Black Friday winactie

Aankondiging – Black Friday Overzicht & Winweek!

18 november 2018
De komende week is het een gekkenhuis hier op Janske.nl! Naast de super toffe winacties die momenteel lopen, heb ik er volgende week namelijk nog een aantal voor je! Ook staat zoals ieder jaar mijn Black Friday kortingscodes overzicht binnenkort weer online! Deze zal continu worden aangevuld, dus zet hem zeker even tussen je favorieten!

Black Friday Kortingscodes overzicht

Ben jij dol op shoppen en koop je net als ik graag in de sale? Wil jij tijdens Black Friday het liefst een beetje overzicht tussen AL die verschillende webshops en kortingscodes? Dan ben je de komende week op Janske.nl op het juiste adres!

Net als in 2016 én 2017, heb ik ook dit jaar weer een Black Friday kortingscodes overzicht voor je klaar staan. Op dit moment begint de lijst al lekker te groeien. Zodra hij online staat zal ik hem daarnaast ook regelmatig aanvullen met nieuwe codes, zodat alle toffe webshops met korting er op komen te staan.

Zelf een webshop?

Heb je zelf een webshop en doe je mee met de Black Friday Madness? Wil je ook dat ik jouw webshop vermeld in mijn overzicht? Stuur dan even een e-mail naar info@janske.nl met daarin de volgende info: Webshop (naam + link) | hoeveel % Korting | Kortingscode | Vanaf wanneer tot wanneer is de korting geldig | extra info over je webshop (wat verkoop je). Wie weet staat jouw webshop er dan ook tussen!

No Black Friday?

Heb je een webshop maar doe je bewust niet mee met Black Friday? Vindt je het toch leuk om genoemd te worden in het artikel, zodat alle enthousiaste shoppers toch bij jou langskomen om te gezellig te komen shoppen? Stuur dan even een e-mail naar info@janske.nl met daarin de volgende info: Webshop (naam + link) & wat je verkoopt.

Winweek

Naast alle Black Friday madness organiseer ik ook mijn eerste winweek, ja johik zei toch dat het een gekkenhuis wordt?! Wat ik precies ga weggeven, houd ik nog heel even als verrassing, maar wat ik wel kan verklappen is dat het leuke cadeaus zijn voor de Feestdagen, voor het hele gezin! Voor ieder wat wils dus en té leuk om te missen!

Hoe kun je mee doen?

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Maar vergeet ook vooral niet om een reactie achter te laten onder de winactie op Janske.nl.

Doe jij al mee?!

Daarnaast maak ik de winnaar bekend van de L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! – Mega winactie, waar je alleen vandaag nog aan mee kunt doen! Doe je trouwens al mee met de Sinterklaasbloghop VTech DigiArt Kleuren met Lichtjes winactie!

Een super leuk gekkenhuis op Janske.nl komende week dus! Tot morgen!

Ga je ook lekker shoppen en mee doen met de winacties volgende week?!

 

Spread the love

You Might Also Like

 • elisabeth maria martina 18 november 2018 at 08:12

  ik laat me graag verrassen, het zal vast nog wel in mijn schoen passen

 • Chantal 18 november 2018 at 08:22

  Superleuk.
  Dat is me een drukke week volgens mij.
  Ook op insta meteen ff gevolgd.
  Superleuk om alles te lezen.
  Je schrijft erg leuk en vooral vrolijk.
  Fijne zondag

 • Will 18 november 2018 at 14:11

  Leuk altijd die winacties op jouw gezellige blog.
  Natuurlijk doe ik weer mee.
  Heb ook meegedaan met de Sinterklaasbloghop.
  Shoppen? O, dat doe ik in deze maand héél veel, vooral voor de kleinkinderen. en natuurlijk voor de Kerst.
  Ik ga morgen even weer kijken en een fijne dag nog!