Concert Personal Persoonlijk

Stress…de Backstreet Boys komen naar Nederland!

10 november 2018
Gisteren explodeerde mijn tijdlijn zo’n beetje op alle social media met alleen maar berichten over mijn all time favorite Backstreet Boys. De nieuwe single “Chances” is uit én er is een wereldtour aangekondigd. Dat betekend Backstreet Stress! Just like the old days…ticketstress, tourschema stress en VIP stress…ieekkkkk!

23 jaar fan

Wanneer je mij goed kent, dan weet je dat ik alweer ruim 23 jaar (wow, ik word oud!) fan ben van de Backstreet Boys. Jaren lang heb ik ze trouw gevolgd, over (jawel) de hele wereld. Sommige shows zag ik zo’n 14 keer…ik was niet te stoppen.

Het heeft mij de meest geweldige herinneringen opgeleverd, die onbetaalbaar zijn. En dan heb ik het niet over AL het geld wat ik er aan besteed heb door de jaren heen. Daar had ik een tweede huis van kunnen kopen, dat is zeker. Maar ondanks dat ik nu moeder ben en mijn prioriteiten en interesses veranderd zijn, begint het wel meteen weer te borrelen. De Backstreet stress is weer volledig aanwezig!

Waar? Wanneer? Met wie?

Zoveel vragen weer. Met wie ga ik, welke datums wil ik gaan. Alleen naar Amsterdam of ook naar België en Duitsland. Vroeger pikte ik half Europa mee, maar nu is dat toch net even andere koek. Gaan ze het thuis trekken zonder mij en kan ik makkelijk vrij krijgen op mijn werk.

Dan nog de vraag; met wie ga ik? Voorheen ging ik vaak met dezelfde groep meiden. Maar gaan zij ook weer allemaal? Veel andere vriendinnen roepen de laatste jaren ook; “Als de Backstreet Boys weer naar Nederland komen, dan ga ik met je mee!” Dus, wie gaan er allemaal nog meer mee? Welke tickets moet ik bestellen, er zijn zoveel verschillende soorten tickets, waarvan ik nog niet kan uitmaken waar in de zaal ze ergens zijn. Zoveel vragen, jikes!

VIP voor €750,-

Dan hebben we nog de VIP tickets. Voor “slechts” 75o euro koop je zo’n VIP ticket. Met natuurlijk een Meet ’n Greet met de boys én een foto met hen. Maar sta je daar überhaupt wel alleen met ze op? Of met nog 5 (of meer?) andere (onbekende) fans? Aaahhhhhh…No way José trouwens dat ik dat er voor ga betalen hè!

VIP

Alles op een rijtje krijgen

Ik moet het geloof ik allemaal nog even laten bezinken en volgende week eerst maar eens die tickets zien te scoren. Even kijken welke shows ik niet wil missen en met wie ik er naartoe kan gaan. Dan regelen we het daarna wel de rest.

Tourdatums Europa:

May 11 – Lisbon
May 13 – Madrid
May 15 – Milan
May 17 – Barcelona
May 19 – Paris
May 21 – Hannover
May 22 – Antwerp
May 23 – Amsterdam
May 25 – Mannheim
May 27 – Munich
May 28 – Vienna
May 29 – Berlin
May 31 – Gothenburg
June 1- Oslo
June 2 – Stockholm
June 5 – Helsinki
June 8 – Copenhagen
June 10 – Manchester
June 11 – Dublin
June 14 – Glasgow
June 15 – Birmingham
June 17 – London
June 20 – Cologne
June 21 – Zurich
June 22 – Prague
June 24 – Warsaw
June 25 – Budapest

Nieuwe video “Chances”

Ondertussen geniet ik even van de nieuwe video van de Boys, genaamd “Chances”. Wat een mooi nummer en video is het geworden zeg. Wat ben ik trots op deze mannen. Na alweer 25,5 jaar samen nog steeds zo’n heerlijke muziek maken met zijn allen. Ik hou nog steeds van ze en blijf voorlopig nog wel even lekker fangirlen.

Ga jij ook in mei naar één van de shows? Wie weet zien we elkaar daar wel! Leuk!

Spread the love

You Might Also Like

 • Jessica 10 november 2018 at 07:31

  Hier precies dezelfde stress! En waar ik dacht na 2014; als ze weer komen, doet het mij vast minder (ben ouder, moeder etc), voelde ik mij gisterochtend na de aankondiging weer een tiener 🤗.

  Ik ga in mei sowieso, dat VIP stuk moeten ze wat meer info over delen. Ik zie nu 2 pakketten en dat is zonder soundcheck 🤨. Komende dinsdag zit ik in ieder geval stipt op tijd klaar om tickets te scoren 😁.

  X

 • Leonie 12 november 2018 at 21:51

  Zo leuk! En herkenbaar, ook een backstreet boy fan!#jeugdsentiment #muziek #therapievoorpuberteit

 • Karin 12 november 2018 at 22:56

  🙈 En iedere keer weer die stress die we uiteindelijk zo weer vergeten zijn hihi… Ben je er immiddels al uit? 😊

  • Janske 12 november 2018 at 23:06

   zo lang ik de kaartprijzen en vooral soorten niet weet, kan ik nog niets. Ik wil sowieso naar NL, maar misschien ook wel België en Keulen…Jij??