About Me Mommy Stuff Personal Persoonlijk

Mijn 19 goede voornemens voor 2019

31 december 2018
Zaterdag kon je lezen of ik mijn goede voornemens voor 2018 waren geslaagd of gefaald. Gelukkig kon ik de meeste met “geslaagd” beantwoorden. Het nieuwe jaar staat voor de deur, dus tijd voor mijn nieuwe voornemens! Eens kijken of deze het komende jaar gaan lukken!

Mijn 19 goede voornemens voor 2018 zijn:

Persoonlijk:

 • Ik wil maximaal 85 kilo wegen. Dit is mijn streefgewicht en echt mijn max op de weegschaal. Even de schouders er onder en terug naar mijn goede gezonde(re) levensstijl. I can do this!
 • Ik wil nu echt minder aan mijn mobiel vastzitten. Hem vaker wegleggen en alleen consequent hem gebruiken. Niet om uren lang alles te checken en daarna te bedenken wat ik nou eigenlijk gedaan heb.
 • Ik moet eerder naar bed. Niet pas rond middernacht, maar gewoon wat vroeger mijn nest in. Hup hup!
 • Ik wil eindelijk al die kleding die niet meer past verkopen of weggeven. Zie voornemens 2018.
 • Iedere maand in huis een kastje opruimen, dan is ons huis tegen het eind van 2019 weer een opgeruimd in huis.

 • Sporten wil ik ook vaker doen. Omdat de Zumba helaas niet elke week doorgaat, sport ik minder dan ik zou moeten/willen. Maar ik heb thuis ook een crosstrainer en een yogamatje in huis. Dus geen excuus meer!
 • Ik wil meer boeken lezen. Of de boeken die staan te verstoffen in mijn boekenkast weg doen. Vroeger vond ik lezen zo fijn, tegenwoordig heb ik er de rust niet meer voor. Misschien is het combineren met het vroeg naar bed gaan en dan nog even rustig lezen wel een goed idee. Twee vliegen in één klap!
 • Ik wil graag nog een keer buiten het hoogseizoen op vakantie met ons gezin. Nu “mag” het nog en het scheelt zoveel geld. Ik heb er nu al zin in!

 • Ik wil vaker leuke uitstapjes plannen met vriendlief én vriendinnen. Dat gebeurd echt veel te weinig en ik word daar zo blij van. Even geen mama zijn, maar zonder zorgen genieten.
 • Ik moet echt minder Cola Light drinken. Zelfs Lola zegt nu al “mama, je moet geen cola drinken”. Oops!

Janske.nl:

 • Ik wil nog meer toffe samenwerkingen met mooie kindermodemerken/(web)shops aangaan. Mijn grootste hobby naast Janske.nl is toch echt wel kindermode. Dat is wat ik echt zó ontzettend leuk vind. Ik wil hier echt meer mee gaan doen. 2018 was al een mooi begin, maar in 2019 wil ik nóg meer hippe indermode op Janske.nl!

 • Meer hippe hotspots en uittips delen uit Eindhoven en omgeving. Plekken waar ik als moeder met veel plezier samen met mijn kids kom, wil ik graag meer met jullie gaan delen. Nog meer tips waar ook jullie blij van worden dus! #spreadthehappiness
 • Meer tijd besteden aan Pinterest. Ik merk dat ik steeds meer bereik heb op Pinterest (momenteel zo’n 275k per maand) Daar kan ik zoveel meer mee doen, maar besteed er nu bijna geen tijd aan. Dat is echt zo zonde. Werk aan de winkel dus.
 • Momenteel besteed ik al mijn vrije tijd aan mijn blog. Omdat ik merk dat mijn blog groeit, wil ik naast mijn andere vaste baan van 27 uur p/w eventueel wat uren ouderschapsverlof op gaan nemen. Zo kan ik deze uren gebruiken aan Janske.nl en heb ik op de andere momenten wat meer tijd voor mijn gezin.
 • Ik wil nóg beter plannen én vooruit schrijven. Telkens wanneer mij dit lukt, vind ik dat zo relaxt. Helaas lukt het vaak niet vanwege te weinig tijd.

 • Nieuw logo. Ja, dat wil ik nog steeds. Een écht logo. Iemand nog tips?
 • Ik wil vaker leuke videos plaatsen op Instastories. Net even wat persoonlijker. Nu alleen hopen dat mijn instastories een keer normaal gaan doen, en niet steeds groene beelden laat zien. Zo irritant is dat.
 • Een groter bereik krijgen. Mijn blog is ontzettend gegroeid  in 2018 in bezoekersaantallen en in (geweldige!) trouwe volgers. Dit is natuurlijk super tof en erg bijzonder. Het is als blogger zo gaaf wanneer een artikel goed gelezen wordt en er positieve reacties binnenstromen. Zeker nu met alle vervelende algoritmes, is het vaak bijna onmogelijk om al mijn lezers te bereiken. Dat is zo jammer. Het liefst deel ik mijn artikelen met zoveel mogelijk mensen, dat is toch het allerleukst!
 • Ik hoop vooral met veel plezier te kunnen blijven bloggen en alles waar ik blij van word te kunnen blijven delen met jullie!

Dit zijn mijn goede voornemens voor 2019. Ik ben benieuwd welke ik allemaal ga waarmaken!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2019?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Jacqueline 31 december 2018 at 10:36

  Dat zijn mooie voornemens! Ik heb er niet zoveel als jij, maar wil vooral op mijn werk weer een manier vinden om op te kunnen bouwen (ben nu nog deels ziekgemeld).

  • Janske 31 december 2018 at 10:40

   Dankjewel Jacqueline! Veel succes met het opbouwen van je werk in 2019! Liefs!

 • Will 31 december 2018 at 11:35

  Tjeetje wat veel voornemens voor 2019.
  Ik hoop voor jou dat dat allemaal gaat lukken .
  Ik wens je van harte sterkte.
  Mijn streven voor 2019 is punt 1: Afvallen en mij daar ook aan houden. Moeilijk…!
  Bij afvallen hoort natuurlijk ook veel groente eten.
  Mijn dietiste zegt, een dag geen groente een dag niet afgevallen.
  Misschien heeft ze wel gelijk, dus daar moet ik mij dan maar aan houden.
  Punt 2: Wat vaker een weekendje weg samen met mijn man.
  Daar begin ik 19 januari al mee. Op 20 januari naar de Winter Efteling ( van Unoxactie).
  Heb er nu al zin aan. Even lekker in een hotel overnachten.
  Niet op één dag heen en weer jakkeren. Je weet ook niet wat voor weer het wordt.
  Punt 3: Mijn kleinkinderen vaker te logeren vragen. Nou vragen? Zij vragen en ik moet maar wat meer willen.
  Verder heb ik eigenlijk geen voornemens.
  Dit is voor mij al genoeg.
  Lieve Janske een fijne jaarwisseling.

  • Janske 31 december 2018 at 11:41

   Dat zijn hele mooie voornemens. Veel plezier in de WinterEfteling, zo mooi is dat! Lekker genieten, veel groente eten en extra veel mooie genietmomentjes maken met je (klein)kinderen. Dat gaat je zeker lukken!