Herfst Kids kinderkleding Shopping Shoptip

Brrrr…wij zijn klaar voor de winter!

30 oktober 2018
Brrrrr, wat is het ineens koud zeg! Het lijkt wel winter! De zomerkleding mag nu toch echt naar de zolder en de warme handschoenen en winterjassen mogen in de gang. Lola en Coco zijn er klaar voor, precies op tijd kwam er een warm pakketje van Outdoorsupply voor ze binnen. Wij zijn klaar voor de winter!

Bergstein laarsjes

Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik een enorme fan ben van de Bergstein laarsjes. We hebben ze hier al in vele kleuren en maten gehad en nog steeds wil ik ze het liefst ook in mijn eigen maat hebben. Tijdens alle seizoenen worden deze vrolijke laarsjes hier met veel plezier door de meiden gedragen.

Winterboots

Omdat ik ze in de winter eigenlijk iets te koud vind, was ik erg benieuwd naar de winterboots. Deze Bergsteinlaarsjes zien er even cool uit, maar zijn lekker warm gevoerd aan de binnenzijde. Perfect voor de koudere winterdagen dus. Je kunt ze makkelijk aansnoeren zodat er geen regen of sneeuw in loopt. Ideaal! Voor Lola koos ik ze in fuchia en voor Coco (mijn persoonlijke favoriet) de gele laarsjes. De meiden vinden ze heerlijk zitten en de voetjes blijven lekker warm.

Wanten & handschoentjes

Om de outfits helemaal compleet en comfortabel te maken besloot ik ook alvast lekker warme wanten uit te kiezen voor Coco en handschoenen voor Lola. Ze kwamen precies op tijd, want brrrrr wat een koude vingers krijgen we nu al buiten. Dat was nog best wel lastig om een keuze te maken, want ik kon kiezen uit zoveel verschillende wanten en handschoenen. Van de allerkleinste babymaten tot hele stoere voor tieners. De ene nog cooler dan de ander.

Dit keer koos ik voor Coco de fuchia wanten van Barts uit, met koordje. Dit vind ik echt een musthave voor de allerkleinsten, anders ben je binnen de kortste keren een wantje kwijt. Voor Lola koos ik lekkere zachte fleece skihandschoenen. Vrij dunne, zodat ze niet te stug zijn en ze er lekker mee kan buitenspelen.

Herfstpret!

We namen de meiden mee naar de speeltuin om de laarsjes en handschoenen uit te proberen. Dat resulteerde op heel veel lol in een hele grote berg bladeren. Koude voetjes en handjes, die waren er niet. Maar wel heel veel plezier, zoals je kunt zien!

De winterboots laarsjes van Bergstein kosten €39,95, de fuchia wanten van Barts €16,99 en de handschoenen van Barts €14,99. 

Zijn jouw kids ook al klaar voor de winter? Vindt jij deze winterboots ook zo leuk?!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

Spread the love

You Might Also Like

  • Nathalie - Volgmama 31 oktober 2018 at 12:01

    Wat een gave foto’s zeg! De laarjes zijn ook superleuk en vallen met hun kleuren lekker op tussen de herfstbladeren.