kinderkleding sale

Nu al zomerkleding shoppen?

25 december 2018
De winter is begonnen en de uitverkoop is in volle gang. Voor mij is hij onweerstaanbaar en ik merk dat ik mij bijna niet kan beheersen met alle 60% korting aanbiedingen die mijn mailbox binnenstromen. Ook de nieuwste zomercollecties voor 2019 komen uit en in de Sale is genoeg leuke zomerkleding te vinden. Maar is het nu niet nog te vroeg om al zomerkleding te shoppen? Of juist slim?

Shop till you drop

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik die leuke kleding voor mijn kids koop. En of ik er niet ontzettend veel geld aan kwijt ben. Tja, het is geen goedkope “hobby”, maar ik koop het wel slim in. Al zeg ik het zelf. Ik hou namelijk erg van exclusieve merken, maar shop ze meestal in de Sale. Dat scheelt mij namelijk zo ontzettend veel geld. Door de 30-70% korting kan ik ook de hipste kindermode kopen zonder dat het een rib uit mijn lijf kost.

Nu de Sale in volle gang is, stroomt mijn mailbox vol met de ene stapelkorting na de ander. Bijna alle collecties zijn (soms vet!) afgeprijsd, waardoor ik nu eindelijk mijn favoriete items uit mijn wensenlijstjes kan kopen voor de prijzen die ik er graag voor wil betalen. Het vergt wat disipline, omdat ik natuurlijk niet meteen de nieuwste collecties in de kledingkast van mijn meiden heb hangen, maar dat hoeft gelukkig ook niet.

Zomercollectie 2019

Inmiddels komen ook de eerste zomercollecties voor 2019 voorbij. Zo leuk ook allemaal! Online kun je bijvoorbeeld nu al de schattigste zonnehoedjes voor babys, hippe badpakken en kleurrijke zomerjurkjes al scoren. Ook de zomersale van 2018 heeft nog genoeg leuke items er tussen zitten voor weinig geld.

Maar koop je nu al kleding voor de zomer? Nu de winter pas net is begonnen. Tja, waarom eigenlijk ook niet? Misschien is het wel slim om kleding te kopen die wat ruimer valt, zodat je zeker weet dat het ook in de zomer nog zal passen. Dus reken goed de juiste maat uit welke over zes maanden nog steeds past. Maar waarom niet? Op zich is het best slim om op deze manier nu alvast te shoppen en te besparen toch?

Ben jij ook zo dol op Sale en koop jij nu al zomerkleding voor 2019? 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

Spread the love

You Might Also Like

 • G.T. 25 december 2018 at 08:06

  Ik koop niet vaak iets in de sale, maar koop wel tweedehands kleertjes ‘vooruit’. Zeker als het iets leuks is en een mooie prijs heeft. Dan bewaar ik het graag een poosje.

  • Janske 25 december 2018 at 11:56

   Ik koop ook regelmatig tweedehandskleding. Vaak de leukste pareltjes die nergens meer te verkrijgen zijn voor een leuke prijs. 😉

 • Will 1 januari 2019 at 17:15

  Ja, ik ben nu ook al bezig zomerkleding te shoppen.
  In ieder geval dat wat ik in de zomer ook kan dragen, zoals een mooi katoenen vest in de sale.
  Ik draag graag katoen.
  Waar koop je goede tweedehandskleding?
  Wij hebben hier een kringloopwinkel in het dorp, maar daar heb ik nog nooit goede leuke kleding gezien.

  • Janske 1 januari 2019 at 18:28

   Ik koop alleen tweedehands kinderkleding. Dit doe ik online, via marktplaats, Facebook of Instagram en in de leukste tweedehands kinderkleding winkel in Eindhoven, the kids Kartel.

   • Will 1 januari 2019 at 18:43

    Oké , ik dacht ook voor je zelf.

 • anoniem 20 mei 2019 at 22:23

  Awww, wat een leuke outfits! Tip: je kunt ook vaak wel korting regelen met e-kortingscodes.