Bloghop Giveaway Kerst winactie

Kerstbloghop – VTech Vrolijke Vriendjes Sanne’s Smulparadijs (winactie # 70)

8 december 2018
Kerst staat voor de deur, dus tijd om veel cadeaus weg te geven! Op Janske.nl ga ik de komende dagen de leukste winacties organiseren! Ik begin mijn winweek met alweer mijn 1oe Bloghop, namelijk deze gezellige kerstbloghop! Ook dit keer hebben we samen met 14 super toffe bloggers een coole bloghop met op ieder blog een toffe winactie! Ben je hier vandaag voor het eerst? Welkom op Janske.nl, kijk gerust eens rond! Veel plezier met alle winacties en het ontdekken van alle leuke blogs!

Wat is een bloghop en hoe doe je mee?

Doe je voor het eerst mee met een bloghop zoals deze kerstbloghop en ben je zojuist hier via Janske.nl binnengekomen, dan zal ik even in het kort uitleggen hoe het precies werkt. Een bloghop is namelijk erg simpel en vooral super leuk! In iedere blog zie je naar welke volgende blog je toe moet gaan. Wanneer je deze allemaal volgt dan kom je vanzelf weer op Janske.nl uit. Je hopt dus gewoon van blog naar blog en kunt meedoen met alle winacties die je leuk vindt (alle voorwaarden vindt je op in de desbetreffende blog). Have fun!

Via wie ben je hier gekomen?

Waarschijnlijk ben je hier terecht bent gekomen door te bloghoppen, dan ben je hiervoor dus bij Meermetmama geweest. Op deze blog lees over alle avonturen van mama Maddy en haar 3 kids. Maar ook kun je artikelen lezen van een aantal teamleden die ze heeft verzameld. Met ieder hun eigen verhalen en ervaringen. Handige budget tips, toffe reviews en alles over moeder en kind. Genoeg leuks om te lezen dus!

Wie is Janske? Even voorstellen.

Ben jij vandaag voor de eerste keer op Janske.nl, wat leuk dat je hier bent! Welkom op mijn persoonlijke Lifestyle Blog! Mijn naam is Janske en ik ben mama van twee vrolijke en soms bijdehante dochters, Lola (mei ’14) en Coco (aug ’16). Ik schrijf inmiddels alweer bijna 7 jaar met veel plezier op mijn persoonlijke blog en plaats bijna dagelijks een nieuw artikel.

Wat kun je lezen op Janske.nl?

Ik geef je een kijkje in mijn leven als mama, met daarbij alle genietmomentjes en onzekerheden die ik onderweg tegenkom. Een eerlijk en open blog met een vleugje humor, korreltje zout en soms een dikke vette knipoog. Vaak herkenbaar voor veel mama’s of handig om iets van op te steken. Ik vind het fijn om anderen te kunnen helpen, maar ook om van elkaar iets op te kunnen leren. We willen tenslotte allemaal het beste voor onze kids en doen allemaal maar wat.

Daarnaast schrijf ik over alles waar ik blij van word. Over mijn liefde voor hippe kindermode, de leukste koopjes en shoptips, mijn afvalrace, de leukste kiekjes, toffe uitstapjes en hotspots, maar ook veel interessante reviews, winactiesdiy’s en nog veeeeel meer leuks! Neem vooral een kijkje en laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!).

Je kunt mij natuurlijk ook volgen via:

Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest

Wat kun je winnen op Janske.nl? (gesloten)

Ook op Janske.nl kun je vandaag iets leuks winnen, namelijk Vrolijke Vriendjes Sanne’s Smulparadijs van Vtech! Super leuk voor de allerkleinste kids van 1 tot 5 jaar! Heerlijk speelgoed wat garant staat voor veel speelplezier, duurzaam design en fantasie. Hier zijn de meiden dol op het speelgoed van Vtech en ook dit kleurrijke smulparadijs is een grote hit en daarom ook een toffe shoptip voor kerst! 

Super leuk dus, en nog leuker is dat ik er één mag weggeven tijdens mijn winweek in deze gezellige Kerstbloghop! Lees hieronder even de spelregels, zodat je voldoet aan de voorwaarden.

Hoe kun jij Vtech Vrolijke Vriendjes Sanne’s Smulparadijs t.w.v. €29,95 winnen?

Laat in een reactie achter voor wie jij graag wilt winnen en waarom!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen of taggen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

De winnaar is geworden: Tamara van Wilsem. Stuur je mij je naw gegevens zodat we hem zo snel mogelijk naar je kunnen opsuren? Veel speelplezier gewenst!

Wil je niet wachten op de winactie, maar hem zelf kopen? Dat kan hier (morgen al in huis!):

[bol_product_links block_id=”bol_5c0a504c2075c_selected-products” products=”9200000095090700,9200000058437061,9200000095090696,9200000075632371″ name=”Vtech Vrolijke Vriendjes” sub_id=”” link_color=”FC12C6″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”ED11D7″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”460″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Naar welke Blog ga je nu toe?

Na je bezoekje op mijn blog (hopelijk tot ziens!) stuur ik je door naar Momamour. Hier lees je hoe Anne-Margriet, moeder van 3 kids, haar geluksmomentjes, verwonderingen en frustraties als bewuste thuisblijfmoeder deelt. En dat alles met de nodige doses nuchterheid en zelfspot, maar bovenal met veel (moeder)liefde! Ik kende haar nog niet, maar wat schrijft ze leuk en hoe tof is het om eens te lezen hoe het leven van een bewuste thuisblijfmoeder er uit ziet. 

Ik hoop dat je met veel plezier deze bijzondere kerstbloghop mee hopt en hoop je snel weer eens terug te zien op Janske.nl! De komende dagen heb ik namelijk nog véél meer toffe winacties voor je klaarstaan! Wil je niets missen, zorg dan dat jij mij blijft volgen!

Heb je zin in nóg meer winacties? Check dan al mijn winacties hier!

Graag bedank ik alle andere bloggers voor deze toffe bloghop en Maddie voor de fijne organisatie van deze toffe kerstbloghop!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

78 Comments

 • Reply Daan moerland 8 december 2018 at 08:08

  Wat leuk! Mn meisje is de 18 de jarig en ze zou dit echt GEWELDIG vinden 🤗🍀

 • Reply Patricia
  Twitter:
  8 december 2018 at 08:09

  Super leuk! Ik zou deze graag als kerstcadeautje willen winnen voor onze dochter. Ik weet zeker dat ze hem geweldig vindt!

 • Reply Kerst Bloghop 2018 - MomAmour 8 december 2018 at 08:11

  […] blog bent gestart aan de Kerst Bloghop. Maar wie weet ben je ook wel doorverwezen door Janske van Janske.nl waar je van VTech Vrolijke Vriendjes, Sanne’s Smulparadijs kan winnen. Dank daarvoor […]

 • Reply Clowy
  Twitter:
  8 december 2018 at 08:13

  Deze ziet er heel gezellig uit! En spelen met poppetjes groot of klein is hier een groot feest.
  Dus ik doe mee voor mijn eigen kleine meisje!
  En natuurlijk ga ik even verder hoppen😁

 • Reply jsntine3 8 december 2018 at 08:26

  We volgen je blog al een tijdje en we doen ook weer mee met deze kersthop. Super leuk. Ik zou deze prijs willen winnen voor Mila. Die speelt bij het buurmeisje graag met het vrolijke vriendjes speelgoed. Hiervan hebben we zelf nog niets.

 • Reply Sabine Hensens
  Twitter:
  8 december 2018 at 08:26

  TE LEUK!!! Ook al is ie knalroze ik weet heeeeeeeeeel zeker dat mijn kleine mannetje hier ook veel plezier mee zal hebben. Hij is gek op huisjes met poppetjes. Ik doe graag mee en hoop op een kansje!

 • Reply Dionne van der Kooij 8 december 2018 at 08:26

  Wat leuk Janske dat je ook mee doet met deze bloghop! Doe graag mee voor onze enige dochter. Ze kan wel wat meisjes speelgoed gebruiken tussen alle stoere autos en blokken van haar broers haha

 • Reply elisabeth maria martina
  Twitter:
  8 december 2018 at 08:50

  daar maak ik graag mijn kleindochter blij mee

 • Reply Eline 8 december 2018 at 08:58

  Wat een leukerd! Ik zou deze graag winnen voor mijn dochtertje Yara, voor haar 3e verjaardag volgende maand.

 • Reply Maaike
  Twitter:
  8 december 2018 at 09:08

  Ik denk dat met name mijn jongste zoon dit geweldig zou vinden. Ik waag graag een kansje voor hem.

 • Reply Cindy 8 december 2018 at 09:21

  Dit zou onze dochter helemaal geweldig vinden, super leuk!

 • Reply Annie Thomassen 8 december 2018 at 09:40

  Ik zou het echt superleuk vinden wanneer ik dit smulparadijs zou winnen voor mijn kleindochtertje Fiene. Het VTech kasteel heeft ze al en ze speelt er echt dagelijks zo lief mee. VTech heeft trouwens allemaal zo’n mooi speelgoed voor de kinderen.

 • Reply Willeke Linneman 8 december 2018 at 09:54

  Heel erg leuk! ik doe mee! Mijn kindjes vinden dit vast helemaal fantastisch!

 • Reply Inge h 8 december 2018 at 09:55

  Ik doe mee voor het lieve jongetje waar ik peetouder van ben! Gewoon, omdat hij de liefste is! 😍

 • Reply Trotsema fati 8 december 2018 at 10:00

  Die gaat mijn prinsesje geweldig vinden!
  Ik loot graag mee

 • Reply Nienke 8 december 2018 at 10:11

  Wat een leuke prijs. Ons meisje is hier wat te groot voor maar we hebben een klein vriendinnetje dat bijna twee wordt, dit zou een hele mooie verrassing voor haar zijn.

 • Reply Maaike de Gruijter 8 december 2018 at 10:26

  Ooh onze Maud wordt volgende maand alweer 1! Wat een super leuk cadeau zou dat zijn voor haar 😊

 • Reply Angelique de Vries 8 december 2018 at 10:46

  Heel gaaf! Wij hebben het kasteel voor onze jongste dochter en daar wordt, zelfs door de grotere kids, heel veel mee gespeeld. Dit zou een mooie aanvulling zijn. Ik doe dan ook graag mee voor mijn jongste dochter.

 • Reply Linda Raaijmakers
  Twitter:
  8 december 2018 at 10:58

  Ik wil deze graag winnen omdat ons nichtje Tess dol is op dit soort speelgoed en tante Linda graag punten scoort 😀

 • Reply Heidie van der Steeg
  Twitter:
  8 december 2018 at 11:00

  Leuk die kerst bloghop.
  De prijs die jij mag weggeven is superleuk voor ons kleine nichtje van 1 jaar dus ik doe graag mee. Ze wordt heel binnenkort grote zus en dan komt natuurlijk heel veel bezoek met cadeautjes voor de baby. Hoe leuk zou het zijn als wij haar met de vrolijke vriendjes van Vtech kunnen verrassen.

 • Reply Chantal Obbink 8 december 2018 at 11:17

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter van 1 jaar. Grote fan hier can VTech speelgoed. We hebben al van alles van toet toet en zoef zoef. Het zou erg leuk zijn dit uit te breiden met vrolijke vriendjes. Fantastisch voor de fantasie en van uren speelplezier verzekerd👍

 • Reply Loes 8 december 2018 at 11:53

  Graag wil ik winnen voor mijn oudste zoon: hij speelt overal een smulparadijs na dus als het zo zou kunnen dan zou het helemaa mooi zijn!

 • Reply Majonne Twigt 8 december 2018 at 12:30

  Ik wil deze winnen voor mijn nichtje van 2, wat een prachtig kado voor onder de kerstboom!
  Zou zo leuk zijn eens iets nieuws te geven ipv tweedehands speelgoed van mijn kinderen (hoe goed dat er ook nog uitziet)

 • Reply Hilde Gomis 8 december 2018 at 12:49

  Superleuk! Hier al heel wat van vrolijke vriendjes en zoefzoef dieren in huis maar deze is ook wel weer heel erg leuk hoor. Onze 2 meiden zijn dol op spelen

 • Reply Marijke Horjus
  Twitter:
  8 december 2018 at 13:22

  O wat is dit een vrolijke speelset zeg!Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje Ylva 💕🤞 nu DUIMENDUIMENDUIMEN😄🤞🍀

 • Reply Sherida 8 december 2018 at 13:23

  Ziet er echt leuk en gezellig uit. Doe graag mee voor mijn dochter jessy❤️❤️

 • Reply Iris 8 december 2018 at 13:46

  Wauw, dat is leuk. Voor onze zoon hebben we een toet toet garage, en deze vrolijke vriendjes zouden wel heel leuk zijn voor onze dochter!

 • Reply Tamara 8 december 2018 at 13:48

  supercute! Ik doe mee voor Marie!

 • Reply Anna
  Twitter:
  8 december 2018 at 14:15

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia

  Facebook: An NA

 • Reply Jolien Versluis 8 december 2018 at 14:41

  Wat leuk! Doe graag mee voor mijn kleine smulaapje Lily!

 • Reply Marjolein 8 december 2018 at 15:01

  Superleuk voor mijn peuter! Het ziet eruit of haar fantasie hier lekker mee wordt geprikkeld. Ik volg je via Insta.

 • Reply Lesley W. 8 december 2018 at 15:24

  Voor mijn lieve nichtje Yara, omdat ze mijn zonnestraaltje is – en met dit mooie speelgoed, slaat de Kerstman de plank zeker niet mis.
  Ze is zo lief, knap en braaf geweest – en daarom wil ik haar dolgraag met de ‘Vrolijke vriendjes Sanne’s smulparadijs’ verrassen dat wordt dan gegarandeerd een feest.
  💝 #fingerscrossed

 • Reply Regina Cocco - Karst
  Twitter:
  8 december 2018 at 15:29

  Superrrr schattig dit Vrolijke Vriendjes Sanne’s Smulparadijs van Vtech! Super leuk voor mijn kleindochtertje die er uren speelplezier aan zal beleven samen met oma natuurlijk. Want als ik dit speelgoed zie, voel ik mij echt weer als een kind en speel ik lekker met haar mee 😍
  Ik volg via instagram, twitter en facebook.
  Fijne feestdagen gewenst 🎄

 • Reply Carolena Poortvliet 8 december 2018 at 15:48

  Super leuke actie❣️ Mijn kleindochtertje zou hier ENORM veel plezier aan beleven, dus Ik ga voor haar meedoen!

 • Reply Lieke 8 december 2018 at 15:52

  Jaaaaa Lauren zal dit smulparadijs zoo leuk vinden!!! Ze is helemaal gek op de vrolijke vriendjes en op ijsjes;) wat een top prijs, Janske!! Hopelijk winnen wij!!! Of Ja Lauren;) hahahaha

 • Reply Michael Bouwman
  Twitter:
  8 december 2018 at 16:00

  Zou super leuk zijn mijn kleine meid hiermee te mogen verrassen met dit super leuke cadeau voor onder de boom!

 • Reply Danielle 8 december 2018 at 16:06

  Leuk speelgoed voor bij mij thuis voor mijn lieve nichtje wanneer ik op haar pas.

 • Reply Cindy L 8 december 2018 at 16:53

  Aaah voor mijn meisje is echt HÉÉL HÉÉL erg LEUK.
  Ze is 17e jarig dus zou te GEK verjaardagscadeau.

 • Reply Riggie van lochem 8 december 2018 at 17:03

  Wat leuk zeg. Ik doe graag mee voor mijn kongste die gek is op v tech speelgoedm

 • Reply Kristel Gubbels-daemen 8 december 2018 at 17:34

  Hier maken we graag kans op we hebben 2 dochters in de leeftijd van 1 en 4 jaar perfect cadeau voor hun om samen mee te spelen.

 • Reply Lieke van Veen
  Twitter:
  8 december 2018 at 17:47

  Ik zou graag meedoen voor een kennis van me omdat haar dochter bijna jarig is.
  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

 • Reply E. Wout
  Twitter:
  8 december 2018 at 18:25

  Heel graag voor mijn kleine nichtje; zij is hier helemaal gek van!

 • Reply Annemieke 8 december 2018 at 20:17

  Heel leuk!! Ik doe graag mee voor onze twee meiden die dit fantastisch gaan vinden!😄

 • Reply Linda 8 december 2018 at 20:51

  OOoo deze vind ik echt heel erg leuk zeg!
  Ik maak heel graag kans voor mijn dochtertje Fenna! (Op IG volg ik je ook, fennaisgrotezus)

 • Reply Lynn Mahieu 8 december 2018 at 21:43

  Die zal mijn dochtertje Fenna heel leuk vinden! Zij is altijd super blij als ze met dergelijke dingen kan spelen! 😀

 • Reply Nadine 8 december 2018 at 22:10

  Ik doe graag mee voor mijn oppaskindje. Ze wil dit zo graag hebben! 🙂

 • Reply Mientje L 8 december 2018 at 22:11

  Deze zou ik graag winnen voor ons dochtertje. Heel leuk!

 • Reply Kelly Aarts 8 december 2018 at 22:40

  Vrolijke Vriendjes zijn zo geweldig leuk! We hebben hier een flinke bak vol, maar deze set is ook wel erg leuk. Ik doe dus gewoon mee voor mijn eigen meiden!

 • Reply Suzana 8 december 2018 at 23:28

  Mijn dochterje is helemaal weg van vrolijke vriendjes en speelt er dagelijks mee, deze zal ze geweldig vinden 😍

 • Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Twitter:
  8 december 2018 at 23:49

  Wat een vrolijk speelgoed. Mijn dochters zijn er te groot voor, maar mijn nichtje word bijna 1. Sit zou een fantastisch verjaardagscadeau zijn.

 • Reply Will 9 december 2018 at 00:20

  Leuk weer zo’n Kerstbloghop
  Natuurlijk doe ik weer mee.
  Mijn jongste kleindochter vindt dit Vrolijke Vriendjes Sanne’s Smulparadijs van VTech vast heel leuk.
  Ik wil haar ogen wel eens zien als ze dit uitpakt.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Reply Jacqueline 9 december 2018 at 11:39

  Weer een leuke blog hooo ik doe graag mee voor mijn dochtertje zeineb

 • Reply Chantal den Haan 9 december 2018 at 13:53

  Super leuk voor mijn meisje van 2,5jaar.😍 Loving it! Fingers crossed 🍀

 • Reply Loes van Bommel 9 december 2018 at 15:44

  Leuk voor ons dochtertje. Ze is er nu nog te klein voor, maar haar grote broer kan zich hier tot die tijd ook prima meer vermaken!

 • Reply Annabel de Ruiter 9 december 2018 at 15:46

  Leuk! Ik doe graag mee voor Liselotte’s vriendinnetjes die bijna 3 worden (tweeling). Dit zullen ze vast erg leuk vinden 👌🏽💕✨

 • Reply Miekske DIngens 9 december 2018 at 17:09

  Graag een kansje op deze leuke actie!

 • Reply Ilja W 9 december 2018 at 19:11

  Ik heb een klein nichtje wat hier graag komt spelen en zou voor haar graag meedoen als verrassing. Maar ik denk dat mijn neefje dit ook erg leuk zou vinden.

 • Reply Claudia Diependaal
  Twitter:
  9 december 2018 at 21:22

  Hoi hoi!

  Wauw! Echt een GE-WEL-DIG mooie prijs! Onze kleindochter zou hier heel erg blij mee zijn! Daarom doe ik ook erg graag mee!

 • Reply Andy E 9 december 2018 at 21:32

  Mijn dochtertje van 3 zou dit smulparadijs geweldig vinden om te winnen. Ik doe heel graag mee voor haar. Ik volg je op FB en reageerde en tagde daar al.

 • Reply Cindy Framke 9 december 2018 at 22:58

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. Hier kunnen ze heerlijk samen mee spelen.

 • Reply Jeanine 10 december 2018 at 00:42

  Deze is leuk! Ik maak graag kans voor mijn dochters van bijna drie en één.

 • Reply tine van aken 10 december 2018 at 14:26

  Dochtertje Hélena is jarig in januari en een echt smulaapje! Zou haar graag verrassen met dit smulparadijs, lachend snoetje verzekerd!

 • Reply melissa
  Twitter:
  11 december 2018 at 10:52

  ons kleine lieve wonder-nichtje wordt bijna 1 jaar en dit zou een perfect cadeautje zijn voor haar. onze kinderen zijn al een stuk groter en we hadden niet op ons wonder-nichtje gerekend dus al die leuke vtech vrolijke vriendjes hebben we niet meer. vonden ze wel altijd heel leuk! ik doe daarom graag mee.

 • Reply Adriana de Ruiter 11 december 2018 at 10:53

  Goedemorgen!

  Wat een prachtig speelgoed geef je weg! Onze pleegdochter speelt nu met een vierdehands littlepetshop huisje en hoewel ze het geweldig vind, gun ik haar dit smulparadijs enorm! <3

  Fijne decemberfeestmaand! 😀

 • Reply Saskia de Reus 11 december 2018 at 12:00

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Winkeltje spelen is 1 van haar favoriete spelletjes.

 • Reply Katja Hendriksen 11 december 2018 at 23:28

  Ik loot graag mee voor de tweeling van mijn zusje; wij zijn allemaal dol op smullen, dusssssss heerlijke prijs 😉

 • Reply Marieke 11 december 2018 at 23:43

  Jaa geweldig, ik doe graag mee voor onze tweeling. Ze zijn ook nog eens jarig volgende week woensdag dus een geweldig cadeau

 • Reply Adrienne 12 december 2018 at 11:33

  Wat een leuke pagina en ik ga je zeer zeker volgen! Altijd leuk om verhalen te lezen van andere mommy’s. Mijn dochter heeft al veel gekregen van vrolijke vriendjes. Maar hier had ik nog niet van gehoord. Lijkt me heerlijk (smullen) om samen te spelen 💜

 • Reply Maud
  Twitter:
  12 december 2018 at 11:39

  Ik doe graag mee voor onze meisjes Fenne en Saar. Ze zijn nu 1,5 jaar en 3,5 jaar oud en ze beginnen steeds meer samen te spelen, hier maak ik ze vast heel blij mee!
  Maud recently posted…Recept: de lekkerste Kerst koekjes met royal icing en versiering (gingerbread koekjes)My Profile

 • Reply Nele 12 december 2018 at 14:33

  Ik zou hem graag willen winnen voor onze dochter. Ze is jarig begin januari, maar haar verjaardag verdwijnt wat in de sfeer van het oudjaar vieren dus verdient ze wel een extra cadeautje.

 • Reply Goele H 12 december 2018 at 21:54

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, gewoon omdat ze het verdient om eens iets te krijgen omdat ze zo een geweldig stoere chick van 3 jaar is dat zo enorm goed haar plan trekt.

 • Reply Tamara van Wilsem 12 december 2018 at 22:35

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn oppaskindjes. Ik heb een jongensgezin met maar 1 dochter en ook vooral jongens onder de oppaskinderen. Hiermee kan ik mijn meidenspeelgoed aanvullen. En hier zullen ze uren speelplezier van hebben!

 • Reply Marian B
  Twitter:
  13 december 2018 at 15:32

  Wat zou dit leuk zijn voor mijn dochtertje Sanne (net 2) , haar eigen Smulparadijs! En laat haar nou gek zijn ijs. Dit gaat zeker in de smaak vallen, ik doe graag mee!

 • Reply Denise 15 december 2018 at 22:25

  Dit zou noa geweldig vinden, superleuk zeg!! 😍😍

 • Reply Daan Moerland 16 december 2018 at 07:54

  Dat ziet er erg vrolijk uit! Mn meisje is dinsdag jarig en eigenlijk kan ze alleen maar goed spelen met het leuke speelgoed van vtech 🤗 dit zou ze een geweldige verrassing vinden 🤗🍀

 • Reply Miranda wils 16 december 2018 at 08:56

  😍😍😍😍 superleuk zeg
  Wat zou mn meisje daar blij mee zijn 🍀🍀

 • Reply Sjoerd hendrikse 16 december 2018 at 22:27

  Wat ziet dat er weer leuk uit zeg! Daar zou ik mijn kleine meisje heel erg blij mee maken! 😀🌲

 • Reply Liane de Boee 17 december 2018 at 18:58

  Ik doe mee voor ons dochtertje Zoë. Na vele dokters en ziekenhuis bezoekjes hebben wij nu eindelijk uitslagen binnen van diverse allergieën. Ons meisje is zo stoer geweest en verdient wel een cadeautje!
  #janskenlwinactie

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge