Eindhoven My Adventures Uittip

Waar ik blij van word #5 – Kleuterbios, Woezel & Pip & Sinterklaas (spelen)

20 november 2018
Oh, wat is dit toch een mooie tijd, zo vlak voor de feestdagen. Sint en zijn lieve Pieten, die weer in het land zijn, allerlei leuke uitstapjes met ons gezin en alle cadeautjes die ik weg mag geven op Janske.nl. Dat zijn toch wel de kersen op de taart, even zelf Sinterklaas spelen en veel kindjes blij mogen maken. Daar word ik echt blij van!

Bofkontjes

Deze twee vrolijke spruitjes zijn absoluut bofkontjes met een blogger als mama. Ze helpen goed mee met het uitproberen van het speelgoed voor Sint en beseffen ook wel dat ze heel veel geluk hebben. Ze helpen goed mee en ik zie ze genieten. Daar kan ik zo blij van worden.

Sinterklaas spelen

In deze periode is het extra leuk omdat ik op Janske.nl de mogelijkheid heb om nog veel meer kids blij te maken met veel leuke cadeautjes uit winacties. Ik voel mij zelf een beetje Sinterklaas en word blij van alle reacties en blije winnaars. Dat is zo ontzettend tof! De komende dagen zal ik daarom hier nog een heleboel leuke cadeautjes gaan weggeven, en blijf ik nog even voor Sinterklaas spelen. Yay!

Kleuterbios

Dit weekend gingen we met zijn vieren voor de eerste keer naar de Kinepolis Kleuterbios in ‘s-Hertogenbosch. Coco’s eerste keer naar de film. We gingen “Winterpret” van Buurman en Buurman en naast de film zelf waren er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zo konden de kinderen zelf Buurman & Buurman maskers maken, lekker kleuren en zich uitleven op een springkussen in de foyer van de bioscoop.

Filmdiploma

Ook was er ranja met een rietje en kon er popcorn worden gekocht in het snoepwinkeltje. Beide dames hielden het prima vol om de hele film te blijven zitten en snoepten heerlijk van de popcorn. Na afloop kregen ze zelfs een filmdiploma én ieder een mooie ballon. Wat een leuk uitstapje zo voor die kleintjes. Fijn dat er allemaal gezinnen met kleine kids zijn, dus het geluid staat zachter en niemand kijkt raar op wanneer er ineens een peuter bij je voeten voorbij kruipt, hihi. Het was zeker voor herhaling vatbaar dus!

Op 16 december 2018 is er opnieuw een Kinepolis Kleuterbios op verschillende locaties in Nederland. Dit keer draait de film “De Fabeltjeskrant” . De trailer zag er veelbelovend uit, dus wie weet zien we je daar wel!

Woezel en Pip en de Tijdmachine

Van ons bioscoopavontuur konden Lola en ik bijna meteen door naar het Parktheater in Eindhoven. Daar mochten we de theatervoorstelling van Woezel en Pip & de tijdmachine bijwonen. We hadden namelijk 2 vrijkaartjes gewonnen bij Go-Kids Eindhoven. Al eerder bezochten we een Woezel en Pip voorstelling, dus we wisten wel dat het super leuk zou worden.

Twee duimpjes omhoog!

Zoals verwacht was de voorstelling weer erg tof. Het onderwerp tijdmachine was misschien nog net wat ingewikkeld voor de kleinste kids, maar het decor, de special effects en de grappen tijdens de voorstelling waren wel weer erg leuk. We vonden het allebei weer super tof! Natuurlijk moest er ook even een foto gemaakt worden met Pip en kreeg Go-Kids Eindhoven twee duimpjes omhoog als bedankje.

Go-Kids Eindhoven

Ik volg Go-Kids Eindhoven zelf al een tijdje en kijk er regelmatig voor leuke uitstapjes in omgeving Eindhoven. Je vindt er een uitgebreid overzicht van de leukste uittips voor het hele gezin. Genoeg inspiratie om een saaie zondag te veranderen in een feestje! Zo vindt je er nu bijvoorbeeld alles over de Sinterklaas activiteiten in de maandagenda, super handig!

Ook kun je er regelmatig mee doen met winacties, waarbij Lola en ik dit keer de gelukkige winnaars waren. Nogmaals bedankt voor deze toffe prijs! Heb je zelf kids en woon je in (omgeving) Eindhoven, dan moet je zeker Go-Kids Eindhoven even gaan uitchecken!

Zo, dat waren weer een paar dingen waar ik momenteel heel erg blij van word!

Waar wordt jij nou blij van op dit moment? 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Waarschijnlijk vindt je deze “Waar ik blij van wordt…” artikelen ook leuk om te lezen:

Spread the love

You Might Also Like