Kids Review Shoptip Sinterklaas

VTech DigiArt Magisch Tekenbord 3 in 1 & Kleuren met Lichtjes (Shoptip!)

16 november 2018
Ik heb twee meiden in huis die dol zijn op kleuren en waarvan er eentje er op school bezig is met het leren van alle letters van het alfabet. Toen ik hoorde dat Vtech DigiArt hiervoor ontzettend leuk nieuw educatief speelgoed heeft uitgebracht, wist ik meteen dat het VTech DigiArt Magisch Tekenbord 3 in 1 en  Kleuren met Lichtjes hier goed in de smaak zouden vallen!

Vtech DigiArt Kleuren met Lichtjes

“Kinderen leren stap voor stap vormen, voorwerpen en dieren tekenen door de lichtjes te volgen. Door één van de 50 bijgesloten kleurplaten in het bord te plaatsen zal deze op magische wijze worden herkend! Volg de kleurinstructies en maak de allermooiste creaties. Laat je fantasie de vrije loop en teken, kleur en leer keer op keer!

Leer meer dan 70 vormen, voorwerpen of dieren tekenen. Ook kun je op het bord tekenen met een whiteboard marker (niet inbegrepen). Maak de mooiste creaties met de verschillende vormen in het sjabloon en luister tijdens het tekenen en kleuren naar een van de 15 vrolijke melodietjes. “

Wat zit er allemaal bij:
 • DigiArt – Kleuren met lichtjes
 • sjabloon en opbergvak
 • 50 kleurplaten en 10 witte vellen papier
 • 6 waskrijtjes
 • 12 extra kleurplaten kunnen gratis worden gedownload van vtech.com/downloads

Adviesleeftijd: 3-6 jaar | Adviesprijs: €29,95

 VTech DigiArt Magisch Tekenbord 3 in 1

“Ontdek je creatieve talent en maak de mooiste creaties met de lichtjes op het tekenbord. Gebruik de magische pen en volg de knipperende lichtjes op het whiteboard om meer dan 150 letters, cijfers, vormen, dieren en voorwerpen te leren tekenen. Dit magisch tekenbord is eenvoudig te transformeren van whiteboard, naar krijtbord of tekentafel.”

Wat kun je er allemaal mee?
 • Teken en leer met de magische pen!
 • Leer tekenen en kies uit meer dan 150 letters, cijfers, vormen, dieren en voorwerpen
 • Schrijf stap voor stap cijfers en de letters van het alfabet
 • Teken alles wat je wilt met de magische pen en/of whiteboardmarker (niet inbegrepen)
 • Het ontdekken en verkennen wordt beloond met vrolijke zinnen, grappige geluiden en animaties op het led-scherm
 • Regelbaar volume (fijn voor papa en mama)
 • Stevig en duurzaam design
 • Automatische uitschakeling (scheelt weer batterijen)

Adviesleeftijd: 3-7 jaar | Adviesprijs: €69,95

Verbeterpuntje:

Persoonlijk vind ik het jammer dat juist het magische schrijfgedeelte van het bord zo klein is. Je zou verwachten dat ze het complete schrijfgedeelte van het bord zouden gebruiken, zodat je ook wat meer mogelijkheden krijgt. Lola en Coco lijken hier overigens totaal geen moeite mee te hebben, dus speeltechnisch maakt het voor hen niets uit.

Wat vinden Lola en Coco van DigiArt?

Mijn testpanel van 2 en 4,5 jaar oud is dol op kleuren, maar kan dit nog niet binnen de lijntjes. Lola zit sinds kort in groep 1, waar ze steeds meer letters leert schrijven. Deze twee producten van Vtech zijn daarom perfect voor haar leeftijd. Het kleuren met lichtjes bord leert haar netjes binnen de lijntjes kleuren op een vrolijke en speelse manier. De geluidjes, lichtjes en muziek maken het nóg leuker om er kleurplaten op te maken.

Stapels kleurplaten

Ondanks dat Coco pas twee jaar oud is, wil ze vanaf nu liever kleuren met lichtjes dan op een normale kleurplaat. Zelf een kleurplaat kiezen, hem er in stoppen en kleuren maar! Ze vindt het helemaal te gek! Wat extra handig is, aan de achterkant zit een opbergsysteem waar je alle 50 kleurplaten én de zes krijtjes snel en makkelijk in kunt opbergen. Zo is de DigiArt kleuren met lichtjes ook ideaal op mee op reis te nemen. Veel leuker dan een simpel kleurboek met krijtjes natuurlijk.

Zowel Lola als Coco zijn er dol op en hebben beiden al een hele stapel kleurplaten gekleurd. Gelukkig kan ik makkelijk gratis nieuwe kleurplaten downloaden op de website van Vtech.

Letters leren schrijven

Ook het DigiArt Magisch Tekenbord 3 in 1 komt voor Lola op het perfecte moment. In haar klas oefenen ze iedere twee weken een aantal nieuwe letters. Lola kan deze nu zelf makkelijk oefenen met haar tekenbord. Ook het tekenen en plaatjes raden vindt ze erg leuk. Lola gebruikt hem vooral als schrijfbord, niet als tafel of met de markers. De magische pen is favoriet.

Zusje Coco snapt er nog niet veel van, maar vindt het leuk om hem aan te zetten en om lekker zelf te tekenen met de magische pen. Het maakt haar nog niet zoveel uit wat ze precies maakt. Leuk om te zien dat ze alle twee op hun eigen manier dit speelgoed super leuk vinden en er zelfs wat van kunnen leren, op een speelse manier.

Sinterklaasbloghop winactie

Morgen organiseer ik samen met 48 andere bloggers een super toffe Sinterklaashop. We geven allemaal één of meerdere cadeautjes weg. Op mijn blog kun je DigiArt Kleuren met Lichtjes winnen! Hoe tof is dat! Zie ik je morgen, of binnenkort weer terug en ga je ook gezellig mee hoppen?!

Is jouw kind ook zo dol op kleuren en schrijven?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Wil jij ook het VTech DigiArt Magisch Tekenbord 3 in 1 of Kleuren met Lichtjes shoppen? Dat kan o.a. hier (morgen al in huis!):

Spread the love

You Might Also Like

 • Els 16 november 2018 at 07:01

  Hier zijn ze ook dol op kleuren dus ik ga zeker meedoen

 • Jessica koot. leidner 18 november 2018 at 07:33

  Hoi hoi ja geweldig ik loot dolgraag mee voor ons dochtertje Jill mijn dochtertje is net zo oud als jou dochter is ook 4 en half maar word in Februarie 5 jaar en mijn dochtertje zit ook in groep 1 en zou geweldig zijn om deze tekenbord te mogen winnen
  (waarschijnlijk) is nog niet zeker gaat ons dochtertje naar een andere school ik ga geen hele verhaal vertellen maar het zou wel heel goed zijn om deze prachtige tekenbord te mogen winnen erg goed is voor haar motoriek dat ze woordjes en cijfers beter gaat begrijpen😉 ze begrijp wel wat 123 is maar volgende cijfers snap ze nog niet helemaal maar dat komt wel wij als ouders doen het beste voor je kind maar deze vtech tekenbord hoop ik echt dat wij die zouden winnen duimen maar

  Instagram 🙋‍♀️ yessicaleidner
  Fb👍 Jessica Jill John leidner
  Pinterest yessica leidner via Pinterest heb ik ook verschillende winactie’s gedeeld bij mijn Pinterest account bij winacties
  YouTube zojuist geabonneerd als ook yessica leidner
  Twitter yessicakoot1 volg ik je sinds kort

 • Jessica leidner 18 november 2018 at 08:05

  Loot héél graag mee voor ons dochtertje Jill
  Er is nu voor de 2x iets mis gegaan en wil zo graag mee doen voor mijn dochtertje van 4 Jaar
  In Februari word ze 5.
  Deze v-tech tekenbord zou echt perfect voor Jill zijn om letters en cijfers beter te begrijpen.
  Want waarschijnlijk gaat ze naar een andere school. Maar om mijn verhaal niet te lang te maken zou dit een perfecte manier zijn om hoop ik beter te begrijpen met leren van cijfers en letters voor ons dochtertje

  Ik volg je op alle kanalen

  Fb Jessica Jill John leidner
  Twitter yessicakoot1
  YouTube zojuist geabonneerd als ook yessica leidner

  Pinterest yessica leidner

 • Lonnie 25 november 2018 at 23:16

  Wat ontzettend leuk! Mijn zoontje van 3,5 is gek op kleuren en verven. Het liefst op en onder de tafel, trap deuren muren. Zal me ook niet verbazen dat hij later schilder gaat worden 🙂 dus wie weet kan hij binnenkort hier mee aan de slag