Giveaway Kids Uittip winactie

Buurman & Buurman Winterpret! (bioscoopfilm) – winactie #62

6 november 2018
Buurman & Buurman, wie kent ze niet? Als kind keek ik vroeger al naar deze twee stuntelende vrienden en tegenwoordig kijken mijn meiden met evenveel plezier naar zowel de oude als nieuwe filmpjes. Ze zijn nog even onhandig en grappig als altijd. Op 18 november wordt er een speciale kleuterbios met de nieuwste film “Buurman & Buurman Winterpret!” georganiseerd in verschillende bioscoopzalen in Nederland. Wij mogen er bij zijn én ik mag 2 tickets weggeven!

Verdwalen in de avonturen

Als ik aan Lola vraag “Wat wil je het liefste doen?” Dan is haar antwoord altijd “Televisie kijken!”,zonder enige twijfel. Niet omdat ze de hele dag TV kijkt, maar omdat ze het simpelweg super leuk vindt. Helemaal verdwalen in de avonturen op dat grote scherm. Misschien vindt ze daarom de bioscoop ook zo leuk, of zijn het toch de ranja en popcorn? Waarschijnlijk de combinatie. Toen ik haar vertelde dat wij binnenkort naar de bioscoop gaan, maakte ze een gilletje van blijdschap. Toen ik daarbij verklapte dat we naar de nieuwste film van Buurman & Buurman gingen, was het feest compleet.

Buurman & Buurman fans

Buurman en Buurman is toch wel het populairste TV duo hier in huis. Al eerder bezocht Lola met haar papa een theatervoorstelling van de twee buurmannen en eten we iedere dag pap uit onze Buurman & Buurman schaaltjes. Stiekem zijn we gewoon een beetje fan van deze twee onhandige vrienden. We kijken er daarom enorm naar uit om de film in de bioscoop te mogen zien! Naast het feit dat een bioscoopbezoek sowieso een heel leuk uitstapje is.

Buurman & Buurman in het theater

Wat is een kleuterbios?

De Kleuterbios is de perfecte gelegenheid voor een (eerste) bioscoopbezoek van jonge kinderen. Bij binnenkomst krijgen alle kinderen limonade en iets lekkers. Er kan gekleurd en geknutseld worden. Tijdens het kijken van de film Buurman & Buurman Winterpret! blijft het licht in de zaal gedimd aan en staat het geluid zachter dan normaal, zodat het bioscoopbezoek niet te spannend wordt voor de allerkleinsten.

Na de film – waarin de winter allerlei spannende uitdagingen oplevert voor Buurman & Buurman – gaat elke jonge bezoeker naar huis met een echt filmdiploma en een leuke goodiebag. Verzeker jezelf vast van tickets óf win 1 x 2 tickets, hier op Janske.nl!

Praktische info
 • Zondag 18 november
 • 10:00 uur inloop, 10:30 uur start film
 • Duur: nog onbekend
 • Tickets: € 8,00
 • Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar
 • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, CineMagnus Schagen, CineMeerse Hoofddorp, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Zoetermeer

Samen Buurman & Buurman kijken

WINACTIE (gesloten, winnaar kun je hieronder terugvinden)

Wil jij je ook samen met je kid(s) naar de nieuwste film van Buurman & Buurman Winterpret tijdens de kleuterbios op zondag 18 november!? Volg dan even goed de spelregels hieronder en win!

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie weten met wie en waarom jij het liefst naar deze film wilt gaan.

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 11 november 2018. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

De winnaar van de 1 x 2 bioscoopkaartjes is geworden: Mellany! Gefeliciteerd! Hou je mailbox in de gaten! 🙂

Spread the love

You Might Also Like

 • G.T. 6 november 2018 at 06:41

  Mijn peuter is ook dol op Buurman en Buurman! Laatst ging ik voor het eerst met hem naar de bioscoop en zag hij een voorstukje van de buurmannen. Hij wist meteen te vertellen dat hij die ook wel wilde zien. Dat lijkt me dus een leuke verrassing.

 • Jantine 6 november 2018 at 07:11

  Ja gaaf. Mila is helemaal buurmanfan. Oudste dochter mag natuurlijk ook mee. Duim duim..

 • Maaike de Gruijter 6 november 2018 at 08:34

  Ooh cool! Luuk is fan 😊

 • Olivia 6 november 2018 at 10:13

  Ja, leuk! Met mijn twee zoons (5jr en 3,5jr) die zo dol zijn op Buurman & Buurman dat ze elkaar ook Pat en Mat noemen 🙂

 • Jikke 6 november 2018 at 11:13

  Buurman en buurman is gewoon helemaal geweldig! Mijn dochter zoekt ze zelf op YouTube op om te kijken. Ik doe graag mee om samen met haar naar de bios te gaan.

 • Djotie 6 november 2018 at 14:55

  Buurman en Buurman mag niet ontbreken in onze bucketlist. Tijdens de lange vluchten houdt hij zich bezig met spelletjes en video’s van Buurman en Buurman. Hij zal blij verrast zijn met kaartjes voor de voorstelling.

 • Mellany 6 november 2018 at 15:25

  Max (3 jr) is super fan van Buurman&Buurman, heeft inmiddels Netflix leeggekeken, slaapt onder een Buurman&Buurman dekbed en heeft zijn eigen werkbank! Wij doen dus graag mee 🙂

 • Will 6 november 2018 at 16:25

  Zo, jammer, kan niet meedoen.
  Op 18 november viert mijn dochter haar verjaardag.
  Iedereen veel succes!

 • Rieneke Kamminga 10 november 2018 at 19:47

  Ik zou heel graag twee kaartjes willen winnen voor mijn schoonzus Marie. Zij kijkt altijd met haar oppaskinderen naar Buurman & Buurman en ik weet zeker dat ze heel graag met de jongste, Hendrik, naar de film in Groningen zou willen.