat komt door je mooie foto’s. Die stralen ook altijd wat uit! Ik doe graag mee met deze mooie winactie voor onze kinderen. Lijkt mij ideaal 😊

 • Eline 5 januari 2019 at 09:21

  Nogmaals gefeliciteerd!

  En dan je vragen:

  1. Ik lees het liefst over je kinferen. Speelgoed wat ze leuk vinden, uitjes die jullie maken etc. Ze lopen ongeveer 1,5 jaar voor op mijn kinderen, dus zo heb ik alvast wat ideeën voor de toekomst.

  2. Ik zou het wel leuk vinden om iets te lezen over koken/bakken met de kinderen. In de vorm van leuk en lekker voor kleine kinderen maar wel enigszins verantwoord, of een review van een bepaald product voor kinderen.

  3. Ga lekker zo door, ik lees je blog regelmatig met een grote glimlach!

 • Jasmijn 5 januari 2019 at 14:22

  Gefeliciteerd! Ik vind de foto’s van jullie altijd erg leuk! En de budgettip. Ik mis eigenlijk niet echt iets! En ga vooral zo door 🙂