Giveaway Kerst Shoptip winactie

JanskenlxMickyBlue – Olli Ella Luggy Basket (winactie # 74)

14 december 2018
Vandaag heb ik een winactie voor jullie waar ik toch wel een beetje trots op ben. Ik mag namelijk namens de allernieuwste hippe conceptstore for kids, Micky Blue een super hippe Olli Ella Luggy Basket t.w.v. €55,- weggeven! Ik kan je verzekeren dat deze luggy een grote hit zal zijn voor jouw kid(s), want hier in huis willen ze er nu al eentje bij!

Wie is Micky Blue?

Anouk Hogeveen is na jaren lang de wereld rond te hebben gevlogen als stewardess, sinds kort de trotse eigenaresse van de kersverse Conceptstore for Kids genaamd Micky Blue. Ik kende Anouk al een tijdje vanweg onze zelfde (goede, hihi) smaak in kinderkleding en kocht zelfs al eens een tweedehands maillot van haar over voor Coco. Twee weken geleden opende ze haar winkel in Oosterbeek met webshop!

Mijn favoriete merken

Eigenlijk ben ik wel een beetje jaloers op Anouk, ze verkoopt namelijk de allerleukste kindermode en tofste lifestyle producten voor kids! Met parels van merken zoals Maed for Mini, Olli Ella, Soft Gallery, House Of Jamie en nog veeeel meer hippe kindermerken! Haar assortiment zal de komende maanden trouwens nog flink worden aangevuld met nog veel meer hippe merken zoals Hugo Loves Tiki, Bang Bang Copenhagen!

Onlangs bestelde ik zelf al hele leuke kniekousen van House of Jamie voor de meiden, ijsjes haarspeltjes van Meri Meri en pompom stiekjes van Mimi and Lula. Allemaal van die heerlijk vrolijke accessoires waarmee je een outfit helemaal af kun stylen.

Handige info

Micky Blue – Concepstore for Kids

Van Toulon van der Koogweg 18

6862 EC Oosterbeek

Geopend: dinsdag 12.00-17.00, woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 en eventueel op afspraak!

Telefoonnr: 026-2020422 | E-mailadres: info@mickyblue.nl

In de foto: Olli Ella Luggy Basket Pink €55,- , House Of Jamie kniekousen €4,-, Lapin & Me konijn lamp €69,- en pompom haarstiekje van Mimi & Lula €10,- (per 3). Het jurkje is van Maed for Mini (ook verkrijgbaar in de webshop) maar is al van vorige collectie. 

Je shopt het allemaal bij Micky Blue en guess what!? Ze heeft dikke vette sale! Dat wordt dus shoppen geblazen voor nog een hip cadeautje voor onder de kerstboom! Hè, wat vervelend, hihi!

WINACTIE (gesloten)

Speciaal voor kerst mag ik samen met Micky Blue zo’n super hippe Olli Ella Luggy Basket t.w.v. €55,- weggeven! Wil jij ook zo’n nostalgische luggy winnen van Ollie Ella!? Laat ons weten wie jij er deze kerst eentje gunt en waarom?

Check hier de kleuren waaruit je kunt kiezen:

Hoe kun jij winnen?

Deze winactie loopt  via mijn Instagrampagina  en Facebookpagina. Onder de foto kun je alle spelregels terugvinden. 

De winnaar is bekend: Gefeliciteerd Shilpi Ahmed-van der Pool! Jij wint een roze luggy! Veel plezier er mee!

Kende jij Micky Blue in Oosterbeek of de Olli Ella Luggy Baskets al?

Check hier mijn andere toffe winacties!

Spread the love

You Might Also Like

 • Anna 14 december 2018 at 06:42

  Gaaf ik doe mee voor mijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 • Fatima 14 december 2018 at 07:02

  Ik doe ook graag mee voor mijn kinderen 🙂
  Fb ✅ fatima van manen
  Insta ✅ fatimavmanen

 • Bibian 14 december 2018 at 09:50

  Super leuk! Deze staat al heel lang op het lijstje van mijn kleine vriendinnetje Kate! We zien elkaar heel weinig maar als we elkaar zien is het alsof we elkaar elke dag zien. De Roze zou ze geweldig vinden! Liefs Bibian

 • Hilde gomis 14 december 2018 at 10:57

  Superleuk!! Ik zou voor de gele gaan! Of toch roze? Haha kan niet kiezen 🙈

 • Will 14 december 2018 at 11:38

  Leuke Olli Ella Luggy Basket . Ik wens iedereen veel succes met deze winactie!

 • Annabel de Ruiter 14 december 2018 at 11:59

  Wat een plaatje! Uiteraard waag ik een kansje voor een witte voor Liselotte. Ze helpt graag met boodschapjes doen, dan is dit toch te schattig om mee te nemen. Ook leuk om thuis mee te spelen! En leuk om volgend jaar mee te nemen naar de pluk tuinen.

 • Sylvia 14 december 2018 at 14:13

  Ik kende de baskets al, maar Mickey Blue nog niet, wat een mooie merken verkopen ze, ga zeker de website even checken, zeker nu er ook nog Sale is! Wij doen mee met de winactie en wagen dus ook een kansje om de witte basket te winnen voor onze dochter Isabelle. Kan ze heerlijk gebruiken tijdens het winkeltje spelen 😍 Hebben voor de extra kans ook via Facebook en Instagram meegedaan😁 Nu maar duimen 😉🤩

 • Marian B 14 december 2018 at 20:11

  Wat zijn ze leuk! Ik kende ze nog niet. Leuk voor mijn dochtertje , hier passen alle boodschapjes wel in. De roze heeft de voorkeur.

 • marjolijn 14 december 2018 at 20:35

  Ach die is zo schattig! Ik zou hem heel graag winnen voor mijn lieve dochter Nora…gewoon omdat ze er heerlijk mee zou spelen met haar knuffels en haar poppen!

 • Anita H. 15 december 2018 at 04:18

  Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje. Mijn keuze: de witte.

 • Rachel 15 december 2018 at 05:59

  Wauw te gek! Dolgraag duimen we mee voor de roze voor ons meisje Teddie! Ik zie haar al helemaal rondhuppelen samen met haar pop en deze toffe basket! Samen boodschapjes doen en bloemetjes halen op de markt, hoe gezellig! 🙋🏼‍♀️

 • Danielle 15 december 2018 at 18:06

  Dit is super voor mijn lieve nichtje wanneer ik op haar mag oppassen. 🙂

 • eline 17 december 2018 at 22:56

  Ik doe mee voor de roze! Zie onze dochter van 5 er al helemaal mee lopen (voordeel voor mama=geen kleine winkelwagentjes meer jeeeej) Super leuk is die 😍🍀👌🏻

 • Claudia Diependaal 17 december 2018 at 23:39

  Wauw die witte is mooi voor de slaapkamer van onze kleindochter Cailey. Papa en mama gaan scheiden mooi voor op haar nieuwe slaapkamer!

 • Helma Keijzer 18 december 2018 at 21:51

  Hoi,
  Ik doe heel graag mee voor mijn peuter dochter. Een echte poppenmoeder en ze sjouwt met poppen, en andere zaken rond om goed te kunnen moederen. Wat zou ze deze mooie basket in het roze graag gebruiken. Stijlvol moederen en lekker alles meeslepen. L

 • Ilse 19 december 2018 at 05:55

  Leuk! De roze voor mijn dochter. Hebben we geen ruzie meer over winkelwagentjes haha.