Fashion Giveaway Review Shoptip winactie

Proud To Be Fout (Winactie # 73)

12 december 2018
Weet je nog dat Lola en Coco deze zomer “Too Cool For School” waren in die heerlijke ijsjes pakken van OppoSuits?! Ook voor de Feestdagen hebben ze de (te) gekste pakken om de show te stelen op de kerstborrel van je werk! Ik vind ze geweldig en word helemaal blij van al die foute prints! Ben jij ook proud to be stout en wil je ook zo’n pak winnen? Lees dan snel alles over mijn 4e winactie, tijdens mijn winweek!

Kerstborrel

Wat trek ik in hemelsnaam aan naar de kerstborrel, denk ik ieder jaar weer. Ik vind het altijd leuk om mijn collega’s te zien in hun leukste kerstoutfits. Ik werk namelijk in een concertzaal, waar de meest gebruikte modetrend al jaren vooral bestaat uit band T-shirts en zwarte outfits. Dan is een glitterjurk of mooi pak natuurlijk totaal wat anders!

De outfit welke mij het meeste indruk maakte tijdens een van onze kerstborrels was die van mijn collega die een wel heel opvallend pak aan had. Hij droeg namelijk dit hysterisch kerstpak met een all-over kerstprint. Echt, alle foute kersttruien om hem heen maakten ineens geen indruk meer. Heerlijk proud to be fout! Dit was mijn eerste kennismaking met de pakken van OppoSuits, hysterisch leuk!

Tetris

Ook vriendlief kon wat mij betreft wel zo’n cool pak gebruiken en mocht er zelf eentje uitkiezen. Kon ik meteen kijken hóeveel lef hij heeft, haha. Hij koos voor het Tetris pak, waar ik eigenlijk niet zo verbaasd over was, met zo’n nerd in huis. De dames hier in huis waren niet van hem af te slaan, als moet hij nog even leren hoe hij zijn stropdas moet strikken én mag zijn pak nog iets worden ingenomen. Gelukkig heeft hij een coupeuse als mama, dat komt goed uit!

Miss Testival

Ik koos zelf voor het Miss Testival pak. Die kleurtjes en deze print zijn zo lekker retro. Ook weer super hysterisch, maar o zo gaaf! Ondanks dat hij helaas wat kleiner uitviel dan verwacht, toch vind ik hem erg leuk staan! Eindelijk een toffe outfit voor carnaval, ik kan niet wachten!

Wat vinden wij van OppoSuits?

Wat een vrolijke, hysterische printjes hebben de pakken van OppoSuits. Ik kan daar zo blij van worden! Ik vond het daarom ook erg moeilijk om er één uit te kiezen, want dat was bijna onmogelijk. Wij kozen niet voor een kerstprintje, zodat we ze ook voor andere gelegenheden kunnen dragen.

Een tip om op te letten bij de dames pakken, ze vallen klein uit. Pak dus sowieso een maatje groter voor de zekerheid. Mocht ie dan alsnog te groot zijn, dan kun je hem altijd ruilen voor een maatje kleiner.

WINACTIE (gesloten)

OppoSuits zijn pakken voor mensen met lef, die durft op te vallen in een (lekker) fout pak! Durf jij het (pak) aan? Namens Opposuits mag ik namelijk een pak naar keuze weggeven! Wil jij er graag eentje winnen voor jezelf, je hubby, zoon of dochter, (schoon) vader of moeder of voor iemand anders? Voor de Feestdagen, Carnaval of voor ieder feestje? Volg dan de spelregels hieronder en doe mee!

Hoe kun jij een OppoSuits pak naar keuze winnen?

Laat in een reactie achter welk pak  (model en maat) jij graag wilt winnen en voor wie?!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen of taggen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 16 december 2018. Daarna maak ik de winnaar bekend.

De winnaar is geworden: Kim van de Coevering. Gefeliciteerd! Stuur je mij even je naw gegevens via info@janske.nl dan ontvang je zo snel mogelijk je pak in huis! Veel plezier er mee!

Check hier ook mijn andere winacties!

Dit artikel is tot stand gekomen door een winactie.

Spread the love

You Might Also Like

 • Esther 12 december 2018 at 06:43

  Oe oe oe heel graag het merry mario pak, voor mijn man. Hij is een echte games dus het zal hem super staan😍

 • Esther van nuland 12 december 2018 at 06:46

  Oh sorry vergat de maat erbijbte zetten🤣 voor het merry mario pak voor manlief maat 56/58. Maar wat een gave actie, ik ga duimen, hij een mooi pak ik zijn foute kersttrui hahaha

 • Kelly Aarts 12 december 2018 at 07:00

  Ik doe heel graag mee voor het pak ‘santababe’ voor mezelf! Ik sta voor de klas, hoe leuk is dit dan? Als het klein valt, doe ik graag mee voor maat 40

 • elisabeth maria martina 12 december 2018 at 07:03

  https://www.opposuits.nl/jongens/jongens-kerstoutfit/boys-winter-winner.html 122-128

 • Anna 12 december 2018 at 07:20

  De Lumberjackie maat 40

  Heel gaaf!!
  Facebook: An Na

 • Lisette Kleiweg 12 december 2018 at 07:57

  Wauw, wat waanzinnig leuk ! Ik doe mee voor mijn ‘mooie foute jongen’, https://www.opposuits.nl/pakken/halloween-pakken/cashanova-dollar-pak.html in maat 62 graag.
  Ik volg en like je allang op Facebook en Instagram 😊

 • Linda Hagenaar - Verheezen 12 december 2018 at 08:38

  https://www.opposuits.nl/pakken/kerstpakken/trendy-tartan.html

  Voor mijn lieve man in maat 54 🤩
  Een ruit is een symbool van tegendraadsheid en stijlvolheid. Daarom is Trendy Tartan het perfecte pak voor hem zodat op zal vallen op een elegante manier. Het pak voegt precies de goede hoeveelheid feestelijkheid toe aan de kerstlook. Hij durft deze zeker aan te doen dit kerstseizoen en dan zal hij zeker het beste gekleed zijn van al de vrienden, collega’s en familie.

 • Eline 12 december 2018 at 09:04

  Ohhhh zo out of my comfortzone maar zoooo gaaf! Ik draag bijna nooit printjes. Ik doe graag mee voor lady jag. Als ie klein valt, graag maat 46.

 • Rebecca lippinkhof 12 december 2018 at 09:14

  Winter woman maat 46😍😍

 • Kim van de Koevering 12 december 2018 at 09:38

  Oh heel leuk voor kerst de Dashing Decorator maat 44 , zou echt te gek zijn 🙂

 • E. Wout 12 december 2018 at 09:43

  Wat een leuke pakken… Het liefst zou ik ook een pak kiezen, maar ik wil er een winnen voor mijn zoon! Ik ga voor Red Devil in maat 170/176. Hij is helemaal into rood, vindt het een onwijs mooi kleur… Dus toen ik het zag, dacht ik meteen aan hem. Hij zal het te gek vinden 🍀🍀🍀🍀

 • Jeanine 12 december 2018 at 09:58

  Wauw wat een leuke actie! Ik volg jou op facebook en Instagram. Op Instagram zag ik je bericht en ik dacht: laat ik voor de gein eens kijken. Normaal is dit niet echt iets voor mij, maar wat een mooie pakken! Ik wilde eerst iets voor mezelf uitkiezen en er is zo veel leuks, dat ik niet kon kiezen. Na een kijkje bij de mannenpakken wist ik waar ik voor moest gaan. De Fancy Fireworks in maat 52 voor mijn vriend. Dit zou het perfecte pak zijn voor op de nieuwjaarsborrel. Hij wist nog niet wat hij daar heen aan moest trekken dus nu maar heel hard hopen dat we winnen!

 • Cengiz Kumru 12 december 2018 at 10:02

  Proud to be stout 😊
  En zo blij dat de pakken ook verder gaan dan maat 56👍
  Ik zou zo graag willen meedingen voor pak Navy Royale – Aye Captain – mt 60 omdat ik mij totaal kan vinden in de omschrijving:
  ‘Doordeweeks een respectabele man, in het weekend alle remmen los: stiekem leiden we allemaal een dubbelleven. Met deze OppoSuits badboy om je schouders zal geen collega vermoeden wat jij bedoelt wanneer je over nachtwerk praat. ‘
  😊

 • Rianne Mulders 12 december 2018 at 10:02

  Ik doe heel graag mee voor een miss Rudolph in maat 46 😍
  https://www.opposuits.nl/foute-kerstkleding/kerst-kostuum-pak-miss-rudolph.html

 • Marij brand 12 december 2018 at 10:06

  De Red devil voor m’n zoontje in maat 116. Dat zou en zo gaaf staan bij z’n blonde haar en bleke huisje

 • Tessa 12 december 2018 at 10:12

  Wauw Janske! Ik kan niet kiezen 😇 Ik doe nooit mee met winacties, maar nu kan ik het niet laten. Zaterdag 22 december houden mijn. schoonouders een feest, omdat ze 40 jaar zijn getrouwd. Nu hebben wij er een ‘fout kerst thema’ aan gekoppeld en alle familie/vrienden gevraagd om in een foute kerstoutfit te komen 😬Mijn schoonouders krijgen dan uiteraard van ons ook een foute Kersttrui, maar hoe leuk zou zo’n pak zijn!? Voor mijn schoonmoeder heel graag een kerstpakje in maat 42 (het maakt niet uit welke). Ze zijn allemaal super!! Ik volg je op sociale media, maar kan het niet delen. Het moet een geheim blijven!

 • Maaike 12 december 2018 at 10:37

  Supergrappig deze pakken!

  Mijn zusje Emma heeft net haar eerste echte baan en binnenkort ook de eerste keer een Kerstborrel met werk. Het thema is lekker fout en degene met de foutste coolste outfit krijgt een prijs. Ze had het er nog over dat ze geen geld heeft (haar eerste echte salaris moet nog binnenkomen…) en dat ze nog niet wist wat ze aan moest doen maar dat ze die prijs wel kon vergeten.

  Het lijkt me leuk als ik win om haar te verrassen met het Madam Pac Man pak (we waren vroeger verslaafd aan Pac man dus wou wel passen bij haar) of de Dashing Decorator! Ik gok maat 38!

  En als ze dan nog niet die prijs met haar outfit wint dan heeft ze in ieder geval deze gave outfit!

 • Francis 12 december 2018 at 10:59

  Wat een leuke pakken!! Ik doe graag mee voor mezelf. Ik zie mezelf al lopen in het pak Nordic Noel. In maat 56 (Ik gok maar) Wat een lol zullen we hebben als ik dit aan heb tijdens de kerst. Mijn meiden in een foute kersttrui, manlief in zijn kostuum en ik in mijn eigen kerstpak. Ik ga duimen en hopen

 • Helena 12 december 2018 at 11:58

  ik wil graag : BOYS Spider-Man – https://www.opposuits.nl/jongens/boys-spiderman.html – EU 122/108
  voor Kasper winnen

 • Jacqueline 12 december 2018 at 12:14

  Jullie hebben ook wel de tofste uitgekozen zeg!
  Toch zou ik voor Dashing Decorator gaan in maat S voor mijn dochter. Mijn man heeft al zo’n fout kerstpak en dan zouden ze mooi matchen.

 • Marielle Hermans 12 december 2018 at 12:52

  Het pak confetteroni maat 56 voor Erwin, te dragen tijdens ons gilty pleasure concert met carnalval

 • Will 12 december 2018 at 13:13

  Coole pakken !!
  Het Teen Boys the Lumberjack zou mijn kleinzoon goed staan op feestjes. Echt gaaf!!!
  Dan ga ik voor maat 134-140.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Lisanne Bons 12 december 2018 at 13:42

  Ja, deze zou echt voor mijn vriend zijn. Een roze pak van Opposuits en de kerstbal hangt al in de kast. Ik weet dat TULIPS FROM AMSTERDAM maat 52/54 heel graag zou willen. Dus wie weet….

 • Eveline 12 december 2018 at 14:05

  Ze zijn zo gaaf!!
  Ik doe graag mee voor mezelf 😅
  Het damespak santababe in mt 46 lijkt me wel wat. Zo’n kersttrui is vaak veel te warm.

 • Katrien 12 december 2018 at 14:25

  Hahaha wat een geweldige pakken 😂😂😂 Ideaal voor mijn vriend die ieder jaar verplicht chique gekleed moet met de kerst bij mijn familie .😋😋 een hekel heeft hij daar aan!! 🤶🎅Met dit pak zal hij er schitterend, hilarisch en tegelijk netjes uitzien! 😍😍 mochten we de gelukkige zijn dan dolgraag de fine pine in maatje 56🌲🌲

 • Ingrid van den Broek 12 december 2018 at 16:09

  NORDIC Noelle Maat 40. Voor de kerstborrel en een tripje naar Oostenrijk!! Perfecte outfit. 🎄🎄🎅🎁 #janskenlwinacties

 • Saskia vd H 12 december 2018 at 17:34

  Heel gaaf!!
  De Festive Green in maat 48 voor mijn man!

 • Patricia lubbertje 12 december 2018 at 18:48

  Oh wat zijn die pakken toch leuk. Ik zou graag een pak voor onze zoon Sil willen winnen.
  https://www.opposuits.nl/jongens/jongenspakken-10-16-jaar/teen-boys-red-devil.html
  Deze vind ik zowel gewaagd als stoer en chique. Echt wat voor hem.
  Graag maat 170-176,, wellicht nog iets te groot, maar een maat kleiner is hij al bijna uit. Zo heeft hij nog lang plezier hiervan.

 • Marianne S. 12 december 2018 at 19:43

  Ik ga voor FOXY ORANGE.
  Opposuits geeft al aan dat Oranje de kleur is van warmte en blijdschap is. En dat de kleur draait om positiviteit en emotionele kracht.
  Dat is ook de reden dat we Oranje als huisstijlkleur hebben gekozen. Binnenkort hebben we een feestje. Het zou leuk zijn om Oranje voor de dag te komen.
  Als ik voor een maat groter moet gaan dan ga ik voor 42.

 • Dionne van der Kooij 12 december 2018 at 21:03

  Jouw pak is echt supergaaf! Onze kinderen hebben dit jaar alle 3 een oppsuits kerstoutfit, en het staat ze zo ongelofelijk Hot 😍 hoe gaaf zou het dan zijn als ik naast hun kan stralen in het Nordic Noelle. Maat 42 moet zeker passen zelfs met extra kerst kilootjes haha.

 • Goele H 12 december 2018 at 21:44

  Ik doe heel graag mee voor de boys winter winner in maat 122 voor mijn zoontje. Hij zou dit geweldig vinden om aan te kunnen doen met kerst.
  Ik volg je op Facebook.

 • Annie den Uijl - Oudshoorn 12 december 2018 at 22:15

  De Kerstman zegt “Ho Ho Ho”, 🎅 maar door hem laat ik mij natuurlijk niet terug roepen, als het om deze prachtige actie gaat. Bij dromen zal het nu nog even blijven, maar stiekem begint mijn gezicht al een beetje te stralen. Genieten van de feestdagen gaat dan ook zeker lukken, maar met deze prijs op zak, kan ik Miley de feestdagen stralend laten doorwandelen! 🎄 (maat 92-98)

  https://www.opposuits.nl/foute-kerstkleding/boys-winter-wonderland.html

 • Tamara van Wilsem 12 december 2018 at 22:15

  Heel graag het boys dark knight pak voor mijn zoontje Daley. Dit zou hij echt prachtig vinden!! In maat 104/110.

 • Mirjam Hellingman 12 december 2018 at 22:54

  Dit is echt super leuk, ik zou heel graag het WINTER PAC-MAN™ pak winnen voor mijn puberzoon (maat 54) zodat hij er ook helemaal hip bij kan lopen met de kerstdagen! https://www.opposuits.nl/pakken/winter-pac-man.html

 • Jannemiek Hanszens 12 december 2018 at 22:55

  Ik zou graag het pak “fancy fireworks” winnen voor m’n lieve mannetje winnen in maat 50!! Hoe cool om daar met oud&nieuw en elk andere foute feest in te kunnen shinen🤣

 • Els Wanders 12 december 2018 at 23:19

  De Boys Red Devil voor Niek. Hij draagt nu maat 92. Maar als ze wat kleiner uitvallen kan ik misschien beter voor de 98/104 gaan, dan kan hij het volgend jaar ook nog zeker aan. Pak Santaboss vind ik denk ik wel het leukste, maar kan dan alleen maar met kerst aan, red devil kan daarna ook nog altijd.

 • Irma Schot 13 december 2018 at 07:43

  Gaaf! Dat is weer eens wat anders dan een kersttrui! Ik zou voor mezelf de “dashing decorater” kiezen of mss de “miss Rudolph” in maat 42.

 • Ilse Snoek-Hoogland 13 december 2018 at 07:48

  Heel graag het pak fancy fireworks voor mijn man in maat XL. Omdat hij me afgelopen weekend verrast heeft met een weekend Brugge incl vrije dagen op mn werk geregeld zonder dat ik t wist!

 • Jasmijn 13 december 2018 at 10:10

  Ik doe mee voor de Santa boss voor mezelf :). Geen idee welke maat, moet ik nog even opmeten, maar lijkt me supertof met sneaker! Ik was nog op zoek naar een iets meer casual setje, de fancy one heb ik al. Dit is te gek!

 • Rianne Smit-Bosch 13 december 2018 at 11:25

  Jaaaaa, leuk!! De Lady Jag in maat 46 dan graag. Helemaal Purrrfect 😉 En ook wel fijn dat je hem het hele jaar aan kunt.

 • Babet Jansen 13 december 2018 at 11:36

  Jaaaa opposuites is zo’n tof merk!! Ik gun zo’n hysterisch kerstpak wel aan mijn vriend! Het Nordic Noel pak zou hem denk ik waanzinnig staan in maat 54! Ik ga duimen dat ik hem met kerst kan verrassen met dit leuke pak en ga je ook meteen even volgen op instagram!! 😍

 • Tamara 13 december 2018 at 14:04

  Heerlijk! Alleen bij het kijken van alle outfits duizelt het al. Als je zegt dat ze klein vallen, dan ga ik voor maat 44 van Queen of Hearts, kijken hoeveel harten ik verover 😉

 • Marialicia 13 december 2018 at 14:51

  Wowwie wat een tof actie en ik doe graag mee!!!!!! Ik ga voor ¨Dashing decorator¨ in maat 38 voor mezelf. Duimen maar!!!!

 • Moniek 13 december 2018 at 15:19

  Ik kies pak STARSTRUCK in maat 50 voor mijn man <3
  Superleuk!!!

 • Marian B 13 december 2018 at 16:53

  Wat grappig en leuk! Ik wilde voor mijn zoontje zo’n leuk kerstpak kiezen maar hij zat mee te kijken en hij wil graag het Spiderman pak in maat 122-128. Het is en blijft een pak 😉 Zou leuk zijn als hij deze binnenkort ook echt kan dragen!

 • Anja 13 december 2018 at 19:07

  Geweldige pakken, misschien eens tijd om uit mijn comortzone te stappen, dus ik ga voor: https://www.opposuits.nl/dames-pakken/madam-pac-man.html in maat M

 • Danielle 13 december 2018 at 19:14

  Wat super is dit! Ik vind Winter woman het mooist, in maat 44.

 • Réwana 13 december 2018 at 20:14

  Oh wow, wat gaaf, of we gaan voor de Madam PacMan of het Badaboom pak voor mijn zoontje;) word nog moeilijk😉 Maar we wagen een gokje.

 • Nancy van der kamp 13 december 2018 at 21:00

  Het miss festival pak helemaal geweldig! Maat 42 denk ik dan

 • Angela Nieuwkerk 14 december 2018 at 15:22

  Oooo dit is echt mega gaaf! Dit zijn echt mooie pakken. Wil er wel 1 voor mijn man! Een badaboom. https://www.opposuits.nl/pakken/comic-book-pak-badaboom.html Maat 54

 • Anita H. 15 december 2018 at 04:22

  Ik ga voor Red Ruby, voor mezelf. Maat 36.

 • Janneke 15 december 2018 at 21:29

  Geweldige pakken!! Hoe fouter… hoe beter!
  Mijn vriend vindt deze echt fantastisch
  https://www.opposuits.nl/pakken/merry-mario.html en maat 52 zou fantastisch zijn 🌟🤞🏻🍀
  Behalve dat het een gaaf pak is, heeft het 100 herinneringen aan dit geweldige spel!!

 • kevin gizzie 15 december 2018 at 22:56

  Wat een supergave pakken, wauw! Ik ben niet zo van de pakken met Kerst, maar met dit pak maak ik toch een entree bij mijn schoonouders. Ik zou als gamer voor dit pak gaan natuurlijk (Merry Mario, in maat 50) https://www.opposuits.nl/merry-mario.html. Wauw!

 • Karin 16 december 2018 at 07:40

  Dan ga ik voor Jungle Jane (42) voor mijzelf 🙂

 • Stephanie 16 december 2018 at 12:13

  Ik HOUD van carnaval met alles erop en eraan!! Mijn man is GEK op Marvel..
  Dus….ik zou DOLGRAAG voor hem meedoen zo word carnavallen wel erg leuk!!! Ik krijg hem makkelijk mee en we hebben 5 te gekke dagen!!
  Dus ik zou gaan voor het spiderman of captain america pak in maat 50!! (En deze kleuren kunnen ook makkelijk met kerst hahaha)

 • Birgit 7 januari 2019 at 14:26

  Echt heel leuk! Het concept van Oppo Suites maakt feestdagen nog leuker.