Fotodagboek Personal Persoonlijk Pictures

De 15 leukste kiekjes #39 – November 2018

2 december 2018
November, wat was je mooi en wat was het druk! Mijn maand bestond uit heeeel veel toffe samenwerkingen op Janske.nl met super veel toffe winacties, leuke uitstapjes, Black Friday gekte en nog veel meer leuks. Ik heb de leukste 15 kiekjes weer verzameld om terug te blikken op deze mooie maand. Kijk je mee?

Op uitnodiging van Toverland mochten we komen kijken bij het Sinterklaasfestijn. Wat een leuke dag was dat. Samen met opa en oma genoten we van de attracties en gingen we op Pieten jacht. Na een leuke middag bedankten we Sinterklaas nog even persoonlijk voor de geweldige middag!

Wauuwww…..die wil ik!

Samen in de draaimolen met papa. En nog een rondje, en nog een, en nog een…

Coco zit momenteel in haar knuffel fase. Ze is dol op knuffelen, maar ook minstens net zo dol op knuffels. Dit zijn haar favorieten op dit moment.

Lola had een nieuwe slaapplek gevonden in de woonkamer….hahaha…ik vond dit zo grappig, dat ik er snel een foto van gemaakt heb.

Voor het eerst gingen we met het hele gezin naar de film. Dat was een groot succes. De meiden genoten en gingen naar huis met een filmdiploma én een mooie ballon.

Wat genieten Coco en ik samen van onze ochtendjes met zijn tweetjes. Zo gezellig samen spelen en naar de gym. Echt even tijd voor elkaar.

Ook dit jaar genoten we van GLOW in Eindhoven. Lola was vooral onder de indruk van de mooie etalages bij de Bijenkorf, want wauw, wat waren die mooi! Wie straalt er harder, Lola of die 25 glitterballen?

Even samen dollen in de keuken. Wat een pret.

Bofkontje Lola mocht veel tof speelgoed uittesten voor Sint, met als absolute favoriet, toch wel de LOL Surprise Bigger Surprise. Wat een feest was dat! Een uur lang cadeautjes uitpakken! Wow!

Kijk d’r dan spelen. Ik kan er naar blijven kijken, zo leuk!

Coco het boselfje.

Samen een kabouterpad wandelen is zo leuk in de herfst. Al die mooie kleuren, zo mooi!

Vriendlief had zijn camera meegenomen, super leuk, want dat leverde een aantal mooie plaatjes op.

Voordeel van spelen in een huis met jongens…je kunt de langste trein bouwen van allemaal!

Dit waren mijn leukste kiekjes van november. Het was weer genieten!

Nu gaan we lekker genieten van de gezelligste maand van het jaar, december. Ik heb er zin in!

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige leukste kiekjes.

Spread the love

You Might Also Like