Kerst Kids Shoptip

De leukste kerstcadeaus voor kids (mijn persoonlijke favorieten)

20 december 2018
Wil jij nog kerstcadeaus shoppen voor je kids, maar zie je door al het aanbod in speelgoed het “bos” niet meer? Wil je graag een nuttig cadeau geven en iets waar je kids ook echt iets aan hebben? Dit zijn onze persoonlijke favorieten. De cadeaus die hier in huis ook echt een groot succes zijn! Speelgoed waarmee ook daadwerkelijk mee gespeeld wordt.

Zoveel keus

Wanneer je de reclames op TV moet geloven is al het speelgoed geweldig en zal je kind het gelukkigst worden van de laatste hippe speelgoedtrends. Maar wat is nou speelgoed wat echt leuk is en leuk blijft? Natuurlijk is het per kind verschillend en zal de een het liefst de hele dag knutselen, terwijl de ander liever met robots speelt. En dat is logisch. Om je misschien toch een beetje te helpen met het kiezen, deel ik vandaag onze grootste favorieten.

TipToi

Hier wordt er al ruim 2 jaar met veel plezier gespeeld met de boeken van TipToi. Inmiddels kunnen beide dames zich tegelijk, (met koptelefoon op) prima vermaken met de leerzame boeken. Lekker rustig ook, twee kids die alles over allerlei leuke onderwerpen leren door te kijken en luisteren naar de boeken. Ik vind dit echt zo’n geweldige uitvinding. Wat mij betreft mag TipToi het lesmateriaal op basisscholen wel gaan verzorgen hiermee. Zo’n leuke en slimme manier van nieuwe dingen ontdekken en leren. Een leuk, leerzaam en dus nuttig cadeau dus.

Speelkeukentje

Het speelkeukentje is wat mij betrefd echt een musthave voor alle huishoudens met (jonge) kids. Het is zo leuk voor de fantasie en beleving van de kids. Het samen spelen en lekker kneuterig honderden taartjes bakken en theetjes zetten voor elkaar. Bijna dagelijks staan mijn meiden in (hun eigen) keuken, heerlijk te kokkerellen. Genieten is dat!

Duplo/Lego

Duplo en Lego is ook speelgoed wat ontzettend duurzaam is. Het blijft leuk en mooi en je kids kunnen er heerlijk mee spelen. Keer op keer iets nieuws bouwen en hun fantasie er op los laten gaan. Mooi is dat. Ik verwacht dat wij binnenkort over gaan van Duplo naar Lego, maar ook deze week werd er weer flink gebouwd met de Duplo. Zo leuk om te zien!

Jooki

Een tijdje geleden schreef ik al een uitgebreide review over de Jooki muziekspeler voor kids. Inmiddels hebben we hem alweer bijna een half jaar in huis en we zijn er nog steeds super blij mee. De meiden weten vanaf dag één hoe hij werkt en zetten hem zelf regelmatig aan. Zo gezellig, al die muziek in huis. Hij is niet goedkoop, maar wel echt een absolute aanrader!

Vtech DigiArt

Onlangs mocht ik voor Vtech het DigiArt schrijven met lichtjes reviewen en weggeven. Wat is die ook leuk zeg! Beide dames vinden het super leuk om te kleuren en op deze manier is het natuurlijk nog veel leuker! Er zijn hier al flink wat kleurplaten ingekleurd in de afgelopen maand.

Boeken

Al voordat er hier überhaubt een baby in huis was, verzamelden we al de leukste kinderboekjes. Nog steeds vinden we het leuk om boeken te geven of krijgen voor de meiden en gaan we regelmatig naar de bibliotheek voor een flinke stapel “nieuwe avonturen”. We lezen iedere avond voor en ook overdag worden er regelmatig zelf boekjes “gelezen”. Ik merk ook echt wel een verschil in taalontwikkeling hierdoor, maar dat is natuurlijk een leuk extraatje. Boekjes lezen is gewoon ontzettend leuk en daarom ook altijd een aanrader om te geven als cadeau voor kerst.

Knutselspullen

Waar onze kinderen altijd blij van worden zijn knutselspulletjes. Of het nou (tover)stiften zijn, vouwblaadjes of stickers, de meiden zijn er telkens weer dolgelukkig mee. Groot voordeel; het is vaak goedkoop en je kunt het overal kopen. En wie zegt er dat een cadeautje duur moet zijn om leuk gevonden te worden? Voor een paar euro heb je zo al een flinke knutselverzameling compleet.

Fiets

Wil je liever één groot cadeau geven, maar dan wel het liefst een nuttig cadeau waar ze echt iets aan hebben? Dan is een fiets bijvoorbeeld ook een goed idee. Zo kreeg Lola haar eerste fiets deze zomer en wauw, wat was ze blij. Waarschijnlijk wil je toch een keer een fiets geven aan je kind, dus waarom niet gewoon met kerst? De kinderfietsen van Mantel.com zijn er bijvoorbeeld in allerlei merken en zijn ook nog eens afgeprijsd. Zo sla je twee vliegen in één klap. Een nuttig en leuk cadeau én meteen voor een goede prijs.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dit zijn momenteel toch wel onze favorieten. Speelgoed en cadeaus waar onze kids in ieder geval dolblij van worden en ook echt fijn mee spelen.

Welk speelgoed is bij jou thuis echt een hit?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like