Fashion Herfst Shopping Shoptip

Sweater weather – tijd voor nieuwe herfstoutfits!

23 oktober 2018
Ik dacht dat ik het nooit zou zeggen, maar toch vind ik het stiekem toch wel lekker dat het nu eindelijk “sweater weather” is. Alle zomerkleding achter in de kledingkast en de truien, vesten en andere comfortabele en warme outfits weer vooraan in de kast. Even kijken wat we nog nodig hebben na het legen van mijn garderobe (na mijn afvalrace) en lekker nog even shoppen!

Zo wisselvallig

De afgelopen weken was het zo wisselvallig qua weer, dat ik af en toe echt niet meer wist wat ik ’s ochtends uit de kast moest pakken. Voor mijzelf niet, maar voor de kids al helemaal niet. In de ochtend was het zo fris dat je eigenlijk een muts op moest en in de middag kon je (bijna) in je bikini in de zon gaan liggen. Ik wist gewoon niet meer wat ik nou moest klaarleggen.

foto door: Charlotte Fotografie

Even lekker shoppen

Vanaf nu lijkt het toch echt herfst te zijn, als ik de weersvoorspelling mag geloven tenminste. Dus kan ik nu écht die zomerkleding uitzoeken en voor de komende maanden opbergen. Tijd voor lange broeken, vesten en truien en nog veel meer “warme” kleding voor het najaar. Aangezien ik nog steeds geen complete garderobe heb voor de herfst, kan ik nu nog lekker even shoppen. Vorig jaar had ik rond deze tijd namelijk echt nog een paar maatjes groter nodig.

Winterjas

Zo wil ik bijvoorbeeld nog een nette winterjas. Ik heb al een hele fijne regenjas welke ook prima als winterjas kan worden gedragen, maar het liefst zou ik er nog een bij willen. Al is het maar voor de afwisseling. Zo zag ik bijvoorbeeld deze twee dames winterjassen van Esprit. Een sportieve grijze van wol of een lekker opvallende gele met houtje-touwtje-knoopjes. Beiden vind ik echte “Janske jassen” en super tof omdat ze net even “anders” zijn. Ook super fijn dat ze een capuchon hebben trouwens, want dat kan ik echt missen aan een jas.

Ook wil ik nog een aantal nette bloezen met lange mouwen kopen omdat ik deze maar een paar heb ik in mijn nieuwe maat. Deze bloezen met prints van Esprit vind ik wel erg mooi. Wat trouwens wel handig is, in de webshop van Esprit zie ik meteen andere leuke items staan die er goed bij passen. Zo kun ik makkelijk mixen en matchen. Mocht het thuis dan toch niet passen of leuk genoeg zijn, dan kan ik het voor 99 cent weer terugsturen.

Of een leuke tuniek met daarover een heerlijk vest. Zwart, met een subtiel stipje of effen tuniek in warme herfstkleuren. Met mijn mosterdgele vest er op staat dat vast super tof.

Ik denk dat ik komend weekend even bij de Esprit binnen wandel in de stad om deze items even te passen. Ik ben benieuwd hoe ze mij staan en welke van de twee jassen er het leukste is. Is het al weekend?

Heb jij ook zin in het najaar en is jouw garderobe al “najaarsproof”?

Spread the love

You Might Also Like