Giveaway Music Review winactie

Kinderliedjes Loulou & Lou – winactie #60

29 oktober 2018
Wanneer je papa en mama als favoriete hobby concerten bezoeken hebben, kan het ook bijna niet anders dan dat je zelf ook dol bent op muziek. Hier in huis staat daarom regelmatig muziek aan, waarvan de laatste jaren vooral kinderliedjes. Maar dat vinden wij alleen maar gezellig! Vooral wanneer papa en mama de liedjes ook mee (mogen) zingen.

Loulou & Lou

Sinds wij de Jooki muziekspeler in huis hebben vooral Lola en Coco de controle over wat er door de speakers klinkt. Naast “het Zandkasteel”, “Bobo” en luisterboeken hebben we sinds kort weer nieuwe kinderliedjes in huis. De muziek van Loulou & Lou klinkt vanaf nu dagelijks door het huis. De beste kinderliedjes, welke door iedereen in ons gezin worden meegezongen. Ik word daar zo vrolijk van.

Niet meezingen mama!

Helaas kunnen mijn dochters mijn zangkunsten niet altijd waarderen en hoor ik regelmatig een “Niet meezingen mama!” uit beide mondjes. Komt het omdat ik niet zo zuiver zing, of kunnen ze door mijn enthousiasme de muziek niet goed genoeg meer horen? Laten we hopen op het laatste.

YouTube

De dames zijn dol op YouTube video’s kijken. De Zoete Zusjes zijn hier grote favoriet, met als nieuwe binnenkomer met stip op twee, het YouTube kanaal van Loulou & Lou. Hier kunnen de meiden heel veel video’s bekijken met de beste vriendjes Loulou & Lou, Baby Snoozy, Baby Ballerina en Yin en Jan in de hoofdrol.

Afspeellijsten

Een tof YouTube kanaal met verschillende afspeellijsten, welke je kunt aanzetten voor je kind(eren) om heerlijk naar te luisteren en kijken. Zo hebben ze ook een hele verzameling rustige slaapliedjes voor baby’s. Ik zou er zelf bij in slaap kunnen vallen. Zo relaxt! Ik heb ons meteen geabonneerd op hun kanaal, zodat ik ook alle nieuwe video’s voorbij zie komen, al kijken mijn kids gerust dezelfde video’s twintig keer opnieuw.

Wat vinden wij van Loulou & Lou?

Wij worden hier allemaal vrolijk van. Liedjes als “Twee emmertjes water halen” , “Berend Botje” en “Zo gaat de molen” blijven ook voor papa en mama leuk en nostalgisch en zorgen er altijd voor dat ik vrolijk mee zing met de kids. Tof om te zien hoe snel zij de liedjes zelf ook kennen en uit volle borst meezingen!

WINACTIE (gesloten, winnaar zie hieronder)

Zijn ze bij jou thuis ook zo dol op liedjes zingen? Doe dan mee met mijn winactie en win deze vrolijke cd met maar liefst 39 (!) van de allerbeste kinderliedjes! Yay!

Hoe kun jij winnen?

Laat bij de reacties voor wie jij de CD “Loulou & Lou” wilt winnen en waarom!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 4 november 2018. Op maandag 5 november maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Zijn jouw kids ook zo dol op liedjes zingen?

De winnaar is geworden: Lenny Wibbelink! Van harte gefeliciteerd! Mail je even je adresgegevens naar info@janske.nl, dan ontvang je zo snel mogelijk de CD in huis!

Spread the love

You Might Also Like

 • Anna 29 oktober 2018 at 07:22

  Yes wij houden van kindermuZiek!! Ik doe mee voor mijn dochter Julia!

  Facebook: An Na

 • Maaike de Gruijter 29 oktober 2018 at 09:44

  Oooh jaaaaa! Onze Luuk vindt het heerlijk om alle liedjes die hij kent mee te zingen! Deze zouden we grijs draaien in huis en in de auto. We zijn echte car-eoke mensen 😊

 • Will 29 oktober 2018 at 12:13

  Mijn kleindochters zijn ook dol op zingen.
  Vaak met de liedjes van de bekende meidengroep.
  Dan staan ze te springen in de kamer, met de muziek hard, tot ik hem zachter zet.
  Deze kinderliedjes van Loulou en Lou vinden ze vast ook heel erg leuk.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Lenny Wibbelink 30 oktober 2018 at 12:07

  Onze peuter is gek op liedjes. Zelf zingen lukt door beperkingen niet maar ze doet op haar manier mee. “zo gaat de molen”is haar favoriete liedje en in gebarentaal komt ze een heel eind met mee doen. Loulou en Lou is mij onbekend, maar ga ik zeker meer mee doen

 • Els 31 oktober 2018 at 15:35

  Ik doe graag mee voor mijn jongens James en Tyler, die allebei dol zijn op zingen en dansen. Ik volg je op facebook en instagram en heb het bericht gedeeld op facebook

 • Marian B 31 oktober 2018 at 20:39

  Mijn jongste, net een peuter is dol op liedjes en probeert al echt mee te zingen, een leuke cd is daarom altijd welkom.

 • Anja te Kaat 2 november 2018 at 21:39

  Ja ontzettend leuk, onze ( bijna) kleuter en zijn babybroertje luisteren de hele dag muziek. De kleinste danst (wiebelt) heerlijk mee op de muziek 😄

 • Anja te Kaat 2 november 2018 at 21:41

  Ja ontzettend leuk, onze ( bijna) kleuter en zijn babybroertje luisteren de hele dag muziek. De kleinste danst (wiebelt) heerlijk mee op de muziek 😄 een CD voor in de auto is wel erg tof!

 • Anja te Kaat 2 november 2018 at 21:44

  Jaaaa, ontzettend leuk voor onze jongens, de oudste (bijna) kleuter en baby van negen maanden. De kleinste danst (wiebelt mee) op de muziek. Zou erg tof zijn voor in de auto 😄

 • Chloé Nunes e Santos Cruz 2 november 2018 at 21:52

  Wij zijn net verhuisd en hebben vandaag voor het eerst gezongen en gedanst op ‘ons podium’ (zo voelt de extra ruimte in de woonkamer echt op zo’n moment). Dus graag!
  (instagram:chloicnesc 😉)

 • Djotie 2 november 2018 at 22:30

  Yes, de kleine zal er blij mee zijn en ik ga hem ook gebruiken met peuterdans. Het gaat zeker veelvuldig afgespeelt worden. Ik volg je al via fb.

 • Jolanda 3 november 2018 at 07:33

  Wat leuk! Wij hebben een cv met suffe uitvoeringen van kinderliedjes, die zet ik niet graag aan. Mijn zoontje van bijna 1 vindt het wel leek, dus een wat hippere versie is van harte welkom 🙂

 • Eline 3 november 2018 at 11:15

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Yara en zoontje Dex. Yara is gek op zingen, ze zingt de hele dag door! Dex is net 1 geworden, maar ik denk dat hij dit ook erg leuk zal vinden.

 • SophiaG 3 november 2018 at 19:56

  Ik maak graag kans voor mijn twee lieve meiden.