Uncategorized

WowWee Fingerlings HUGS – Interactieve knuffel (Shoptip!)

9 november 2018
Speciaal voor Sinterklaas mogen Lola en Coco het leukste speelgoed uittesten om te kijken wat het gaafst is om op je wensenlijstje te zetten voor 5 december. Zo ontvingen we de felroze WowWee Fingerlings HUGS Bella interactieve knuffel om te kijken of hij echt zo leuk, grappig en zacht is als verwacht. Hij was tenslotte niet voor niets genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2018.

Kiekeboe

Voordat de meiden hun nieuwe knuffelaap mochten ontmoeten moesten ze nog even de handjes voor de oogjes houden. Stiekem drukte ik al op het oortje van Bella, de interactieve knuffel. Hierdoor begon hij al wat geluidjes te maken, hihi. Die snoetjes toen ze mochten kijken…kiekeboe! Zo leuk was dat om te zien. De eerste reactie was meteen enthousiast en de meiden waren op slag verliefd.

Knuffelen maar

“Mag hij uit de doos mama?!” Even losmaken en knuffelen maar. Daar wisten mijn twee knuffelkontjes wel raad mee, met zo’n heerlijk zachte knuffelaap. De knuffel is interactief en maakt maar liefst 40 verschillende geluidjes. Zo roept ze “wiieeeeeeehhh” wanneer je haar rond zwiert. Maakt ze kus geluidjes als je haar een kusje geeft en gaat ze zachtjes knorren wanneer ze gaat slapen. Een echte knuffelvriend dus. De meiden zijn meteen super lief en zorgzaam voor haar.

Vanaf 2 jaar

Ondanks dat de knuffel genomineerd was voor kinderen in de leeftijdscategorie 4-5 jaar, merk ik dat vooral Coco (2 jaar) hem erg leuk vindt om mee te spelen. De twee zijn inmiddels al dikke maatjes en er wordt hier in huis heel wat af geknuffeld. Voor knuffelkontjes vanaf twee jaar oud is het dus ook een leuk maatje. Hij is heerlijk zacht, mooi afgewerkt en lekker roze. Naast de roze “Bella” knuffel is er ook een blauwe “Boris” variant.

Speelgoed van het jaar

De WowWee Fingerlings HUGS was onlangs genomineerd voor speelgoed van het jaar. Jaarlijks worden door een vakjury in zeven leeftijdscategorieën nominaties toegekend. Vervolgens wordt door de consument bepaald, door het uitbrengen van een stem, wie de winnaar in een categorie wordt. Super tof en terecht dat ook deze interactieve knuffel tussen de genomineerden stond.

De verkiezing wordt georganiseerd om aandacht voor goed spelen te krijgen en om de consument behulpzaam te zijn bij het kiezen van speelgoed. Er is immers veel speelgoed op de markt maar niet ieder stuk speelgoed is geschikt voor een bepaald kind of volwassene. De Stichting SpeelGoed Nederland (SGN), die de verkiezing organiseert, geeft op een bescheiden manier voorlichting over speelgoed,www.speelgoedinfo.nl, maar vindt dat spelen vooral leuk moet zijn. Kinderen moeten al heel veel in het dagelijkse leven en als zij vrij zijn dan moeten zij vooral spelen met speelgoed dat zij zelf leuk vinden. Veel ouders vinden de educatieve aspecten van speelgoed erg belangrijk maar geruststellend voor hen is dat spelen ook altijd leren is.

Wat vinden wij van de WowWee Fingerlings HUGS

Ondanks dat we hem pas net in huis hebben, wordt er nu al heel wat af geknuffeld met onze vrolijke nieuwe knuffelaap. Vooral Coco is er verliefd op Bella. Ze draagt inmiddels een luier en gaat nog net niet mee een middagdutje met Coco doen. Dat zal vast niet lang meer duren.

Wil jij ook zo’n leuke knuffel voor jouw knuffelkontjes? Je bestelt hem bij Bol.com voor €29,95 (morgen al in huis):

[bol_product_links block_id=”bol_5be4b5552cbe1_selected-products” products=”9200000094640971,9200000094416392,9200000097724267,9200000090083233,9200000087654405,9200000092545062″ name=”WowWee Fingerlings HUGS” sub_id=”” link_color=”FA32ED” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”9808CC” deliverytime_color=”992E79″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”460″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Kende jij de WowWee Fingerlings HUGS interactieve knuffels al? Leuk zijn ze he?!

Spread the love

You Might Also Like