Kerst Personal Persoonlijk

Waar ik blij van word #6 – Foute kerstfilms, mijn matras & nog een winweek!

13 december 2018
Ondanks dat het in december hier altijd rete druk is, vind ik het altijd zo’n gezellige maand. De kerstboom staat weer in huis en op de achtergrond draait Spotify de leukste kerstmuziek. Alle foute kerstfilms kijken op Netflix en lekker vroeg (proberen) weg te kruipen in mijn warme bedje. Dan ook nog eens de leukste cadeaus weg mogen geven in mijn winweek. Ik word hier zo blij van!

Winweek

Ohhhh, wat heb ik toch een leuke winacties deze maand (al zeg ik het zelf). En weet je wat, er komen er nog meer aan! Ik voel mij soms echt een beetje een kerstvrouwtje omdat ik zoveel mensen blij mag maken met al die leuke cadeautjes! Zo heb ik deze week alweer mijn tweede winweek met daarin de leukste winacties voor jong en oud.

Wat kun je (tot nu toe) allemaal winnen?

Alle winacties lopen trouwens nog t/m zondag 16 december, wacht dus niet te lang als je ook kans wilt maken. En vergeet niet de voorwaarden goed door te lezen.

Foute Kerstfilms

Netflix heeft deze maand een hele verzameling van de meest zoetsappige, romantische maar o zo foute kerstfilms. En guess what…ik smul er van! Verstand op nul en heerlijk onder een warm dekentje wegzwijmelen bij de zoveelste voorspellende kerstfilm. Benieuwd naar mijn favorieten? The Christmas Cronicles (aanrader!), The Spirit Of Christmas (zo’n knappe geest wil ik ook wel op zolder, haha), The Princess Switch, Merry Kissmas (halllooooo Dustin!).

Lekker slapen

Over wegzwijmelen gesproken. Coco is de afgelopen dagen zo vreselijk verkouden, dat ze ’s nachts regelmatig als een zeehond heel hard ligt te hoesten. Zo sneu en akelig tegelijk. Wij slapen in de kamer naast de kids, maar ook wij liggen er wakker van. Niet alleen vanwege het geluid, maar ook omdat we ons zorgen maken om haar. Vriendlief gaat dan wel eens bij haar in bed liggen. Dat lijkt wel te helpen en vindt ze fijn. Of ik neem haar bij mij in ons grote bed. Want in haar bed doe ik zelf geen oog dicht. Ik slaap veel beter in op mijn eigen zachte(re) matras.

Matras kopen

Tijdens het matras kopen was ik overigens ook zo moe, we zaten namelijk midden in onze verhuizing en sliepen veel te weinig. Vroeger sliepen we op een super hard matras en tegenwoordig zwijmel ik heerlijk weg in mijn zachte “nestje”, zoals ik ons bed ook wel noem. Toen wij ons bed uitzochten was het matras ook echt het belangrijkste onderdeel. Handige tip: zorg dat je niet te moe bent tijdens het uitproberen, anders ligt ieder bed heerlijk en is het extra moeilijk om het matras uit te kiezen wat perfect bij je past.

Aangezien slapen mijn tweede hobby is kan ik hier echt zo van genieten. Zeker nu het wat kouder is en je echt helemaal kunt wegkruipen onder de dekens. Toch altijd weer jammer als je dan ’s ochtends weer gewekt word door je kids of je wekker. Zeker wanneer je net aan het dromen bent over die knappe acteur uit die foute kerstfilm van de avond daarvoor.

Zzzzzz

Knusse momentjes samen

Met het regenachtige weer merk ik dat ik op de dagen, wanneer ik alleen thuis ben met de meiden,we vooral veel binnen blijven. Zo gaan we lekker knutselen, spelletjes spelen, kerstfilms kijken of gewoon midden op de dag lekker spetteren in bad. Om daarna lekker in pyjama en warme badjes aan nog even samen te spelen, terwijl ik het avondeten klaar maak.

Nou hoef ik hiervoor gelukkig niet het hele bad vol te laten lopen, maar kan het gewoon in ons Stokke Flexi badje. Ideaal! Zeker nu met de nieuwe badstop,met de warmtesensor. In drie verschillende kleuren geeft hij aan wanneer het water te koud, warm, of te heet is. Hoe handig!

Zo, dat waren weer een paar dingen waar ik erg blij van word.

Waar wordt jij in deze decembermaand zo blij van?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 19 december 2018 at 23:00

  Ik word in deze decembermaand blij van het feit, dat we allemaal gezond zijn en dit jaar goed zijn doorgekomen.
  Geen ziekte, geen ongelukken, dat is al heel wat.
  Ben op het moment de Kerstbrunch aan het organiseren, dat vergt nogal wat werk.
  Is een heel georganiseer en boodschappen doen. Ieder jaar denk ik: Volgend jaar doe ik het eenvoudiger, maar toch blijft het altijd weer bij het oude. Omdat ik dat toch wel gezellig vind.
  Mijn man lacht daar altijd weer om en zegt: ik hoor elk jaar het zelfde liedje.
  Ik ben ook blij dat wij het met onze kinderen en kleinkinderen het altijd weer gezellig hebben en het goed kunnen vinden , wat we ook doen.
  Eerste Kerstdag druk met de familie en tweede Kerstdag is helemaal voor ons zelf.
  Lekker liggend op de bank samen naar films kijken, die steeds zijn blijven liggen, omdat we er zogenaamd geen tijd voor hadden. Lekker snoepen en snacken tot we niet meer kunnen.
  En dan op 1 januari weer aan de lijn gaan doen, niet meer snoepen, meer sporten, wandelen en gezonder eten.
  Wat dacht je zelf, zou het lukken?
  Ik ben bang!
  En straks weer heel blij zijn dat deze drukke maand weer voorbij is en we weer kunnen overgaan tot de orde van de dag.
  Ik wens jou en je familie een FIJNE KERST EN EEN GELUKKIG EN VOORAL GEZOND 2019.