Giveaway kinderkleding Review Shoptip winactie

Lola & Coco in Lucky Leaf (Instagram winactie # 72)

10 december 2018
Mijn 3e winactie in mijn winweek is een wel heel bijzondere. Deze winactie loopt via Instagram en ik organiseer hem samen met de stoere en inspirerende Marloes van het kinderkledinglabel Lucky Leaf. Deze kanjer maakt de leukste kinderkleding met een mooie en belangrijke boodschap. Omdat ik deze boodschap graag wil delen, vertel je er hier wat meer over!

Wie is Lucky Leaf?

Lucky Leaf is een kinderkledinglabel,dat is opgericht door Marloes Klok-Krabshuis. Met haar passie voor kinderkleding én liefde voor haar dochter Guusje besloot ze na hard knokken tegen een depressie er voor om haar dromen te volgen. Een eigen kinderkledinglabel opstarten.

De kleding van Lucky Leaf wordt met liefde gemaakt door Marloes en haar team van vrouwen die ook te maken hebben (gehad) met een burn-out of depressie. Door creatief bezig te zijn verloopt hun herstel beter en wanneer je kleding koopt bij Lucky Leaf help ook jij dus daar een beetje bij. Een geweldig initiatief dus. Niet voor niets was Marloes daarom onlangs (terecht!) genomineerd als wereldverbeteraar bij de Viva400!

Een mooiere wereld begint bij jezelf

Marloes

“Marloes bouwde tijdens haar depressie aan kinderkledinglabel Lucky Leaf en hiermee helpt ze nu andere mensen met een burn-out en/of depressie. Ze stelt haar naaiatelier ter beschikking zodat er 2 dagdelen in de week creatieve dagbesteding gevolgd kan worden. Deze dagbesteding draagt bij aan een beter en sneller herstelproces van de cliënten. De gemaakte kinderkleding verkoopt Marloes vervolgens in haar succesvolle webshop Lucky Leaf. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Bootvluchteling.” (Viva400)

“Een mooiere wereld begint bij jezelf” is haar motto en door in ieder kledingstuk dat extra stukje liefde te stoppen, met bijvoorbeeld een mooie inspirerende tekst er op, maakt ze de wereld telkens weer een klein stukje mooier.

Lucky Leaf

De kleding van Lucky Leaf staat voor geluk, liefde en passie. Stoere kinderkleding met een statement, gemaakt van stoffen vrij van chemicaliën. Lucky Leaf is een merk met een missie en dat is snel zichtbaar door de positieve teksten op de kleding. Teksten als “Good Vibes Only”, “It’s Cool To Be Nice” en “I Love Weird People” hebben allemaal een positieve en duidelijke boodschap. Daar wordt je toch blij van!?

Lucky Kid, Mom & meer

Naast comfortabele kinderkleding kun je bij Lucky Leaf ook de leukste twinning outfits scoren voor jezelf én je kids. Ook  toffe muurstickers, handgemaakte knuffels en verrassende surpriseboxen kun je vinden in de webshop. Alles met liefde gemaakt!

De kinderkleding loopt van maat 80 t/m maat 152 en wordt gemaakt in het eigen naaiatelier in Nederland door Marloes en vrouwen die d.m.v. creatieve dagbesteding sneller hopen te herstellen van burnout en/of depressie.

Lola & Coco in Lucky Leaf

Marloes was zo lief om speciaal voor mijn eigen lucky ladies,Lola en Coco een aantal coole leggings en voor ieder een mooie “Good Vibes Only” sweaterdress te maken. In een feestelijk verpakt pakketje werden we verrast door dit stapeltje geluk. Dat moest natuurlijk even worden vastgelegd op de (lekker veel!) foto’s. Zowel de leggings als de sweaterdress zaten als gegoten!

Beide dames wilden de kleding niet meer uittrekken na de fotoshoot. Dat zie ik als een compliment, haha. De stoffen voelen heerlijk aan en de printjes van beide legging zijn super tof. Schoonmoeder (die zelf coupeuse is en toevallig op visite was) was erg nieuwsgierig nadat ik het verhaal achter Lucky Leaf vertelde en vond de kleding erg mooi afgewerkt. De dames waren vooral onder de indruk van de glitters in de tekst en de blaadjes op de legging waren erg mooi.

Lola en Coco dragen beiden de “Good Vibes Only” sweaterdress €29,95 , “Leaves” legging €24,95 en de “Animal Print Stone” legging (rood) €24,95. Beide leggings zijn ook in harem model verkrijgbaar en de “Animal Print Stone” is ook met groene accenten. 

Good Vibes Only

Speciaal voor de Feestdagen heeft Marloes de feestelijke sweaterdress met de tekst “Good Vibes Only” ontworpen. Helemaal hip met glitters in de tekst, super leuk voor kerst! Hij is er in de kleuren camel, donkergrijs, donkergroen en lichtroze en ook in de maten XS t/m 2XL. Leuk om te twinnen!

Mocht je deze zelf ook willen bestellen voor de Feestdagen, wacht dan niet te lang in verband met de levertijd (1 tot 2 weken). De producten worden handgemaakt op bestelling, vandaar dat het iets langer duurt.

Bekijk hier nog een paar leuke Lucky Leaf toppers:

WINACTIE (gesloten!)

Namens Lucky Leaf mag ik een legging én haarband als setje naar keuze t.w.v. €30,90 weggeven! Je mag daarbij zelf de maat, print en kleur uitkiezen. Super toffe combi voor bijvoorbeeld de kerstoutit van je kind! Gaaf he!?

Check hier alle modellen en kleuren!

Hoe kun jij winnen?

Deze winactie loopt alleen via mijn Instagrampagina. Onder de foto kun je alle spelregels terugvinden. 

De winnaar van deze winactie is geworden: Tilda Timmers! Van harte gefeliciteerd! Ik neem contact met je op.

Wat vindt jij van de Lucky Leaf outfits van Lola en Coco? 

Deze artikelen vindt je vast ook tof om te lezen:

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Sherida 10 december 2018 at 07:48

  Wat een leuk merk met een goeie boodschap! Loot graag mee voor mijn dochtertje jessy❤️

  • Janske 10 december 2018 at 08:08

   Super leuk dat je mee wilt doen. Dit kan alleen via Instagram… Volg daar even de spelregels 🍀

 • Chantal Obbink 10 december 2018 at 09:46

  Leuke kleding! De setjes zijn ook super leuk. Meegedaan op instagram👍

 • Maaike 10 december 2018 at 10:45

  Ik kende het niet maar heb gelijk de webshop bekeken, wat een mooie dingen en handgemaakt ook nog, goed concept. Ik doe mee via Instagram <3

 • Jasmijn 10 december 2018 at 11:10

  Tof! Ik vind de teksten zo leuk… wij doen mee 🙂

 • Marijke horjus 10 december 2018 at 11:43

  Super leuk! Ik doe graag mee voor ons dochtertje Ylva, deze legging vind ik zo leuk🤩LEGGING – SOFT PINK in combinatie met een mooie haarband die op hun site staat, ik heb een keer een haarband gekocht bij hun site lucky leef, en de stofjes zijn zo heerlijk zacht💓 ik ga duimen!

 • Will 10 december 2018 at 16:12

  Wat een leuke kleertjes!!
  Ze staan zo schattig.
  Jammer dat ik geen Instagram heb, maar ik wens iedereen veel succes.

  • Janske 11 december 2018 at 21:11

   Dankjewel lieve Will! 🙂

 • Tamara van Wilsem 12 december 2018 at 22:27

  Heb uiteraard mee gedaan via instagram. Dit zou mijn dochter superleuk vinden!!