Fashion Kerst Shoptip Uncategorized

De perfecte outfit voor de feestdagen

13 november 2018
De feestdagen komen er aan.Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet, sta je alweer af te tellen naar het nieuwe jaar. De planning voor de kerstdiners worden gemaakt en het is tijd om na te denken voor een perfecte outfit voor de feestdagen. Want zeg nou zelf,dat is toch een goed excuus om een toffe en vooral feestelijke outfit te mogen shoppen! Ik deed alvast wat inspiratie op voor mijn perfecte outfit voor de feestdagen!

Geen kerstoutfit

Meestal ben ik zo druk bezig met alle voorbereidingen van het kerstdiner dat ik mijn eigen kerstoutfit vergeet. Dan maak ik altijd maar een zo’n feestelijk mogelijke creatie van de kleding uit mijn kledingkast. Dan baal ik stiekem wel een beetje, omdat een nieuwe feestoutfit natuurlijk net even wat leuker voelt. Daarom ben ik er dit jaar op tijd bij, zodat ik mij in de dagen voor kerst alleen maar hoef te focussen op het kerstdiner.

Foute kersttrui

Waar ik dit jaar het liefst kerst in wil vieren? In een ouftit die lekker feestelijk is, maar ook te dragen is na de kerst. Een foute kersttrui is natuurlijk super grappig, maar daar kun je alleen in december mee wegkomen. Daarom ga ik liever voor een stijlvolle outfit, of misschien zelfs twee. Een outfit welke ik ook de rest van het jaar kan dragen tijdens feestjes, of gewoon wanneer ik daar zin in heb.

Blouses €39,95

Hippe blouse

Zo wil ik nog wel een mooie nette blouse. Deze hierboven vind ik dus alle drie super leuk, het zijn echte Janske blousejes. Om de outfit nog feestelijker te maken gooi ik er nog een “chic” sausje overheen. Geen saus uit het kerstdiner, maar in de vorm van een mooie, opvallende rok. Om de outfit helemaal mee af te maken.

Rokjes: zwart; €15,-  Tijgers: € 29,95 Groen: €15,-

Kerstoutfit compleet!

Zo vind ik de rokjes van my-jewellery erg feestelijk en super goed passen bij de blouses die ik uitkoos. Met een nette panty of maillot eronder en toffe laarzen of schoenen en klaar is Janske. Nu nog even kiezen welke set(jes) ik ga shoppen! Is het al kerstmis?

Heb jij al een perfecte kerstoutfit? Welke top & rok zijn jouw favoriet?

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Charlotte 13 november 2018 at 07:49

    Toevallig laatst 2 rokjes besteld bij My-Jewellery. Ben er suoer blij mee!

  • Saskia 13 november 2018 at 13:06

    Leuke combi’s! Wel iets wat mij persoonlijk helemaal niet zou staan. Ik zou eerder gaan voor een mooie strakke broek, lekkere boots eronder en een mooie, iets langere feestelijk blouse. Maar ben het met je eens dat het wél iets moet zijn wat na de kerst ook te dragen is, anders is het zo zonde