Personal Persoonlijk

Een brief aan mijn dochter – Lieve Coco – 28 maanden

26 december 2018
Lieve Coco,

Op deze tweede kerstdag ben je alweer 28 maanden oud. Tijd voor weer een nieuwe persoonlijke brief! Een brief voor mijn Zeepaardje Coco. Want inmiddels zit je alweer bijna een maand bij de Zeepaardjes in de groep op het kinderdagverblijf.

Vanaf dag één lijkt het al alsof je al maanden in de groep zit, bij al je vriendjes die je al voorgingen, eindelijk weer herenigd. Een jaar geleden nog waren Lola en haar vriendjes nog de Zeepaardjes. Nu zitten alle “kopietjes”, zoals we jullie ook wel noemen, alle broertjes en zusjes in deze gezellige groep. Het is zo’n vrolijk clubje en wat hebben jullie het toch fijn samen, zo leuk om te zien!

Je doet het super goed en hebt het erg leuk bij de “grote” kindjes. Trots vertel je dat je naar de Zeepaardjes gaat en ondanks dat je tot de jongste kindjes behoord, kom je prima mee met alle kids. Jij staat je mannetje wel hoor! Over een mannetje gesproken, ik vind het zo’n grappig gezicht hoe jij rond loopt, samen met je knuffebeer Tommie onder je arm. Je doet mij denken aan een stoere football speler met een football onder zijn arm, hihi.

Een echte rauwdouwer ben je, lekker stoer en zeker niet kleinzerig. Wanneer je pijn hebt roep je meestal; “Coco niet pijn gedaan, mama!” Waarna je meteen weer verder speelt. Hoppatee, gewoon door gaan. Ook nu je alweer weken snotverkouden bent en je bijna iedere nacht kei hard ligt te hoesten in je slaap, klaag je niet en blijf je gewoon doorgaan. Stoere meid!

Je geniet van alle festiviteiten deze decembermaand. Van Sinterklaas, leuke uitstapjes en kerst. Van de cadeautjes en de chocolaatjes. Snoepkontje van mij! En wat geniet ik toch van jou, mijn kleine grote meid!

Zo, lieve Coco, dit was mijn brief over deze maand. Dankjewel voor alle mooie nieuwe herinneringen welke je mij hebt gegeven. Wat geniet ik toch van jou!

Ik hou van jou, lieve Coco, tot aan de maan en weer terug!
Dikke knuffel,
Mama

Lees hier de brief aan Lola toen ze 28 maanden oud (leuk om te vergelijken!) was alle vorige brieven voor Coco.

Bekijk hier nog een paar leuke foto’s van Coco’s 28 maanden fotoshoot: (klik op foto voor vergroting)
Spread the love

You Might Also Like