Persoonlijk Review Shopping Shoptip Sinterklaas

Foto op hout – persoonlijke shoptip voor de Feestdagen!

29 november 2018
Tussen al het shoppen van nieuw speelgoed door, is het natuurlijk ook al tijd om te kijken naar kerstcadeaus voor de rest van de familie. Maar wat is nou echt leuk om cadeau te geven? Als ik deze vraag stel aan de opa en oma’s krijg ik standaard als antwoord; “foto’s van de kleinkinderen, daar zouden we echt blij mee zijn!” Dus ging ik op zoek naar een persoonlijk (foto) cadeau en zag ik dat een foto op hout goedkoop en ook een super persoonlijk cadeau is. Een persoonlijke shoptip voor de Feestdagen dus!

Fotoshoot

Eind september hadden wij als gezin onze eerste echte fotoshoot samen in een echte fotostudio. Dit was ontzettend leuk en op foto’s die wij hiervan uitkozen was dit ook duidelijk zichtbaar. De meeste hiervan waren zo ontzettend leuk, dat ik ze het liefst allemaal wilde uitvergroten en ophangen.

Vroeger wist ik zeker dat ik nooit mijn huis vol zou hangen met foto’s van mijzelf of de kinderen, maar als ik nu rondkijk in mijn woonkamer, dan zie ik er toch al een flink aantal. Stiekem is het namelijk toch wel erg leuk om je mooiste kiekjes uit te vergroten en om er zo dagelijks van te kunnen genieten.

Foto op hout

Zo hebben we al een aantal foto’s op canvas en aluminium, maar nog nooit eerder bestelde ik een foto op hout. Waarom ik dit nooit eerder deed? Ik denk dat ik bang was dat je door de foto het hout op een lelijke manier doorheen zou zien, maar voor deze keer wilde ik het graag toch eens kijken of dat echt zo was!

Ik bestelde 3 foto’s op hout, met een whitewash er overheen. Dit laagje zorgt er voor dat de foto nog beter tot zijn recht komt. Zeker bij foto’s met personen er op wordt dit aangeraden. Ik liet twee close-ups van de dames afdrukken en één grappige gezinsfoto. Foto’s die ook goed passen bij de sfeer van het hout.

Perfecte combinatie

Ons toilet was al jaren toe aan een kleine make-over en eigenlijk was ik al een tijdje op zoek naar een leuke invulling van het wandje waar je tegen aankijkt wanneer je op de pot zit. De grappige close-ups van Lola en Coco vond ik hier perfect bij passen. De mooie foto’s in combinatie met het hout past perfect in de sfeer van ons kleinste kamertje in huis.

Het bestellen van de foto’s was zo gepiept. Het enige wat even duurde was het passen en meten met de gleuven van de planken op de foto’s. Ik wilde namelijk niet dat er een gleuf precies op de oogjes zat. Gelukkig kon ik dit heel makkelijk checken tijdens het bestelproces. Dat was wel erg fijn! Binnen een paar werkdagen kreeg ik mijn bestelling al in huis en kon ik eindelijk het eindresultaat bewonderen. Ik was zo benieuwd!

Wauw!

Mijn eerste reactie was meteen “Wauw!” Wat ontzettend gaaf, zo’n foto op hout. Het zag er nog veel mooier uit dan ik had verwacht en de foto’s waren echt perfect afgedrukt. Het hout maakt de foto’s juist wat “warmer” en sfeervoller, echt zo tof! Inmiddels hebben alle drie de foto’s hun plek in huis gekregen en geniet ik telkens weer van die vrolijke snoetjes aan de muur.

Ik ben blij verrast met de kwaliteit van de foto en vind het een super toffe shoptip voor een persoonlijk cadeau. Leuk voor de Feestdagen of voor een ander bijzonder moment. Echt een aanrader dus en zeker niet de laatste keer dat wij een foto ophout zullen afdrukken! Eens kijken welke we voor de opa en oma’s gaan bestellen!

Heb jij al eens een foto op hout laten afdrukken?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like