Giveaway Review Shoptip Sinterklaas winactie

Video van Sint – winactie #61

3 november 2018
Bij ons ligt hij al klaar hoor, onze video van Sint. Dit keer zelfs voor 4 neefje en nichtjes. Ik kan niet wachten om die blije snoetjes te zien tijdens het heerlijk avondje! Ook dit jaar mag ik nog een gezin blij maken met een persoonlijke video van Sint. Wat mij betreft een echte musthave voor alle Sinterklaas liefhebbers!

Nog steeds onder de indruk

Inmiddels zijn de kids hier al een beetje gewend dat ze een persoonlijke video van Sint krijgen. Zelfs nu al hebben we het er over wat de Sint ze dit keer zal vertellen. Zo leuk is het om te zien hoe die jonge kids zo onder de indruk kunnen zijn van deze video. Zelfs wanneer het hartje zomer is, willen ze dat ik hun DVD afspeel. Telkens weer blijven ze onder de indruk. Mooi is dat.

Video van Sint – hoe werkt het?

Op de website van Video van Sint kun je eenvoudig in een paar simpele stappen zelf een persoonlijke videoboodschap samenstellen door foto’s van je kind(eren) en jezelf te uploaden. Ook kies je de hobby’s van je kind, complimenten, favoriete eten, een hobby en een opvoedtip (altijd handig). Deze persoonlijke gegevens vul je allemaal in en binnen een paar minuten krijg je de download van de video al in je mailbox. Super simpel!

Compleet pakket

Je kunt verschillende pakketten bestellen. Je kunt kiezen voor alleen en download of een DVD óf je kiest het complete pakket met daarin super veel toffe extra’s.

Wat zit er allemaal in dit pakket:

Je ontvangt de DVD, Download en allerlei gratis extra’s!

 • Binnen 1 uur te bekijken!
 • Nieuw avontuur (2018)
 • Zwarte of Roetveeg pieten
 • Afspeelduur +/- 12 minuten
 • Verjaardagsvideo (gratis)
 • 5 Goocheltrucs (gratis)
 • Gesigneerde kaart (gratis)
 • Envelop uit Spanje (gratis)

WINACTIE (gesloten)

Wil jij je kid(s) ook zo graag verrassen met een persoonlijke video van Sint? Dat kan! Ik mag namelijk een compleet pakket weggeven met een persoonlijke video én alle extra’s. Hoe tof is dat!? Wil je winnen, volg dan even goed de spelregels hieronder.

Hoe kun jij winnen?

Laat bij de reacties voor wie jij een video van Sint wilt winnen en welke “opvoedtip” jij zou kiezen voor je kid(s) (zie video van Sint)?

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met donderdag 8 november 2018. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

De winnaar van de video van Sint is geworden: Alice Rutjens. Van harte gefeliciteerd! Neem je even contact op met mij via info@janske.nl? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Fleur 3 november 2018 at 07:05

  Hi Janske,
  Ik zou graag een Video van Sint willen winnen voor mijn 3 lieve kinderen die onwijs uitkijken naar de Sint! Een opvoed tip zou zijn, omdat ik hoor dat ouders daar nog veel mee stoeien of discussies over hebben: Spreek een Tablet tijd af! Bij ons mogen ze na het afspreken met vriendjes van school op de IPad (rond 16u) Dat schept duidelijkheid en heb je niet de hele dag het gezeur. Ook gaan de kids makkelijk mee naar huis als ze ergens anders spelen. (Ook handig)

 • Kristel Gubbels-Daemen 3 november 2018 at 07:15

  Dit lijkt me erg leuk om voor de 1e keer te doen met onze dochters en nichtjes. Als opvoedtip bij mijn oudste dochter kies ik minder televisie kijken. Dit vind ze erg leuk alleen mama niet als ze dit het liefst de hele dag doet 🙂

 • elisabeth maria martina
  Twitter:
  3 november 2018 at 07:34

  dt blijft elk jaar weer een enorm succes
  die verbaasde snoetjes als de sint persoonlijk tot ze spreekt
  ontzettend leuk gebaar, verras me maar met zo’n tof exemplaar #duimenmaar
  opvoedtip veel aandacht voor de creatieve ontwikkeling

 • Eline 3 november 2018 at 07:35

  Ooohw wowww deze willen wij wel winnen voor onze dochter, als opvoedtip zou ik haar willen meegeven dat ze niet haar neefje mag plagen ..
  Super benieuwd naar haar gezichtje..

 • G.T.
  Twitter:
  3 november 2018 at 07:40

  Dit lijkt me leuk! Ik zou wel een bericht van Sint willen krijgen als we pakjes krijgen bij opa en oma! Alle kleinkinderen zijn inmiddels in de ideale sintvierleeftijd, dus ze gaan daar erg van onder de indruk zijn, denk ik.
  De opvoedtip die ik zou willen mag gaan over minder gillen (maar ik kon nergens vinden waar je uit kan kiezen en er zullen genoeg andere ook van toepassing zijn).

 • Saskia van der Heijden 3 november 2018 at 07:43

  Heel graag doe ik mee voor mijn dochter!
  Als opvoedtip zou ik Sint willen aanraden om te vragen of ze toch echt wat langer in bed kan blijven liggen ’s ochtends…

 • Debby
  Twitter:
  3 november 2018 at 08:18

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Lilly. Dit jaar snapt ze veel meer van het hele Sinterklaas feest, ik weet zeker dat ze het geweldig zou vinden! Ik zou voor de opvoedtip meer eten gaan. Eten kan ze wel, maar wat ze hoort te eten (brood, avondeten) dat gaat er al tijden niet in. Dus die Sint kan papa en mama wel even helpen hihi😋.

 • Wendy Schuurmans 3 november 2018 at 08:37

  Ik wil mijn dochter meegeven dat ze altijd zichzelf moet blijven en dat ze wat beter moet gaan eten 🙂

 • Jonneke Timmermans 3 november 2018 at 08:42

  Leuk voor onze 3 kids!

 • Mariska 3 november 2018 at 08:59

  Wat leuk dit!! Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ben enthousiast.. ideaal! en ik zou kiezen voor “meer in je eigen bedje slapen” denk ik.. Ik zou zijn snoetje nu al wel willen zien..

 • Jantine 3 november 2018 at 09:06

  Wat gaaf om dit te winnen voor mijn 2 meiden We wagen graag een kansje. Opvoedtip dat ze lief voor elkaar moeten zijn en samen moeten spelen met al hun nieuwe speelgoed. Samen spelen samen delen!

 • Loes Ouweneel 3 november 2018 at 09:14

  Ik zou hem willen winnen voor mijn drie jongens. Als opvoedtip zou ik willen vragen dat ze lief zijn voor elkaar en elkaar lekker zelf laten bewegen

 • Julia van empel-stamate 3 november 2018 at 09:22

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Met opvoedtip veel aandacht voor de creatieve ontwikkeling

 • Chantal Heeringa 3 november 2018 at 09:27

  Wat een super leuke actie, dit zouden Demi, Lisa en Finn geweldig vinden!😍 we zijn al een paar dagen druk aan het zingen, dansen en swingen op de liedjes van de club van sinterklaas haha🤣
  Als opvoedtip zou ik kiezen voor in je eigen bedje slapen! 2 van de 3 zijn nachtbrakertjes en eigenlijk elke nacht hebben we wel 1 van de kindjes “gezellig” bij ons in bed liggen dus wie weet helpt het als de Sint of 1 van zijn pieten hier iets over zegt 😉

 • Leonie Timmers
  Twitter:
  3 november 2018 at 09:54

  Toen je gisteren aankondigde dat er een leuke Sint actie aan kwam, hoopte ik al dat het de Video van Sint zou zijn! Wij willen dit zo ontzettend graag winnen voor Avery. Hij verheugd zich zo op de komst van de sint en is er al weken mee bezig (ja nu al haha). Een video van Sint speciaal voor hem alleen zou hij echt zo gaaf vinden! De opvoedtip die ik zou kiezen is ‘wat beter je tanden poetsen’. Soms is dat nog wel eens een strijd, ik weet zeker dat ‘klaas’ indruk zal maken 😉

 • Tamara v Bodegom 3 november 2018 at 10:37

  Mijn zoontje en dochter zouden dit geweldig vinden! Voor mijn zoontje zou ik kiezen “iets beter je tanden poetsen” en voor m’n dochter “kamer opruimen”. Ik zou deze echt geweldig graag aan ze laten zien. Zag dat je gelukkig gewoon kunt kiezen voor zwarte-pieten (de optie roet-veeg is er ook, maar die is niet voor mij weggelegd). En ik vind het geweldig om die gezichtjes te zien als hun tekeningen gewoon bij Sint in de video langs komen!!

 • Iris van Bijsterveldt-Broers 3 november 2018 at 11:38

  Suuuper leuk! Ik gok/vrees dat dit het laatste jaar zal zijn dat de oudste gelooft (nu 7 jaar). Dus deze video is wel heel leuk voor allebei onze zoons! Ik zou kiezen voor opvoedtip “ruim speelgoed op”. Dat vinden ze nog steeds vrij lastig hier op de één of andere manier 😅
  Ik volg je op beide kanalen al 😉
  Ga ‘m nog voor je delen! Fingers crossed hier 🍀

 • Will 3 november 2018 at 13:28

  Mijn jongste kleindochter en ook haar zusje , die in Rotterdam bij hun moeder wonen , die zouden het zeker fantastisch vinden om deze video boodschap van de Sint bij hun vader te krijgen.
  Voor hen doe ik graag mee.
  Mijn opvoedtip is( Als ze bij mij zijn)zonder ruzie samen spelen en vooral samen delen!
  Ik volg op Bloglovin, heb geen facebook , maar waag graag weer een kansje.

 • Heidie van der Steeg
  Twitter:
  3 november 2018 at 16:32

  De opvoedtip die ik zou overnemen is “minder snoepen”, maar dat geldt ook voor mezelf. Gewoon niet meer in huis halen, alleen maar heel en af en toe bij bijzondere gelegenheden zoals Sinterklaas.
  Ik maak graag kans op dat totale Sint-pakket. Hoe leuk is het als de Sint je persoonlijk toespreekt via de pc en ook nog persoonlijke foto’s van jou in zijn boek heeft. Geweldig toch. (ik volg ook via Instagram)

 • Marian B
  Twitter:
  3 november 2018 at 17:36

  Ik zou pakjesavond graag onvergetelijk maken, met deze boodschap van Sinterklaas gaat dat vast lukken! Mijn zoontje is al weer weken in de ban van Sinterklaas en mijn dochtertje gaat het allemaal wat bewuster meemaken. Ik ben erg nieuwsgierig naar hun reactie. Ik zou voor mijn zoontje gaan voor de opvoedtip: Probeer beter te luisteren. Op het moment hebben we het hier met hem regelmatig over. En ik zeg altijd dat Sinterklaas alles weet, dus dit zal wel binnen komen denk ik. Hoop ik in ieder geval 😉

 • Alice 3 november 2018 at 21:56

  Wat leuk! Ik ken er wel 2 die daar zwaar van onder de indruk zouden zijn. Ik doe dan ook graag mee voor mijn neefjes Lars en Tim. Als tante zijnde laat ik graag de opvoedtip aan de papa en mama over 😉

 • Kim de Jong
  Twitter:
  3 november 2018 at 22:00

  Ja super leuk! Ik doe graag mee voor mijn kids.

 • Linda Bogers 4 november 2018 at 08:34

  Wauw!! Ik doe graag mee! Voor ons oudste dochtertje waarschijnlijk het laatste jaar dat ze geloofd.. zou mooi zijn om ze nog 1x echt volop te zien genieten samen met haar kleine zusje.

 • Mieke Stam 4 november 2018 at 11:08

  Ik doe graag mee! het is echt super leuk om pakjes avond met zo’n video van Sint te beginnen, de jongens vonden het vorig jaar geweldig! Als opvoed tip twijfel ik tussen minder op de computer en liever zijn voor elkaar. Want af en toe kunnen ze flinke ruzie maken, niet leuk.

 • Joyce van Dorp 4 november 2018 at 16:12

  Leuk zo’n video voor mijn 2 dochtertjes ! Als opvoedhulp vind ik het goed luisteren wel een mooie. Soms lijkt het alsof ze geen oren hebben 🙈😅

 • Tamara van D 4 november 2018 at 20:44

  Ooh wij doen graag mee!! Vorig jaar vonden de meisjes het zo leuk!! Ik volg je op ig en fb en zou ook daar nog even een reactie achter laten.

 • Nicole evers 5 november 2018 at 07:23

  Wow super leuke actie voor onze dochters en haar nichtjes. Dit zou de eerste keer zijn, dus die verbaasde snoetjes lijken mij heerlijk om te zien. Als opvoedtip, minder tv/tablet kijken. Want dat vinden ze toch wel erg lastig

  Duimen maar

 • Esther N 5 november 2018 at 09:00

  Oh de Video van Sint is fantastisch! Ik zou hem heel graag winnen voor mijn 3 mannen. Als opvoedtip zou ik kiezen probeer lief te gaan slapen en Speelgoed opruimen. Ik ben benieuwd of de Sint her voor elkaar krijgt 😉

  *Volgt je op Facebook*

 • Liesbeth 5 november 2018 at 09:02

  Leuk! Zou super zijn voor pakjesavond met onze familie. De opvoedtip dit ik kies is meer in je eigen bedje slapen.

 • Tamara 5 november 2018 at 14:26

  Emma bijt nagels, dus ik hoop dat Sint haar vermanend wil toespreken dat ze dat beter kan laten ;-)!

 • Melissa de Jonge 5 november 2018 at 18:05

  Ik doe ontzettend graag mee voor mn zoontje Liam. Hij is nu 3 en een half en eigenlijk nu pas voor het eerst echt over sinterklaas bezig. Ik zou als opvoedtip de luier weg laten of zelf naar de grote wc gaan kiezen. Liam wilt namelijk wel plassen op de wc maar poepen is nogal een dingetje hihi. Wellicht is hij zo onder de indruk van de Sint dat hij dit eindelijk wel gaat doen. Aangezien hij over een maand of 5 toch al naar school gaat en hij toch echt zindelijk moet zijn.

 • Laura van Hout 5 november 2018 at 22:20

  Ik doe heel graag mee voor onze 3 schatjes ❤💙💙7,6 en 4 en hun 2 grote nichten❤❤ van 15 en 16, die altijd erg uitkijken naar pakjesavond🎁!! Ik zou het superleuk vinden om hen alle 5 te verrassen met een filmpje ipv alleen onze 3 draken 😉, die als opvoedt tip krijgen dat ze eens wat liever voor elkaar moeten zijn of beter moeten luisteren en voor mijn nichtjes van 15( dat ze niet in haar neus moet pulken) en 16( dat ze niet zoveel bier moet drinken) 😂😂 dat wordt n hilarische avond voor de meiden🎉!!

 • Nadieh
  Twitter:
  6 november 2018 at 12:32

  Dit lijkt me leuk! Wij vieren pakjesavond elk jaar met mijn neefje en nichtje van nu 4 en 6 jaar. Ze kijken er al weer zo naar uit! Als tip wil ik voor mijn nichtje graag dat ze niet op mensen mag boksen (in opstandige buien wil dit nog wel eens voorkomen) en voor mijn neefje dat hij lief moet zijn voor de hondjes en het konijn. Ben heel erg benieuwd of ze luisteren naar sinterklaas!

 • Esther wemeijer 6 november 2018 at 12:41

  Heel graag mijn dochters vinden de video van de sint geweldig en hun nicht en neefje ook . Elke keer zijn ze verbaasd hoe sint dat toch allemaal kan weten 😍😃. Dus nu gaan we duimen dat we winnen.

 • Esther wemeijer 6 november 2018 at 12:48

  Heel graag mijn dochters vinden video van de sint geweldig net als hun nicht en neef trouwens . Ze blijven zich verbazen hoe de sint
  Toch alles weet . 😃😍. Dus we gaan nu duimen 🍀.

 • Annie den Uijl - Oudshoorn 6 november 2018 at 13:50

  Wat leuk, doe heel graag mee voor Miley en Dilano! Miley mag haar speentje best wel weg doen komend jaar en Dilano moet zijn was toch echt in de wasmand gaan gooien! 😉

 • Hilde Gomis 6 november 2018 at 14:15

  Wat een leuke actie! Lilly is dit jaar helemaal superduper into het sint gebeuren dus zou haar snoetje weleens willen zien. Gaaf ook om te delen met haar zusje en neefjes. Mijn opvoedtip? Blijf altijd heerlijk (eigen)wijs. Hoe moeilijk soms voor mama ook, ik vind het zo goed dat je met 5 jaar al zo je eigen willetje hebt laat niemand dat van je afpakken

 • Emmelie 6 november 2018 at 19:52

  Een super leuke boodschap van Sint voor onze twee lieve dames… ze zijn 3 en 5 dus zitten nu al helemaal vol van Sinterklaas… geweldig mooi feest voor de kinderen. Als opvoed tip zouden wij kiezen je speelgoed beter opruimen want dat is hier echt wel nodig helaas 😅

 • Francis 7 november 2018 at 19:58

  Ik doe heel graag mee. Ik wil graag als opvoedtip invullen voor onze jongste dochter dat ze op het potje moet gaan plassen. Voor onze oudste dochter dat ze echt moet stoppen met nagelbijten. En voor papa dat hij geen windjes meer mag laten ( Dit zal voor de meiden de grootste lol zijn. Hahaha)