Fotodagboek Herfst My Adventures Personal Persoonlijk

De 15 leukste kiekjes #38 – Oktober 2018

2 november 2018
Oktober is een feit. Weer een maand voorbij gevlogen…kun jij het nog bijhouden? Ik blik even terug op de afgelopen maand in alweer de 38e “15 leukste kiekjes”. Een maand vol met nieuwe, mooie herinneringen, welke ik zoveel mogelijk heb vastgelegd op foto’s. Kijk je mee?

Voor de eerste keer de dikke(re) jassen van de zolder halen voor een mooie herfstwandeling. Samen paardenbloemen plukken en blazen in het mooie Limburgse landschap…mooi!

Voor een leuke campagne namen we de meiden mee naar een speeltuintje vlakbij huis. Daar lag zo’n berg bladeren, dat ze wel een duik moesten nemen voor de foto. Ik hoefde geen moeite te doen om ze te overtuigen, hahaha. Even een aanloopje en duiken maar!

Ook mochten we Landal ontdekken in het Noorden. Lola is dol op Bollo de beer. Vorig jaar moest ze nog huilen van hem, maar vanaf dit najaar is ze fan!

Wat een lol hadden de meiden in het toffe Landalhuisje. Stelletje gekken! Hihi!

Natuurlijk namen we net als ieder jaar een kijkje tijdens de Lichtjesroute. De eendjesvijver is toch altijd weer het hoogtepunt. Zo leuk voor die kleintjes!

Voor Halloween én voor carnaval zochten wij alvast een coole heksenoutfit uit..voor alle heksjes in huis. Dat moest natuurlijk even worden vastgelegd.

Met vrienden genoten we van de laatste zomerdag in het Oertijdmuseum in Boxtel. De meiden vonden het geweldig, al die dino’s!

Hoogtepunt van de maand was toch wel de geboorte van neefje Toby. Daar wilden de meiden maar al te graag even kennis mee maken. Wat een scheetje! Wat trouwens echt bijzonder was, uit alle jongensnamen kreeg ik een week voor de geboorte ineens de naam Toby in mijn hoofd. Ik wist zeker dat hij zo zou heten. Ik noteerde hem en toen ik hoorde van mijn zus dat hij echt Toby heette was dat echt zo bizar. Dat heb ik nog nooit eerder gehad.

Deze zomer had ik een super leuke samenwerking met Bianca van Je Ne Sais Quoi, een heel tof meiden kledingmerk. Deze maand mocht ik een kijkje nemen in haar atelier/werkplek en besloten we opnieuw een hele leuke winactie op te zetten. Mijn eerste winactie op Instagram. Dat was spannend, maar vooral super tof!

Mijn kleine vosje Coco.

De meiden poetsen hier al tijden elektrisch. Dat gaat eigenlijk altijd super goed. Ze mogen ook zelf altijd even poetsen, nadat wij het bij ze hebben gedaan. Of ze helpen elkaar een handje.

Afgelopen week stond Eindhoven in de band van de Dutch Design Week. Met ons gezin namen we een een klein. Kijk deze fluffy gele loper dan! Hoe cool!

Mijn kleine boef was alweer 26 maanden oud, dus schoot ik haar maandelijkse kiekje. Hier met traantjes, welke ik expres even liet plakken omdat ik ze wel mooi vond. Meisje, wat wordt je groot!

Voor mijn winactie van LouLou & Lou (welke nog steeds loopt!) liet ik de meiden lekker dansen op de muziek van de CD. Deze foto is ondanks dat hij onscherp is, toch super vrolijk. de meiden zijn zo dol op zingen en dansen. Heerlijk!

Onze eerste Halloween Trick or Treat tocht was een feit. Hier was het nog licht en gingen we op onze onzichtbare bezemstelen op de foto. Op weg naar de spooktocht.

Dit waren mijn leukste kiekjes van de maand oktober. Wat was het weer een feestje!

In november hebben we het lekker druk met allerlei leuke uitstapjes en Sinterklaas komt weer aan in het land. Leuk!

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige leukste kiekjes .

Spread the love

You Might Also Like