Review Shoptip Sinterklaas

FurReal Rock-a-Too Papegaai (Shoptip!)

15 november 2018
Met twee meiden in huis die dol zijn op zingen en dansen is de FurReal Rock-a-Too Papegaai het ideale speelkameraadje. Wat een vrolijke en swingende papegaai is de FurReal Rock-a-Too Papegaai. Een interactief, grappig, kleurrijk en muzikaal nieuw vriendje om mee te spelen!

FurReal Rock-a-Too Papegaai

“De Rock-a-Too showbizzvogel komt je entertainen! Met meer dan 50 combinaties van geluid en bewegingen heeft hij de aandacht van het publiek zo te pakken. Maar ook een oude rot in het vak wil ook graag worden geaaid en bewonderd – aai over zijn linkerwang en kijk wat hij doet. Misschien krijg je wel een kusje! Lach om zijn maffe grapjes of zing en dans vrolijk met hem mee. Maak er een waar cabaret van, neem grappige zinnetjes op en speel ze weer af… Met onvoorspelbare resultaten!”

Wat vinden wij van de FurReal Rock-a-Too Papegaai?

Vanaf het eerste geluidje wat uit de verpakking kwam, waren beide dames erg geïnteresseerd in de vrolijke en zeer grappige papegaai. Meteen moet de papegaai bevrijd worden uit zijn verpakking zodat er mee gespeeld kan worden. Al snel ontdekken we dat hij ons na kan praten en gekke liedjes maakt van de opnames.

Part of the family

Hij maakt grapjes, gekke geluidjes en is dol op aandacht. Naast dat de papegaai er natuurlijk super mooi en kleurrijk uitziet, is hij ook nog eens ontzettend zacht. Met open armen wordt het vrolijke dier verwelkomd door de meiden en de vrolijkste, gekke dansjes en liedjes worden spontaan verzonnen. De meiden vermaken zich prima met hun nieuwe swingende vriendje. Er worden zelfs hele shows gegeven, hihi!

Door de interactie die de papegaai heeft, is het nog leuker om met hem te spelen. Hij is grappig, swingend en ondeugend. Precies wat mijn meiden ook zijn. Het zou zo familie van elkaar kunnen zijn. Misschien dat ze hem daarom ook zo leuk vinden! De papegaai is niet goedkoop, maar wel ontzettend leuk en bijzonder speelgoed.

Staat deze FurReal Rock-a-Too Papegaai ook bij jullie op het Sinterklaaslijstje? Je bestelt hem bij Bol.com voor €74,95 (morgen al in huis):

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Marjo 15 november 2018 at 07:08

  Super leuk is hij maar helaas voor de kids boven sinterklaas zijn budget

  • G.T. 15 november 2018 at 07:37

   Toevallig dat je dat schrijft, dat was ook mijn eerste gedachte. Wat is veel speelgoed duur, zeg! Vaak is het echt wel leuk, maar is het me de prijs echt niet waard.

 • Rory 15 november 2018 at 09:20

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet heel veel speelgoed koop voor Mila. Ze knutselt en tekent met name heel veel en dat moedig ik ook zeker aan. Luvabella was een uitzondering en dat is ‘m ook nog steeds voor haar. Ze speelt er niet continu mee overigens en dat zegt mij dan ook weer genoeg. Ik vind de papegaai er wel heel leuk uitzien (en ik hoor van kindjes in de klas dat zij wel meer van dit soort speelgoed hebben / krijgen), maar ik zou het zelf toch niet heel snel uitkiezen. Maar wellicht dat Oma en Opa er anders over denken 🙂 Dank voor de tip!